{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Toyota Yaris GR Sport MXP210 2023

460 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Toyota Yaris GR Sport MXP210

Årgang:
2023
Motor:
M15A-FKS
1,5 motor med 3 cylindre og 6 trins manuel gearkasse

Den har Toyotas rev-match funktion fra GR Yaris hvor den selv øger omdrejningerne ved skift til lavere gear og giver så de nødvendige omdrejninger. Toyota kalder det for iMT.
Hestekræfter
125 HK
153 NM

Euro VI - opgivet til 19,8 km/l hvilket ikke er helt skævt.

Har faktisk et rigtig godt bundtræk og kører helt ud til 7000 omdr./min.
Fælge
Yaris GR Sport fælge 7x18 ET51
Dette er det eneste sæt hjul vi indtil videre har til bilen og de er selvfølgelig ikke de samme som de magnesiumfælge der sidder på GR Yaris.
Dæk
215/40R18 Falken sommerdæk
Undervogn
Standard, men kunne rigtig godt trænge til en sænkning. Den er sgu højere end vores Corolla selvom det er en betydeligt mindre bil.
Til gengæld er den stivere end de alm. Yaris, den krænger mindre og styrtøjet er tungere. Så den er noget mere sportslig at køre i end de almindelige udgaver. Der er også en mindre diffuser under bagenden som de ikke normalt har.
Bilstereo
Det er det originale anlæg der sidder i bilen og det er i den største udgave der fåes i Yaris. Det spiller ikke så højt, til gengæld spiller det faktisk rigtig godt.
Den har også den originale navigation samt trådløs Apple CarPlay.
Styling
Sorte blink i spejlene med dynamisk lys og kulfiberspejlkapper.
GR farver på dørene som jeg fik en skiltemaler til at lave.
Interiør
Her er intet ændret. Den har bare GR sæder, alupedaler, rat og gearstangsmanchet med røde syninger og lidt andre farver end de almindelige udgaver. En kabine der er ret lækker faktisk.
Speedometeret er også det speedometer man ser i "Style-udgaverne". Toyota kalder det for monokkel speedometer grundet koøjerne med skærme i. Super fedt synes jeg, andre mener det er grimt. Det deler vandene lidt.
Den har også blåt lys i dørene og ved fødderne i begge sider.
Ekstra tilbehør
Intet - endnu.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Bilen købte vi i April 2024 som erstatning for den grå Avensis. Vi ville gerne have en lille bil igen og derfor var Yaris oplagt. Jeg arbejder selv ved Toyotaforhandleren i Varde, så jeg vidste godt hvordan de her biler kørte og da min kone kom med ud at prøve var hun solgt.
Hun ville egentlig gerne have hybriden til at starte med, men erfarede hurtigt at denne var federe. Om det så var for min skyld hun sagde sådan skal jeg lade være usagt. Men vi er rigtig glade for den. Den er super fed og kører skide godt! Den skal vi nok få mange fremtidige gode ture i rundt i verden.

Bilen er fra 2023, men har været demobil og derfor kun kørt lige under 2500 km da vi købte den.

Vil du se flere Toyota Yaris GR Sport MXP210 til salg? Andre Toyota eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Toyota Yaris GR Sport MXP210
Annonce