{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VW passat 3b 1.9 tdi pd atj variant. solgt 2000

1.193 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Freeway
Online
Mand | 41 år | Oprettet: 21. nov 2016


VW passat 3b 1.9 tdi pd atj variant. solgt

Årgang:
2000
Motor:
1.9 tdi pd atj 85kw/116hk 310nm så samme moment som en 130hk tdi. og motoren køre stadig som næsten ny.
Hestekræfter
original 116hk
Fælge
16/8 tom oz Optima. ( minder meget om oz vulkano). lakeret blank sorte med 3 gange lak og fælge er uden skader.
Dæk
205/55/16 sommerdæk kleber dynaxer hp3 næsten nye.
Undervogn
helt standard undervogn.
Bilstereo
kenwood bt usb kort med mikrofon ved a stolpe originale højtaler for og bag, og diskanter ved begge side spejl også original. der er så bleven sat to forstærker i den en 400 og en 700. begge står der bare usa power så de er begge mellem klasse forstærkere plus 2 12tom bas i hver sin kassen. den ene hedder 1000w up, og den anden 800w onyx. plus 2 6/9 xzound 180w højtaler helt bag i begge sider. og det hele spiller okay højt, men skal have noget bedre kvalitet højtaler sat i den.
Styling
udvendig er baghåndtag pakket ind i folie 3m, og de indvendig diskanter plus hanskerum håndtag. og så der lavet blå lys i bunden af bilen. og aluskiver ved speedometer og krom frontgitter. klare blink ved skærme og forlygter. og mørke baglygter. tonet bagruden. så det også alt ved den gamle bil.
Interiør
del læder kabine med grå alkatar stof i midten. og begge forsæder er med el styring og hukommelse i føresædet til 3. og 9 tom dvd nakkestøtten ved passage bag. og læder ved gearstang og armlæn. og alle dørsider er også med læder sider. og hvad jeg har fået af vide er det et golf5er rat jeg har sat i den. men har aldrig set et magen til der er lysegrå i andre. men det med læder også. speedometer er med blå lys også anlæg/klima. og alle knapper er med rødt lys. der kan side din2 radio i den da den er forberedt til det. og den har bordcomputer .
Ekstra tilbehør
vinterhjul stålfælge med 195/65/15 alpine dæk.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
køre rigtig godt og svigter aldrig. har haft den i over 5 år og den køre bare som den skal. den har kørt 561.000km nu. med samme motor. den har aldrig været lukket op. eller fået skiftet dyser/knast og den bruger ingen olie eller vand. den fået ny turbo. og ellers har der kun være de normale ting. som bærearmen og bremser der er gået igennem hver halve år. og evt skiftet vis det var nødvendigt. plus et sæt nye forlygter fik den her til syn da de andre ikke kunne poleres op. mere den har lidt rust ved døren og lidt på bagklappen.begge for skærme har rust ved kantet og lidt på motorhjelmen. plus den ene skærm kant bag.
af udstyr har den klima elsæder. Cruisekontrol regnsensor 4 gange elruder med el spejle med varme i bagrudevisker der virker også varme i bagruden virker bt til fon justerbare forlygter justerbar rat ud og ind op og ned original alarm indbygget i bilen med rum sensor. og horn auto oprul af ruder sentrallás via nøgle esp asp abs og flere ting. så en godt udstyre passat. men den blev også inpoteret i 06. da hade den kørt 125.000km. så den har kørt mange km i Danmark nu. det er en af de allersidste passat 3b. inden facelift til bg. da den er fra 4/12/2000. det også der for den har samme ledningnet som bg. med canbus i. og den har de store bremser/skiver og vejer 1535kilo. der for må den lige som passat bg køre med 1600kilo på krogen. så god bil til trailer. den har aldrig været svejse i og bunden er som ny. selv bremse rør er helt sorte uden rust. og den har fuld servicbog til jeg fik den. hvor jeg selv laver eftersyn på den der efter hver 10.000km. plus den fik stort eftersyn ved 500.000km. med alle filter tandrem kit med alt og oliepumpe plus nyt bundkar da gevindet til aftapningskruen var gået. og skiftet også olie i gearkasse og servoolie plus skift af bremsevæske. og det var nu ikke nødvendig at skiftet oliepumpen. skulle jo have bundkaret af. så kunne jeg lige så godt sætte ny oliepumpe i. nu når det var taget af. og vi har kørt knap 200.000km i den nu siden vi fik den. overvejet at skifte den ud her til sidste syn. men da den stadig er som ny I bunden. og det var små ting der skulle skiftet til syn. så fik den lige to år mere som familie øse:-). så må vi se til dec 2018. når den skal afsted igen hvordan den ser ud i alt der ;-).

Vil du se flere VW passat 3b 1.9 tdi pd atj variant. solgt til salg? Andre VW eller bare andre brugte biler?


Kommentér på:
VW passat 3b 1.9 tdi pd atj variant. solgt