{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Austin 1300 GT 1968

7.822 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Steffen H
| 55 år | Oprettet: 30. jul 2007


Austin 1300 GT

Årgang:
1968
Motor:
1275cc med enkelt kaburator
Hestekræfter
60 hk
Fælge
12"
Dæk
155 sr12
Undervogn
hydrelastisk undervogn
Bilstereo
Nej mono
Styling
nej
Interiør
sort
Ekstra tilbehør
Tåge/fjernlygter
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Mit nye projekt jeg var heldig at finde ;O)
Jeg er buschauffør og en dag da jeg kørte min rute stod der pludselig en gammel hvid bil bagved stalden på en af de gårde jeg kører forbi, jeg kunne huske at min Morfar havde en magen til.
Da jeg var hjemme ringede jeg til gårdejeren og spurgte til bilen,det var en nabo der skulle flytte og han havde fået lov til at stille bilen der indtil skrothandleren kunne hente den???
Niks efter lidt forhandling fik jeg en aftale med naboen, aftalen blev overdraget til naboen og jeg trak mit fund op på autotraileren, papirene på bilen var desværre gået tabt, men til gengæld fik jeg en Ivar reparartions håndbog og den originale servicebog med i købet, i den kunne jeg se købsdatoen og hvem der havde købt den først gang en købmand i nærheden af Viborg "den har kørt ca. 46000 kan jeg se på smøreseddelen ;O)" Bilen stiller jeg hos en god ven indtil jeg får plads derhjemme"det har jeg fået nu" og jeg skriver et pænt brev til told og skat hvor alt hvad jeg ved om bilen står og kopier af de ting jeg har til den. De skriver til mig at de desværre heller ikke kunne finde papir på den, men de kan oplyse mig om at den er blevet afmeldt i 1996 og at de sender en tilladelse med så nye papiere kan udstedes da min dokumentation for bilen var i orden.. det var bare skønt så kunne jeg godt begynde at ofre lidt på den, jeg købte et nyt batteri hældte lidt motorolie i toppen en lille skvat benzin i kaburatoren. Bilen har ikke været igang i 12 år men motoren drejede fint rundt og startede første gang, så er det noget ved at pusle med gamle biler ;O) Nu går jeg bare og glæder mig til vinter der regner jeg med at jeg går igang med at skille hende ad skal nok sætte billeder ind. indtil videre har jeg kun fundet rust 3 steder og motorrummet er ikke så slemt som det ser ud det er støv og tectyl det meste, heldigvis. I sommers fandt jeg en masse reservedele til hende fra en Morris Marina der var blevet skrottet, den kan vist også ses herinde på Bilgalleriet, så der er noget at starte med.
Min Austin 1300 GT er til salg, der findes vist nok ca. 12 tilbage i dk kunne jeg læse i Austin klubben, KOM GERNE MED ET BUD PÅ HENDE. Har desværre ikke den nødvendige plads til at lave hende ordenligt. ;0(

Vil du se flere Austin 1300 GT til salg? Andre Austin eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Austin 1300 GT
Annonce