{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

BMW Ultimate Driving Experience

785 visninger | Oprettet:

Lidt billeder fra dagens arrangement.

Først var der kørsel på autocross bane i X2 xDrive28i og 530e xDrive. Der var tre personer i bilerne ad gangen, plus instruktør. Først kørte instruktøren en discovery lap, og derefter en hot lap. Så var det vores tur, vi kørte to omgange, ind i pit og skifte kører og så forfra.

Sådan kørte vi nogle gange i begge biler, og ideen var, at vi gerne skulle forbedre vores omgangstid med instruktørens råd.

Endeligt skulle der køres time attack, der var vi alene med instruktøren i en 530e. Strækningen der blev målt tid over var lige knap en omgang.

Jeg var egentlig rigtig positivt overrasket over X2, den var rigtig sjov. Egentlig sjovere end 530e, som virkede tung på den relativt lille bane.

Efter kørsel på banen, kunne jeg prøve forskellige andre biler på en rute de havde kodet i GPS'en. De to biler jeg havde lyst til at prøve var M240i og 340i. Hold kæft M240i er sjov! M2 må virkelig være god, hvis den er bedre end M240i.

BMW i8 Roadster var udstillet, og hold kæft den er fed. Håber at jeg får mulighed for at prøve den ifm. Monterey Car Week. Sidste år prøvede jeg i8 coupe, og den blev straks min favorit BMW.

Carsten J
Mand | 48 år | Oprettet: 25. jan 2012


Kommentér på:
BMW Ultimate Driving Experience
Annonce