{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Golf 1 GTI G60

7.785 visninger | Oprettet:

Min gode kammerat og jeg har brugt et godt års tid på at lave hans Golf 1 klar.
Vi kørte til Tyskland efter en Golf 2 G60, men den "fine" bil vi havde fundet, lignede en gammel rallye crosser da vi så den IRL, så han tog en hurtig beslutning og købte en Golf 1 i stedet (jeg har nok haft lidt finflydelse på hans beslutning :o)

De første billeder er af bilen da vil lige var kommet hjem fra tyskland. Den blev købt som et halvt projekt, tyskeren var gået død i den, og det var et stykke igen før den var fin nok til herren.
Bilen var nymalet, det var ikke kønt da vi så efter, der sad skivebremser bag, KW gevind helt ny, recaro lædersæder for, alu bur, og der sat nye ATS stern classic 8 x 13 / 7 x 13 på bilen, og så en del andet der hører til, men der manglede rigtigt mange skruer clips og dimser.
Vi endte med at skille den fuldstændig ad så den kun stod på 4 stålfælge, desværre mangler der lidt billeder af forløbet undervejs, da vi også gik døde i det.
Vi fandt en hel GTI gos en hugger som vi strippede for alt, det var nærmest vores redning da vi så pludselig havde alle de dimser vi manglede, eller rettere, nu havde vi ALT.
Instrument bordet var ødelagt for at buret kunne være der, det fik vi heldigvis også der fra.
Loft beklædningen var også ødelagt pga buret, så der måtte vi til saddelmageren i Holbæk, som har gjort et fantastisk job med at lave og montere komplet ny beklædning, det ser kanon ud.
Bilen blev heloplakeret, i den originale koksgrå pirelli gti farve, og blev lige så stille samlet igen. '

Motoren blev vraget til fordel for en G60 motor, det var en ok beslutning :o)

Rasmus  F
VIP
Mand | 44 år | Oprettet: 10. jan 2004


Kommentér på:
Golf 1 GTI G60
x