{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Volvo Valp C303 [Tidl. bil] 1975

34.526 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

gregg J. f
Mand | 65 år | Oprettet: 18. dec 2009


Volvo Valp C303

Årgang:
1975
Motor:
Volvo 164 3 litre 6 cyl benzine med dobbelt strømberg og rustfri udstødning.
Hestekræfter
125hk med med masser moment.
Fælge
16 tommer, stål.
Dæk
285/85 R16 Trelleborg terrændæk, Et sæt goodyear ønskes da jeg kører mest på vej.
Undervogn
Portal aksler som giver hele 40 cm frihøjde, vacum styret Diff spær både for og bag. 2 kreds bremsesystem. ZF gearkasse = silkeblødt, Et gearstang hvor høj og lavt er intergræret. 85 liter tank.
Bilstereo
Radio hængte under loftet, nothing fancy, bare jeg kan følge med P1 mens jeg kører.
Styling
Tak til alle de soldater drenge der har klasket med kalkekosten i årenes løb!. Karosseri er i galv, stål og alu så der kommer aldrig rust. Jeg er ved at afsyr malingen, Farven fremover, i hvert fald ikke grøn!
Interiør
Funktionalism. Jeg har skiftet dørbeklædningen fra grøn hulplader til lakeret birkefiner og loftet er beklædt med filttæppe. der er isoleret med flamingo og lyd dæmpende plader. Der er plads til 5 bagi og samtidige stædig er der et mega stort baggagerum. Har monteret et klapbord med kopholdere så ungerne ikke spiller deres kakao over alt. Med de ændringer er bilen ret behalige at kører i og larmer ikke mere end andre biler.
Ekstra tilbehør
Skyttelem i taget, 12v konverter til telefon/gps og trailer, elektrisk blæser fra JP teknik som var utrolige nemt at montere.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Jo den er lidt tørstig (5 km/l (min previa kører 7! )) til gengæld er vægtafgift og forsikring rørende billig,derfor regner jeg med at jeg kører de først 3000km om året gratis!
303eren er utrolige letkørt og føles nærmest som en bil. til gengæld sidder man HØJT, næsten som i lastbil. man får en masse opmærksomhed i traffikken og der er INGEN der klemmer dig ind i en p plads ;-) Her opfra ser en LR defender ud som en lowrider.
gode links;

www.jpteknik.dk
www.volvo4x4.dk

Vil du se andre Volvo eller bare brugte biler?
Kommentér på:
Volvo Valp C303
Annonce