{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

JPD Japan Træf

1.416 visninger | Oprettet:

Lørdag d. 8. juli afholdte JPD Japan som har til huse i Kjellerup træf for indbudte venner af huset - som så kunne tage 2 venner med :).
Så jeg var et smut dernede og sikke mange lækre JDM biler.

Kig forbi min Youtube Kanal med massevis af videoer og 1 video fra træffet:
https://www.youtube.com/channel/UCyg0CV_L0k6Yufj4rxCCEOQ/videos

Eller min Facebook Side med massevis af Gallerier:
https://www.facebook.com/ShotbyNielsen

Shot by Nielsen
Online
Mand | 39 år | Oprettet: 9. jul 2015


Kommentér på:
JPD Japan Træf
  •   23. jul 2017 Det godt nok smiley smiley

  •   23. jul 2017 Det er da for sent smiley du har ikke lavet andet end at skændes smiley
    har sagt sagt jeg ikke skal bruge undervogn. og hvad rager det egentligt dig hvad jeg skal bruge til en bil jeg har til salg???? laver du ikke stadig alt muligt på din Mk2, selvom den er til salg????????


  •   23. jul 2017 hvorfor tuder du så over at folk køre med prøveskilte? du skal have barnepige med for at køre i dine biler?! synes satme du strammer den nu!!
    gider ikke det pjat her. hyg dig og ha en god dag


  •   23. jul 2017 arrrgh nu holder du satme Niels smiley har har sagt til dig at jeg ikke skulle bruge undervogn og gearknop ville jeg hente når jeg var i nærheden.

  •   23. jul 2017 præcis smiley

  •   23. jul 2017 og for lige at vende den med de prøveskilte, hvor mange af dine biler er der afgift på?

  •   23. jul 2017 De slæder der er på disse billeder står lige nøjagtigt som de skal smiley intet mindre og intet mere!

  •   23. jul 2017 nu er det heller ikke alle biler du smider op der er lige kønne, men det plejer vi andre jo godt ku holde for os selv smiley

  •   23. jul 2017 Skyline'en på billede 3 er fuld af de lækreste og dyre JDM stumper hele vejen igennem, og kofangerne er mere eller mindre OE. Kulfiber døre, store Endless bremser hele vejen rundt, stor single snegl osv. Om den er for voldsom er selvfølgelig en smagssag, men at sige den er ødelagt? Ahh, den står i rigtig god stand!

    Den røde Chaser er også i rigtig god stand, bygget helt som var det i Japan. Japanerne går ikke voldsomt meget op i "tysker finish", derfor kofangere og skærme ofte er store og voldsomme og linjerne ikke altid flugter. Det er en del af stilen. Den er voldsom & grov på den helt rigtige japaner maner.

    Hvad angår prøveplader, så ser man det da også til andre træf - eks.vis så jeg et par tyske biler til Altid Drengerøv på prøvemærker??
    Grunden til nogle stykker gjorde det til JPD træffet, var grundet de høje afgifter. Men hvorfor have ondt i røven af det, hvorfor ikke bare nyde bilerne og respektere at folk vil vise dem frem?
    Det er da logik for burhøns, at man aldrig ser en gammel rusten Golf uden afgift eller Amerikanerne, da de koster Nada i afgift. Den R34'er til JPD træffet var vurderet til vilde 372.000 i afgift...

    Ja, den blå Impreza er super fin og cool med luftundervogn, og flink ejer. smiley


  •   22. jul 2017 Niels A

    Har du kigget billederne godt igennem? For det var meget få af bilerne til træffet, hvor kofangere osv. var bundet sammen med strips og hovsa løsninger. Der var generelt en høj standard på bilerne.
    Ja, der er ikke Golf 2'ere hvor der er ofret 1 mio på at få den til at stå renere end et hospitalsbord, men bilerne afspejler ret godt at de er steget i værdi og bliver passet på. smiley

    Store spoilere og skørter er iøvrigt det vilde i Japan, og en stor del af "JDM stilen", og det er selvfølgelig en smagssag, men generelt en del af den fulde "JDM livs stil". I de asiatiske lande er man ikke så fordomsfuld og dømmene som i Danmark hvis man skilder sig lidt ud. smiley


  •   20. jul 2017 nøøøøøj smiley

Annonce