{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VW Corrado VR6 1995

10.603 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Daniel M
Mand | 33 år | Oprettet: 3. okt 2010


VW Corrado VR6

Årgang:
1995
Motor:
ABV 2.9 VR6, Ny model tænding
Exide Premiun EA 722 72Ah 720A(EN) 12V batteri
Sports udstødning

Den har den smukkeste lyd!
Hestekræfter
Standard 190 hk ved 5800 omdr./min
Standard 245 Nm ved 4800 omdr./min

Standard 0-100 6.9 Sek.
Standard Vmax 235 Km/t
Fælge
Folkevogn 18``
Dæk
Undervogn
Sports Gevind Undervogn
Bilstereo
Jvc Radio

Alpine Højtalere
Styling
Omlakeret hvid med sorte detaljer
Interiør
Kabinen ser ud og lugter som ny!
Elektrisk Recaro i sort læder
Den nye model kabine / Karmann
Hattehylde i perfekt stand uden huller
Originalt splitbagsæde med nødhjælpskasse samt advarselstrekant indbygget
Ekstra tilbehør
Abs
Servo
El hækspoile
Elruder
Elspejle
Tågelys
Fart pilot
Voltmeter
Comfort luk
Stor bordcomputer med alt fra olietemp til gennemsnits fart og øko måler m.m.
3rd. bremselys
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Volkswagen Corrado er en sportsvogn udviklet af tyske bilproducent Volkswagen og bygget af Karmann i Osnabrück, Tyskland, fra den 1. september 1988 og 31. juli 1995. I 1990 gik Corrado til salg i USA.
Oprindelig tænkt som en mulig efterfølger til den Porsche 944, Corrado er en tre-dørs hatchback coupé med en 2 +2 siddepladser . Bilens vognbunden er baseret på A2-platformen (dvs. MK2 Golf / Jetta) og, med undtagelse af VR6 modeller, skal du bruge alle versioner underrammer, affjedring, styretøj og bremser komponenter fra A2 modeller. Den VR6 bruger suspension komponenter fra A3 modeller, herunder bagakselmonteringen og nogle dele af A3 s 'plus' type foraksel forsamling. Den efterfølgende bredere front hjulspor af Corrado VR6 nødvendiggjorde montering af nye forskærme med bredere hjulkasser og foringer sammen med en ny front kofanger forsamling. Sammen med en ny hævet-stil motorhjelmen til at rumme den VR6 motor, blev disse krop forbedringer transporteres tværs over modeller.
Auto Express Magazine beskriver det som "Betragtes som en af ??VW bedste nogensinde bilisternes biler". VR6 modellen blev opført som en af ??de "25 biler skal du køre før du dør" af det britiske magasin, bil og af Auto Express I MSN Biler» langt den mest ønskelige version af Corrado Cool Cars Vi savner 'har de opført Corrado blandt sine top Gone otte ", men ikke glemt: en kort liste af biler gang elsket, stadig savnede ", beskriver det på følgende måde:" Den VW Corrado VR6 er eftertragtet på grund af sin forførende styling, vejgreb kapaciteter og sin rolle som , indføre VR6 til det amerikanske marked
Alle modeller præsenteret en hækspoiler, der automatisk hæves, når køretøjet nåede frem til en indstillet hastighed -. Fra 45 til 60 mph (72 til 97 km / t) afhængigt af region og model [1]
I 1988 i den første inkarnation af BBC tv-showet Top Gear, revideret den Racerkører og studievært, Tiff Needell, Corrado i G60 form, giver det en positiv anmeldelse, og erklærede, at "Håndtering-klog, Corrado er klassiske front- firehjulstræk, og det er virkelig meget, meget god. " I 2003, i serie 3 i den relancerede Top Gear studievært Richard Hammond identificeret Corrado som en fremtidig klassiker, "en slags klassisk venter i kulissen ... jeg synes det er virkelig noget særligt ... resultatet er fantastisk." Han erklærede også, at Corrado "var for dyrt, og ingen købte den".

Vil du se flere VW Corrado VR6 til salg? Andre VW eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
VW Corrado VR6
Annonce