{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Future Carstyling til Biler for alle.

2.591 visninger | Oprettet:

Her er en række billeder, fra da Future Carstyling var til biler for alle. Billederne er fra Torsdag til søndag da de var færdig..

Enjoy.

Slykke
Mand | 35 år | Oprettet: 12. sep 2004


Kommentér på:
Future Carstyling til Biler for alle.
  •   10. jan 2008 @FURIOUS .

    Det ska lige siges da bilen skulle til at være færdig var det nogen små justeringer under bilen som nok har rykket skærmen et par milimeter som ik er til nogen stor scene..

    Synes virkelig det fantastisk godt arbejde !


  •   18. dec 2007 Damn hun er hot hende tøsen på billederne

  •   16. dec 2007 Den er fandeme fed..

  •   15. dec 2007 Jeg må nok sige jeg er imponeret, det har da været den mest seriøse omgang bil styling i har lavet der, flotte detajler over alt man bliver jo aldrig færdig med at kigge på den bil, og så er det da helt åndsvagt at den er bygget på 4 dage, jeg synes virkelig i skal være stolte over at lave så gennemført et arbejde på 4 dage, men det må også kræve et ekstrem godt teamwork og en fantastisk planlægning og arbejdsfordeling, så RESPECT til alle jer der har bygget dette vidunder af en fed bil på så kort tid, jeg tager virkelig hatten af for jer alle, det er et ekstremt flot arbejde.

  •   15. dec 2007 Det kan du sku ikke regne med på et billed. Se den rigtigt og vi kan komme tilbage til det. Sådan et kunstværk skal se live og ikke på billeder. Lakken og motiverne spiller sindsygt meget live.
    I øvrigt er motiverne malet mens alle dele sad på bilen så derfor er der intet der er skævt. Han har lavet et kanont arb. Jeg kan ikke kritisere noget. :o)


  •   15. dec 2007 Mange tak MB=GA og ja når man tænker over hvor hurtigt den bil er lavet er det jo en sindsygt resultat! stor ros til alle jer drenge der var med til at fixe den! gjorde i sku godt!

  •   14. dec 2007 Prøv du lige at lave det perfekt på to dage alt det han har lavet. Tror jeg ikke du kan.. Han sagde også at han skulle bruge mindst fire dage MERE for at få alt det perfekt. Men det hele skulle jo laves færdig på kun fire dage. Styling, lak intriøre, undervogn, motor, udstødning, anlæg osv osv. Og vi måtte ikke være der uden for åbningstid.. Det var kun den ene nat vi arbejdede på den og det var da den skulle lakeres.

    Desuden ser du ikke de fejl (hvis man kan kalde det fejl) når du ser bilen i virkeligheden. Der er så mange detaljer at se på. Men fuck det var sjovt at være med til..

    Stort tak til dig LYKKE for at tage alle de billeder.

    Martin.


  •   14. dec 2007 Passer sgu meget godt til bilen den stil den har fået der... Dog syntes jeg lige fælgene er en tand kedelige til den vilde stil bilen har fået, og så at de er det eneste der er chrom. Men det er jo selvfølgelig en smagssag smiley

    Dit bagagerum ser skide godt ud. Kan godt li der står FLI i displayet på forstærkerne. Er det når de tænder? Eller står det der hele tiden?

    Troede ikke de havde airbrushed den ovre på messen. Men det har de jo åbenbart. Det er ellers også en rigtig fed farve den har inden airbrush.


Annonce