{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Golf 3 projekt

168 visninger | Oprettet:

Er igang med denne delikatesse af en golf 3 som jeg gerne vil ligge en agu motor i til vinter, mine mål med det er at skrælle turboen af of sætte spjælde på og så se hvad der sker med de rigtige dele til at lave den om til sug. Lige pt er det en 1.8 90hk fra 1997 som jeg har købt meget billigt og gået og nusset lidt ved så jeg kan køre i den sommeren over. :) Skriver her og ligger billeder op som der bliver lavet på bilen ??

Update 18/2/23
Har over weekenden skiftet skiver og klodser samt bremsebakker og hjulcylindere bag og så lige udluftet hele bremsesystemet, så nu er det klaret, fik også lige tid til at sætte en anden bagpotte på og male lygtehusene foran og tone lygterne I kofangeren.

Update 14/3/23
Fik lige renoveret alt gearskiftet som er en kendt svaghed på de gamle golfer, fik også malet min emblemfri grill og monteret hood struts, så status er at den nu kan køre, skifte gear og bremse :))

update 20/3/23
så fik jeg monteret lidt anlæg, det er ikke samlet færdigt bag i da jeg mangler en subwoofer og dsp og så vil jeg gerne finde en god 5ch forstærker, men højtalerne er monteret og spiller godt.

Daniel M
Mand | 23 år | Oprettet: 8. jan 2016


Kommentér på:
Golf 3 projekt
Annonce