{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda CR-V 1.6 i-DTEC Elegance (Totalskadet) [Tidl. bil] 2017

1.363 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

MoDiPo
Mand | 27 år | Oprettet: 5. maj 2013


Honda CR-V 1.6 i-DTEC Elegance (Totalskadet)

Årgang:
2017
Motor:
En meget fin og fornuftig turboladet 1.6 liters diesel Honda motor, bygget og udviklet af dem selv. Ikke nogen lånedel fra franskmændene eller tyskerne...

Den er angivet til at køre lidt over 22 Km/l, mens jeg har et gennemsnit på cirka 16-17 Km/l i den tid jeg har haft den.
Hestekræfter
Den kommer med hele 120 HK!! Ja det lyder til at være lidt sammenlignet med de tyske konkurrenter, men det er en kvik og lydsvag motor.
Fælge
Den bliver leveret med 17" originale alufælge, ikke noget fancy planlagt endnu. Fik også tilkøbt et ekstra sæt af de samme fælge bare med vinterdæk.
Dæk
Den kommer med nogle store 225/65R17 sommerdæk fra Goodyear, fik tidligere nævnt, bestilt vinterdæk, denne gang med nogle lidt større 235/65R17 vinterdæk fra Bridgestone.

Bilen bliver også leveret med et reservehjul, T155/90D17 101M.
Undervogn
Bilens undervogn er helt standard, en forhjulstrukket bil og kører meget komfortabelt, ingen opgraderinger planlagt endnu.
Bilstereo
Da bilen er af et højere udstyrsniveau, så bliver bilen leveret med et opgraderet bilstereo, en touchskærm med Android indbygget og en række sjove og nyttige funktioner. Yderligere er bilen udstyret med 4 højtalere samt 2 diskant højtalere monteret på bilens a-piller.

Det spiller godt og efter at have leget lidt med indstillingerne er lyden meget bedre end nogle af de dyrere biler.
Styling
Der er ingen rigtig "styling" tilføjet til bilen. Den blev opgraderet til at komme med nogle lidt mere SUV dele såsom forkofangeren og bagkofangeren.

Ellers er bilen udstyret med kroplister og andre farvede elementer såsom spejle og dørhåndtag.
Interiør
Interiøret er helt standard, velourindstræk over de behagelige sæder, og nogle originale stofmåtter. Har planlagt at købe nogle bedre bundmåtter af gummi, for stofmåtterne samler meget på skrald og støv.
Ekstra tilbehør
Som tidligere nævnt ved de andre beskrivelser, så blev bilen leveret med en del ekstra udstyr, generelt er modellen meget godt udstyret med alle de nødvendige og smarte dele.

Har selv monteret nogle LED-Pære som matcher bilens DRL lys.
Styrker ved bilen
Meget lækker og behagelig bil me let indstigning.

Dejlig undervogn der tager alle vejbumbs til sig og meget støjsvag kabine, motoren er også støjsvag og lyder slet ikke som en tysk dieselmotor.

Stor kabine med plads til alle venner og nære, stort baggagerum med plads til alles tilbehør og tilsidst en stor bil med en god oversigt over hele vejen.
Svagheder ved bilen
Har ikke kunne finde nogen for at være ærlig, fik gennemgået omhyggeligt før jeg købte den og læst en del om den. Da bilen kun er få uger gammel har jeg endnu ikke kommer i nærheden af nogle større driftsomkostninger så indtil videre er jeg meget glad.
Bemærkninger
Meget lækker bil med masser af udstyr og lækker at køre i, syntes bedre om den end andre biler i samme segment såsom Qashqai, ASX eller Vitara...

Bilen har dimensionerne fra RAV4/Outlander segmentet og til samme pris som en bil fra det mindre segment.

Det er en Honda så er ikke i tvivl over pålideligheden, kvaliteten er overall meget god og alt plastik er blødt og dæmpet uden at være for barsk og hård som i de billigere japaner biler (Toyota?!).

Kvaliteten strækker sig helt tilbage til bagagerummet, hvor plastikken er så god som forrest.

Er yderst tilfreds og vil med al glæde anbefale bilen til andre der søger biler i samme segment.

Vil du se flere Honda CR-V 1.6 i-DTEC Elegance (Totalskadet) til salg? Andre Honda eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Honda CR-V 1.6 i-DTEC Elegance (Totalskadet)
Annonce