{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bilvask Test med QD som NoRinse vask

3.184 visninger | Oprettet:

Så blev det tid til lidt test.

Test bilen en let beskidt sort passat 3c. Test vasket på fronten og bagklap.

Jeg har en waterless wash og WD Produkt, som jeg ikke må skrive hvad hedder pga. reklame. Normalt bruges dette produkt som en Qd spray eller waterless vask, altså med en spray flaske og tørring.

Jeg ville så teste hvordan dette produkt fungere som en No rinse shampoo, da mange af ingrdienserne i det er den samme opbygning som feks. det mere kendte ONR produkt.

Det virker på den måde, at aktive polymer og rense produkter indkapsler og løsner snavset, samtidig efterlader det en tynd hinde af beskyttende polymer og giver en flot glans.

Jeg brugte til testen en alm. spand, med 5 ltr. vand, 4 cl. koncentrat, 1 mf noodle vaske handske, produkt spray som prewash og 1 stk. stort blødt mf håndklæde til at tørre efter.

Først får lakken en pre wash med en spray af en stærkere opløsning af produktet, som så får lov til at virke, når det beynder at løbe af med snavs er det klart.

Fordelen ved en vask som denne er, at det kan gøres næsten lige meget hvor man befinder sig bare man kan få fat i lidt vand til spanden, man bruger meget meget mindre vand og tidsforbruget er også væsentlig mindre.

Hvis bilen er meget snavset kan denne metode ikke altid bruges og dog, hvis man kan få løsnet snavset med en vandkande eller andet, kan man måske med forsigtighed opnå et ok resultat, som dog tager længere tid.
Ulempen kan være, at man ikke har tålmodig eller bruger den rette teknik og dermed skaber flere vaske ridser i lakken.

Kim B
Mand | 41 år | Oprettet: 5. sep 2006


Kommentér på:
Bilvask Test med QD som NoRinse vask
x