{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chrysler Sunbeam 1976

13.156 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

T c
T c
Mand | 53 år | Oprettet: 5. nov 2003


Chrysler Sunbeam

Årgang:
1976
Motor:
1600 TI med skip brown topstykke,dvs større og lettere ventiler, portet til max størelse, dobbelte ventilfjedre. 2x40 dobbelt solex, de er med choker modsat mine weber,bananmanifold 2" med 1 dæmper til sidst, Oliekøler, elektronisk tænding. elektrisk benzinpumpe, closegearkasse med langt 1 og anden gear, bagtøj med spær, nedgearet med ca 50 %
Hestekræfter
109.1 hk ved 6147 rpm(sideliggende knastaksel) 140.4 nm ved 5058 rpm målt med solex kaburator, altså minimalt mindre end med weber. transmissiontab under 7 heste. havde lige pillet en golf vr6 turbo af rullerne, den havde et tab på 35 hk, ok den havde 247 heste
Fælge
ATS 5,5-13
Dæk
Eagel f1 go home, nej her dur kun Yokohama Advan 032-R 185/60-13, har lige fået dæk på og er spændt på hvad synsmanden siger.
Undervogn
Gul bilstein er monteret, hurtig tandstang kommer på efter vinter mends min anden sunbeam bliver bygget op
Bilstereo
original blaupunkt fra 76, men man kan ikke høre den for musik fra motoren, ja og så støj fra bagtøjet.
Styling
Et plydsdyr i bagruden
Interiør
Ja delnappa på sæder og sikkerhedsseler, original olietryksmåler og voltmeter, jeg mangler en org. o-tæller
Ekstra tilbehør
rustbeskyttelse masser af det.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Vægt 800 kilo, 110 heste + nedgearet bagtøj=sjov bil. kan slet ikke stå fast når det er vådt,(kan ikke sætte igang ved et lyskryds uden at bagenden begynder at gå til siden) så pladerne er pillet af indtil det bliver tørt igen.mangler to rusfri forskærme, en forkofanger og blinklys, efter der er en eller anden knude der er bakket ind i mig.

Vil du se andre Chrysler eller bare brugte biler?
Kommentér på:
Chrysler Sunbeam
 • Henrik T
  Henrik T Tilmeldt:
  okt 2017

  Følger: 1
    8. okt 2017 Hej T har lige set dit opslag jeg søger en to døres 16 super har du din i nu eller ved du hvor det står en mvh Henrik Träger

 •   6. okt 2016 Hej Martin, der er en sunbeam gruppe på Facebook. Det er Kaare der driver den. Mener den hedder " danske sunbeam venner"

 •   6. okt 2016 søger sunbeam, kender du nogen der ligger inde med en? vh Martin

 •   3. okt 2014 har du flere sunbeam til salg?

 •   8. jan 2013 har du reservedele du vil sælge ?

 •   28. mar 2009 sunbeam
  hej er den skadet? har du nogle flere fotos?og eventuelt en pris - v.h. Martin
  m-m-sangill@tdcadsl.dk


 •   19. mar 2009 salg
  ja alle 3, den her og 2 stk 424 (den røde) skal sælges


 •   19. mar 2009 Avenger
  her er den til salg? eller har du en anden til salg? v.h.


 •   24. aug 2008 hvordan ser det ud med rust
  wanger og sådan


 •   1. aug 2008 Fed sjælden bil.....
  ....kan sgu godt huske dem fra gadebilledet for mange år siden !


 •   27. jul 2008 øv
  nå men det må jeg jo se om kaare har til at ligge eller om han vil pille det af en af de andre hehe...


 •   27. jul 2008 hej
  på sådan en sunbeam avenger
  på motorhjelmen helt ude i fronten og i venstre side
  sider der originalt et emblem hvor der står sunbeam på ca 3x20 cm
  det er ikke noget du ligger inde med vel


 •   31. dec 2006 +
  Flot Chrysler- det ser sgu ud til, at den holder sig rigtigt godt især os' kabinen smiley høj til dig fra mig, kig forbi mine BMW'ere og smid da gerne nogle stemmer på dem smiley

  OPS: Hvis du stemmer på alle mine biler, så stemmer jeg også på dine de andre biler, hvis du altså har andre, har ikke lige kigget smiley


 •   24. okt 2006 adresse
  heysa kan læse mig til at du har fået rullet din bil hos biltek i hinnerup! har du en adresse på dem?

  for deres hjemme side som jeg kan finde på google virker ikke.. er firmaet lukket?


 •   11. jan 2006 Hej
  du får en høj af mig...den er køn, og det er den om den så har en lille bule...
  Og hr et par spørgsmål:
  Har du fidus til, om man kan bruge bærearme fra en escort I eller II til en Sunbeam/avenger?? eller om man kan købe noget til den fra ny overhovedet??
  Jeg har to stk estate i pistaciegrøn...den ene, der er fornuftig, kommer herind snart...mangler to bærearme og lidt rustarbejde...mn har kørt 50000....:)


 •   21. nov 2005 smuk
  vidunderligt. 10 her fra.. har selv haft sådan en slæde smiley


 •   15. apr 2005 Pauli S
  Nice car en 7'er herfra:)


 •   10. okt 2004 MGB
  Den er komplet, men står lidt adskildt. Er ikk køn at se på, men kan sagtens laves. Er i gang med den's "bror" da vi har to. Jeg kan godt tage nogle billeder og sende, skal bare ha en mail adresse. Afgiften er betalt.


 •   16. sep 2004 Hej
  Takker, men bilen er desværre nok ikk så meget værd at det kan svare sig at sælge den. Når først den kommer ud og køre, så er jeg sikker på at den får personlig værdi for mig, da den jo er et sjældent syn. Jeg har en MGB hvis det mærke har din interesse? Den er fra 1964


 •   16. dec 2003 Jaguar
  Jeg stamper i gulvet hver gang jeg tænker på at jeg lod mig overtale til at sælge den (stamp stamp stamp)
  Ja den var en jeg byttede mig til, den stod hos en forhandler og jeg stod med en flot nysynet opel kadett som konen skulle have at køre på arbejde i, hmm alle snakker om en pædagog jaguar(2cv for dem der ikke ved det), så en byttehandel blev iværksat og konen kom til at køre standsmæssigt på arbejde(det er 9 år siden), jeg ejede den et lille år, kørte i den på arbejde EN gang, jeg havde 110 km på arbejde og tjente bestemt ingen penge på at køre på arbejde den dag. Når konen kørte iden(bykørsel) kørte den mellem 3-4 på literen og på langtur op mod 5-6. til gængæld er det sgu den eneste bil min mor nogen sinde har taget et billede af(det er det her)
  Model xj6 2.8 swb
  årg 70
  alle ledninger er mod stof omkring som isolering.(hmm)
  med det fineste lyse læderindtræk og en servo så let at hvis bilen stod stille og du slo' til rattet, ja så fortsatte den med at dreje til yderstilling, ikke noget med progresiv serve eller noget. Dem som ellers har ejet en jaguar vil nikke genkendende til at altid en af bezinpumperne var istykker.
  Den blev skildt ad en vinter for at få lavet det oblikatoriske rust, ikke fordi det var så slemt, men et besøg hos en specialist ude på djursland ente med at konen ikke syntes ay vi skulle betale 10500,- per forskærm plus moms.
  Prisen er så høj fordi man er holdt op med at lave serie1 skærme, men jeg kunne få nogen i glasfiber(nej vel). Så bilen blev solgt til en glad mand(tror jeg) nede syd for vejle.


 •   15. dec 2003 Hej B S
  Nu skal du bare høre:
  I tørt vejr kan den sagtens stå fast, den har faktiskt svært ved at smide hjulene rundt, men når det er vådt/fugtigt kan den faktisk kun køre sidelæns.
  Nej 110 heste er ikke meget, men som der står under min donorbil min talbot sunbeam fik jeg den målt hos Biltek ved Hinnerup nord for århus, og han mente at med de 2 dobbelte weber kunne han sagtens dysse den op til et sted mellem 135- knap 150 heste, så så lugter det jo lidt mere af race.
  Den kører med fast blæservinge, så der forsvinder nok også lige et par heste eller 3, og modsat bilen hvor motoren kommer fra har den her også lidt mere modstand i udstødningen, Jeg ville gerne have fat i en afstemt udstødning, men ved ikke lige hvilken størelse og model jeg leder efter, jeg gider ikke noget med store forchromede afgange.
  Sammen med et lettet svinghjul skulle efekten jo nok lande på de omkring 150 heste. men kommer tid kommer råd.
  Jeg har 3 motorer 4 topstykker samt 3 gearkasser og 3 bagtøj.
  blokken som ligger her i den orange er en standart TI blok og knast, Blokken fra den anden har jeg skildt ad for at sætte nye lejer i, og jeg ved at den knast der ligger i den anden blok er købt sammen med det topstykke som jeg har flyttet over på denne, men lige præcis hvor skarp den er vides ikke, men hele bilen(den 3 dørs røde) har kør rally i/omkring ålborg hvor jeg også har købt den.
  Jeg kan se på div hjemmesider i england at de bedste hiver omkring 130 heste ud på hjulene. Så det skal nok komme.
  Jeg var omkring en mekaniker i randers som også har en 3dørs som han bruger til rally, han har stumper liggende men mangler vidst lidt tid til at gå ind i mit projekt(han ringede ikke tilbage), men jeg kontakter ham nok her hend over vinteren.
  Plydsdyret var i bilen(orange) dag jeg købte den og skal naturligvis ikke fratages dens bolig, hjulkapsler,Ja desværre var de original stålkapsler borte, men vil gerne have dem på hvis jeg en dag finder nogen.
  Du har ret hjulspin og burnout kommer man ingen steder med, og har slet ikke min interesse, men et godt grip i vådt føre, det ville jeg gerne.
  Den røde 3dørs vil jeg gerne have klar til manøvreprøve m.m , men den orange er kun være mit legetøj som jeg glæder mig vildt til at køre i engang imellem, den kan faktisk ikke bruges til at transportere sig i.


 •   12. dec 2003 Instrument
  Hej,

  nej det er ikke det samme, jeg mener det var de senere årgange der fik 1100 instrumentbordet, den havde vist også nye baglygter?? Jeg lægger lige mit op også, Jeg har fået udskiftet den brune konsol til sort siden og et rigtigt Chrysler-logo i rattet.


 •   12. dec 2003 Jo det.....
  Er det dig der har fodret den lidt i snuden??? Jeg har en Lada som skal krydres lidt også. Det kan være du har et par fif?? Har fået et par stykker bla med en fiat 124 motor.... karakteren kan ikke diskuteres...


 •   12. dec 2003 Morten D
  Hej
  Ja du må se at få støvet nogen Simca'er op så vi kan vise de plasticbiler(det er derfor deres ikke ruster) hvordan en bil skal bygges.
  Nu har jeg ikke været ude og køre Simca siden din var ny og der var jeg jo kun en knægt på 10, så jeg husker ikke lige hvordan det ser ud i en Simca, men jeg lægger lige et billede op. jeg mener nu ikke det er det samme, dit ligner nok mere det der er i min 79'er, men Simca blev jo også lavet i 71 så hvem ved?


 •   11. dec 2003 Sjov
  Hold ta kæft, man kan jo snart fodre svin med Sunbeam her på bilgalleri.. smiley

  Er det den med Simca 1100 instrumentbord?


 •   11. dec 2003 FED BIL!
  Den bil er alt for sej!!! Men det er alle med baghjulstræk jo!!! Gad godt prøv en tur i en magen til, en kold vinterdag :0) !!!!


 •   11. dec 2003 9 fra mig
  Du er helt vild med de der Sunbeam hva!? .. Men et eller andet sted er da osse fedt at ha' 2 knap så pæne biler, som bare rykker kofangeren af folk når man giver den gas!

  Mvh
  Peter P


Annonce