{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
210 visninger | Oprettet:

3 idéer til et fantastisk amerikansk road trip {{forumTopicSubject}}

Vil du opleve et klassisk amerikansk road trip? Vælg en af disse skønne ruter, som lader dig opleve USA med bil eller campervan.

1. San Francisco til Utah

Med opstart i Californiens - https://www.travelmarket.dk/blog/skoenne-storbyer-i-californien mest afslappet by, bør du sikre dig, at opleve byen inden du afhenter bilen. Cykle over Golden Gate Bridge for utrolig udsigt over bugten, oplev historien om fange øen, Alcatraz, og smag på den bedste kaffe på en hipster café i Hayes Valley - San Francisco er umådelig cool og vil lokke dig tilbage med sin charme!

Når du kører ud af byen, vil du køre imod Lake Tahoe, med Sierra Nevada bjerge i baggrunden. Stop for en pause med kajak, cykling eller vandring og nyd udsigten til alperne. Næste stop er Yosemite, hjem for tårnhøje vandfald, gigantiske sequoia træer fra toppen af det mægtige El Captain.

Fortsæt videre til Amerikas varmeste og tørreste park, Death Valley, hvor du sikkert får behov for air condition! Se efter egne fyldt med blomster og farverige, stenet landskab - enhver fotografs drøm. Herfra fortsætter turen ind i ørkenen indtil du når “Sin City”, også kendt som Las Vegas - Hjem for hedonisterne.

Fra Las Vegas kan du udforske de åbne områder i Utah, herunder bizarre klippeformationer “hoodoos” i Bryce Canyon National Park, ikoniske Monument Valley og Horseshoe Bend. Imens du er der, kan du svinge forbi Antelope Canyon og opleve Zion National Park og fordrive noget tid i Salt Lake City. Hvis du ikke kan tage en køretur, kan du naturligvis prøve Route 777 - https://www.mariacasino.dk/game/route-777-1-965045

2. Chicago til New Orleans

Denne køretur krydser hjertet af Amerika fra top til bund og tager en musikalsk rute gennem seks forskellige stater. Begyndelse i Chicago, hvor ruten tager dig imod Lincolns fødeby i St Louis. Herfra vil du drage mod syd til Memphis; hjemstavn for rock’n’roll, blues og jazz - https://www.youtube.com/watch?v=bVAy0LWgMHo, samt hjem for Elvis’ “Graceland” palæ.

Mærk den sydlige charme trænge ind og bemærk hvordan maden får en markant sydlig kreolsk smag, efterhånden som du fortsætter til Natchez på bredderne af Mississippi River. Herfra er der en tre timers køretur til at afslutte din mammut rute i den spektakulære sydlige by, New Orleans - En jazz fan og foodies paradis.

3. Blue Ridge Parkway

The Blue Ridge Parkway danner vej igennem Appalachian Mountains fra Virginia, hele vejen ned til Smoky Mountains National Park i North Carolina. Om efteråret når de gyldent farvede træer kanten af vejen, som snor sig igennem det utrolige landskab i Appalachians. Undervejs er der vandrestier, vandfald og panoramisk udsigt som er lettilgængelig fra vejen.

Selvom der er interessante steder langs ruten, så er højdepunktet på denne rute køreturen selv. Denne rute er lavet med det formål, at nyde køreturen gennem Virginias landskab, så sørg for at få mest ud at det utrolige landskab, som passerer ruderne. Mange mennesker går glip af dette område af USA, da der er en smule afstand til de større byer, men det er bestemt køreturen værd, med mulighed for at tage gode billeder!

Det er bedst om efteråret - De røde og gullige blade gør september og oktober det perfekte tidspunkt for denne rute. Fartbegrænsningen på Blue Ridge Parkway er for det meste 45 mph (72 km/t), men lavere i nogle områder. Denne tur er beregnet til at blive kørt i afslappet tempo, så tag dig god tid og nyd køreturen.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
3 idéer til et fantastisk amerikansk road trip

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x