{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Toyota Avensis T22 1998

611 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Toyota Avensis T22

Årgang:
1998
Motor:
7A-FE
1,8 lean burn motor.
Kørte ligeså langt på literen som min tidligere Starlet med mindre motor. Den havde dog samme problem som alle de andre gamle 1,8 lean burn at den skiftede mellem alm. program og lean burn programmet i motorstyringen når man kørte på motorvejen hvilket gjorde at det føltes som om den satte ud. Det kunne dog lige kureres i noget tid med et venligt dap på speederen.
Hestekræfter
110 HK
156 NM
Fælge
15" stålfælge med vinterdæk
16" Celica fælge med sommerdæk
19" "BBS lignende" alufælge. Mega grimme og irrede. Det var meningen at de skulle på vores daværende Avensis T25, men kunne ikke være der uden at gå på ved drej. Jeg prøvede dem på denne og der kunne de sagtens være. De rystede dog helt vildt, så jeg gik endeligt med Celica fælgene.
Dæk
185/65R15 vinterdæk

205/55R16 sommerdæk. De var dog en størrelse for stor da de havde siddet på en nyere Avensis.
Undervogn
Sænket med sænkningsfjedre. Kendte ikke til mærket eller hvor meget den var sænket da jeg købte bilen sådan.
Bilstereo
Jeg havde en ældre Pioneer radio liggende fra min gamle blå Corolla, så den kom i. Der har så også tidligere siddet en subwoofer i bilen tror jeg da der sad en lille forstærker på bagsiden af bagsædet samt lå kabler i bagagerummet. Jeg købte derfor en subwoofer og prøvede om det virkede. Det gjorde det sgu!
Jeg skiftede derfor alle højtalerne ud i dørene med nye JBL. Der var dårlig forbindelse i den originale højtalere, så der blev også klippet lidt af de gamle ledninger ud til højtalerne for at få det til at spille ordentligt. Den spillede udmærket på de lange køreture hver dag på arbejde.
Styling
Intet
Interiør
Den havde den originale lysegrå læderkabine og sort læderrat. Det bar dog præg af at være træt og slidt. Men den var komfortabel at køre i og det var det vigtigste på det tidspunkt.
Ekstra tilbehør
Intet
Styrker ved bilen
Rimelig økonomisk kørsel
Støjsvag kabine (sedan)
En bil man kunne være ligeglad med
Svagheder ved bilen
Den var træt.
Bemærkninger
Jeg købte denne som erstatning for min gamle Starlet da vi havde købt andet hus længere væk fra arbejdspladsen og jeg derfor kørte størstedelen af mine daglige kilometer på motorvejen. Jeg ville hellere at hvis det skulle gå galt, at jeg sad i denne end i den lille sardindåse.

Vil du se flere Toyota Avensis T22 til salg? Andre Toyota eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Toyota Avensis T22
Annonce