{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Stumper til vr6 / vr6 turbo 4 motion

58.379 visninger | Oprettet:

Lidt af de dele der skal i vognen ;0)

hmm.. så mangler der bare lige tiden til at lave den hehe

Lidt info :)

Motoren er en 3.0 uringet blok med smedede venolia stemper og carillo stænger,arp bolte, nye kæder, kædestrammere og hvad er ellers høre til i sådan en omgang af vand og oliepumpe osv. Toppen er portet/slebet, nye ventilstyr,ventilsäten, justerbare knastdrev, andre knaster,mekaniske trykkere, større mahle ventiler, hårdere fjedre, udfræst i forbrændingskammeret osv. osv Sp shortrunner indsugning, lettere alu remhjul, Sp water/air intercooler med custom 3" ind/ud Gt4084 custom turbo, støbt manifold, tial 38mm WG, 2 xterne benzinpumper, ombygget så de kan mont, i tanken Custom by JVK tuning, sx 1000HK benzinfilter, nuke benzintrykregulator.

Effekten kommer forhåbentligt til at ligge omkring de 600+ det løse :D

Til at overfører kræfterne til jorden, er alt i undervognen skiftet til powerflex, FK silverline X fuld justerbar undervogn. hele drivlinen er ombygget med customdele fra bla. golf 4 og 5 r32, bla. med 6trins gearkasse og bagtøj fra 4 r32, der er monteret peloquin spær i både gearkasse og bagtøj, kardanen,trækaklserne og self. selve bagbroen er alt sammen custombygget :)

Den kommer nok til at kunne opleves efter denne vinter hvor de sidste ting bliver samlet på den :) så står den på træf og søndagscruises hehe

Video: Launch control : http://www.youtube.com/watch?v=_655bgNlw3Y

Video : mekanikeren tager en tur :D :

http://vimeo.com/31225137

kim p
Mand | 38 år | Oprettet: 18. nov 2004


Kommentér på:
Stumper til vr6 / vr6 turbo 4 motion