{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Opel Corsa D 5 dørs. 2007

2.103 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Tina J
Kvinde | 38 år | Oprettet: 3. sep 2007


Opel Corsa D 5 dørs.

Årgang:
2007
Motor:
1.2 (z 12 xep) Bilen har kørt ca 75000 pr. 27/5-11
Hestekræfter
85 hk, jeg har ikke fået den testet, men det er hvad jeg har kunne læse mig til at den har standart.
Fælge
Lige nu kan stålfælg, med hjulkapsler - tror de er originale. men der skal nok komme nogen fede alu på med tiden, og så har jeg planer om at bruge dem der sidder på nu som vinterhjul, selvfølgelig med vinterdæk på :-)
Dæk
Sommerdæk 15 " 185/55 * 15 mærke:kleber.
Undervogn
standart, bilen er ikke sænket, og det bliver den heller ikke, da jeg er ved at være træt af min kærestes bil, netop fordi den er sænket.
Bilstereo
standart cd 30 mp3 anlæg, men jeg har planer om at skifte det ud til mit pioneer anlæg med tiden, for jeg kan ikke helt enes med det der sidder i den lige nu, den vil ikke spille alt den jeg vil have den til. Om min sub, forstærker og flere højtaler kommer i, vides ikke endnu.
Styling
Lidt klistermærker fra skiltemaleren. Men planerne er at den skal rigtigt styles med lygter, fælg, dioder osv med tiden. Der skulle bare ske noget nu og her, for jeg synes den så alt for bedstemor agtig ud, derfor var det vigtigt for at at få nogen ikke bedstemor klistermærker på den :-) Med tiden har jeg planer om at jeg skal have en anden bagpotte på, da jeg synes den standart er lidt kedelig.
Interiør
standart, der er lige nu gul/orange belysning i instrumentering, men har har planer om at det skal skiftes ud måske til en lilla farve. Sæderne er standart grå men hvide/lysergrå striber, faktisk en flot standart kabine synes jeg. Jeg har skiftet loft lyset i bilen, men en rigtig fed klar hvid farve, meget mere behageligt.
Ekstra tilbehør
Kun min lille skildpadde bamse, og lidt klistermærker. Klistermærket på motorhjelmen har jeg planer om at jeg skal have lavet til en tattoo på mig selv også.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
fave: Silverlight.
Jeg er anden ejer af bilen. Jeg synes den er lidt langsom, men det må jeg jo lære at leve med, med mindre jeg med tiden bytter den ud til en 1.4. Jeg er helt vild med at man kan tænde lyset på bilen, fra fjernbetjeningen, det er rigtit dejligt om aftenen, det kunne min mazda fra 97 jo ikke :-)

Vil du se flere Opel Corsa D 5 dørs. til salg? Andre Opel eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Opel Corsa D 5 dørs.
Annonce