{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

F&F 2012 - Dækimporten

6.105 visninger | Oprettet:

Lidt foto fra vores weekend til årets fedeste indendørs show. Og slf er der masser i piger i dette album.

Martin

Martin B
Mand | 59 år | Oprettet: 5. mar 2005


Kommentér på:
F&F 2012 - Dækimporten
 •   10. maj 2012 Uhh jeg ville forære meget væk for en nat med Maiken snart... smiley Keep up the the good work..

 •   10. maj 2012 Det er fint Michael.
  Det får du når du ringer eller mailer
  Viste ikke du var i branchen , men ser nu webadreseen på din profil... Det var da lidt sjovt.

  Vi snakkes


  Martin


 •   10. maj 2012 Det er også helt fair at du ikke bryder dig om skjorte og slips, ville jeg sku også selv være træt af 3 dage i streg med så mange mennesker igennem, og så mange timer.
  Men man kommer bare ikke udenom at man er virksomhedens ansigt ud ad til, og derfor tæller første håndsindtrykket rigtig meget, så derfor er et par blå cowboy bukser ikke noget der sender de pæneste tanker om virksomheden som man møder. Desuden ville jeg nu personligt synes at det ville være mere rart med et par fine bukser, da de sidder mere løst og dermed giver mere luft omkring benene og de ædlere dele smiley
  Og så kan man ellers bare have skjorte på der ikke er knappet helt op til hagen, men med 3 knapper åben, og så bare den trøje du havde på dernede med firmanavn på, og så med kraven ud over trøjen. Det er pænt og simpelt, og ikke mere ubehageligt end f.eks. T-shirt og trøje. Og så er et godt tip, at de folk der ved noget om fælgene, og som man kan spørge osv. har et navne skilt på, bare med simpel tekst: Daekimporten, Martin B, Indehaver. Ellers bliver man let væk i mængden af piger smiley

  Og 110 % enig, der SKAL være plads til at hygge snakke med venner og kunder der kigger forbi, ellers kører man sku sur i det. Bare man så lige har en der render og ordner kunderne og forsøger at sælge imens smiley

  Kommentaren fra anden side med ordet luder, der stod jeg sku godt nok også af.. Kan godt være der var for mange piger, men at kalde dem ludere synes jeg godt nok er respektløs og direkte latterlig en kommentar.

  Kan sku godt være jeg er konkurrent til dig og omvendt, men derfor er jeg nu ikke bleg for at komme med ris og ros og gode tip og ideer til dig. Kender branchen alt for godt, så ved også hvad for et marked det er at slåsse i, og tager sku hatten af for det du har udrettet med din virksomhed.

  Og nu har jeg vist tippet, ris og ros så meget så jeg står til en GOD rabat hvis jeg en dag skulle sælge et sæt af de fælge som du forhandler, men som mine leverandører ikke har smiley he he


 •   10. maj 2012 Tak for din sidste kommentar. Den kan bruges til noget. Der er altid plads til forbedringer og beklager din kammerat ikke fik den snak han gerne ville have. . Det kan være svært at være 100 % på i alle tre dage, men jeg prøver + en dag i begge ender til at stille op og pakke ned.. men ind imellem er der slf også lidt privat snak med venner og kunder der kommer forbi..
  Slips og skjorte føler jeg mig slet ikke tilpas i Men det er heller ikke det signal jeg vil sende. Jeg sælger fælge og er ikke for fin til selv at skrue dem på. Det syntes jeg virker mere troværdigt i min verden.'
  Sådan et indlæg som du har skrevet velovervejet er dejligt at læse og giver stof til eftertanke. meget bedre end dem der kun lige kan finde ud af at skrive ludere osv.

  Martin


 •   10. maj 2012 Nu var min kommentar jo heller ikke fordi jeg ikke synes at der skal være piger til sådan et bilshow, men jeg synes bare der var alt for mange denne her gang, så jeg fik tanken da jeg gik forbi hvor hende den mørkhårede var oppe på sripper stangen på BMW´en.. Det så skide godt ud, og hun kunne edermagme sit kram, men det bare så synd at der så samtidig skulle stå 10 andre tøser oppe på det podie over fælgene og stod og rystede patter.
  Havde der været 3 - 4 piger, som så istedet for var ude hvor folk kom gående, og f.eks. kom hen og inviterede folk indenfor i standen, og f.eks. lokkede med et eller andet kanon tilbud, demo af et produkt osv. Men de 4 gange vi gik forbi, der stod de fleste af pigerne og snakkede privat med nogen de kender, og da vi gik ind på standen for at kigge nye fælge til min kammerats audi, stod der kun en gut oppe ved disken (nævner ingen navne) som også snakkede privat kunne man let høre..
  Min kammerat stod og kiggede og ventede et stykke tid fordi han havde nogle spørgsmål, men da gutten er lidt genert turde han ikke bare lige gå ind imellem selvom at vi nemt kunne høre at det var privat snak..
  Der manglede et par smilende salgs mindede personer der lige kunne gå hen og hjælpe dem der kiggede.. Så kunne du have solgt meget mere.
  Han opgav til sidst fordi hans kæreste ikke gad stå og vente på ingenting. En af de andre stande med fælge også, der kom en smilende gut i fine bukser, skjorte og slips hen og spurgte ret hurtigt om der var noget bestemt vi var på udkig efter, og til hvilken bil. Og efter at have oplyst at det var til en Audi S4, kom han hurtigt med en liste med fælge der passede til bilen, og strikkede hurtigt et tilbud sammen for et komplet sæt..
  Vi gik derfra meget overraskede og sagde nærmest samtidig, hold da op en service..

  Synes standen hos Daekimporten manglede noget, og det er nok mest fordi der stod den store reol med fælge, med masser af lys på fælgene. Det så pisse godt ud, og man lagde virkelig mærke til den ude fra gang arealet, så derfor kom resten af standen bare til at se noget tom ud fordi der bare stod et par biler, og nok også mest fordi den hvide Chevrolet der stod i standen, FEED vogn, men hvad fanden var det for en? For der stod ingen info om bilen..

  Så konklusionen er at jeg ikke synes at det var noget bras i lavede, overhovedet ikke.. Der var bare lidt for mange af de der push up piger, og så manglede der istedet nogle folk der virkelig ville sælge noget, og besvare spørgsmål..
  Men det måske og lidt fordi jeg selv er en meget kreativ person der virkelig forstår at stille udstillinger op, og få GODE ideer til sådanne, så de virkelig giver blikfang, og samtidig have en eller anden sjov detalje med på ens stand/udstilling. Så måske derfor jeg synes der manglede noget.


 •   10. maj 2012 >>> Ortega, super godt skrevet...

  Hvis man ikk gider kigge på dem, så er det sku da ikk sværere end at lade vær, hvis ikk man kan lade være er det vel bar fordi man ikk selv har noget bedre derhjmme .P

  Ganske fin stand du havde i år Martin, dog ærgrer det mig sønnemanden (2år) ikk var med, da han var ved at score en af de søde piger sidste år smiley


 •   10. maj 2012 Fede biler og lækker damer hører altid sammen. Sådan er det bare smiley

 •   10. maj 2012 Fædrene må være stolte c")

 •   10. maj 2012 Lisberg

  Du er da en fænomenalt dum at høre på, tøser og biler har sq altid hørt sammen, der findes der ikke et bilshow hvor der ikke er tøser med, måske i Storkøbenhavn, men så er jeg sq da glad for at jeg sjældent kommer derovre.

  Hvis du har så ondt i røven så kig da den anden vej klaphat mand!


 •   10. maj 2012 Martin B

  Du lukker bare ørene totalt for alle de haters, de er bare skide misundelige! jeres stand havde suverænt den største opmærksomhed til F&F og hele babe teamet gør det fantastisk, det er sq et godt tøse crew du har skruet sammen.
  Især Maiken er godt nok vokset med opgaven, hold da helt fast smiley


 •   10. maj 2012 Dejlige damer, hvis ikke det var for dækimporten ville der satme ikke være meget og kigge efter dernede. Letpåklædte piger hører sig til F&F. Thumbs up :;o)

  Og fede billeder btw !!


 •   10. maj 2012 så må jeg æde mine ord. thumbs up her fra.

  jeg burde måske heller ikke sige som jeg gør når jeg ikke har været til showet.

  go dag.

  jannick


 •   10. maj 2012 Tak for jeres kommentarer gutter. Det varmer at der er så stor interesse for hvordan jeg driver mit firma og noget må vi have gjort rigtigt til F&F i år . da vi solgte meget mere end vi plejer. Så opskriften er nok den samme næste år..

  Do never change a winning combination

  Martin


 •   10. maj 2012 mange af dem er da ret kønne. men jeg ved at jeg f.eks gerne springer forbi en stand som denne.

  hvis jeg vil se på fælge søger jeg en stand som denne.
  men hvis man er omgivet af en flok piger, der er helt oppe og køre og tror de er guds gave til fyre, og derfor kører i det højeste gear. så tror jeg egentlig hellere jeg gå til sælgeren på den anden side af vejen hvor jeg i ro og fred kan vælge mine fælge og handle med manden.

  men som et show er det da sikkert meget fint at i kan finde nogle piger der gerne vil stille op til dette. det giver dem vel noget bekræftigelse og blive set på af så mange sultne mænd.

  jeg tror bare jeg holder mig til og glo på hende der hjemme. hun er da trods alt stadig interressant.. smiley og mere uspoleret end pigerne fra dæk importen smiley

  Hej


 •   10. maj 2012 Haha, fattigrøvs... øhh janteloven.. love it smiley

  Så kig da den anden vej hvis i er mere til drenge end til piger... problem solved smiley


 •   10. maj 2012 Skal da love for at der er positiv respons på mandens billeder (:

 •   10. maj 2012 Ja, gør hvis ikke heller ikke noget de taber sig et kg eller 2. Håber de har været billige i leje de tøser.

 •   10. maj 2012 Synes sku også de tøser de var for meget i år.. Gik og blev helt irriteret over at de gik rundt der. SEEEE LIGEE MIG, jeg har lige fået push up bh på, så nu ser det ud som om jeg har helt vldt store patter, og når jeg ser sådan ud, så synes alle fyre at jeg er lækre... ØHHH NEJ bimboo, du har ikke kæmpe patter, og du er heller ikke lækker, du er derimod for meget at se på.. Efter min mening skulle Daekimporten nok have brugt knap så mange penge på duller i push up bh´er, og så fyret nogle penge af på en federe stand, men nogle kanon tilbud istedet for ude på gulvet og ikke bare en stor væg med fælge og de par biler.. Gik hurtigt igen, da det ikke fangede overhovedet. Lidt synd, for du har mange fede fælge.. Men bare desværre som om at pigebørnene er vigtigere end produkterne..

 •   9. maj 2012 DFU: Du var lige lidt hurtigere med den samme mening ;o)

 •   9. maj 2012 Fede biler, skumle trunter ;o)

 •   9. maj 2012 Kønnere piger næste år tak:-D

 •   9. maj 2012 Ved ikk helt hvorfor de kalder det car show så da ikk nogle biler der nede xD

Annonce