{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
157 visninger | Oprettet:

RENGØRING I FITNESSCENTRE: HVAD DET ER VÆRDT AT VÆRE opmærksom på {{forumTopicSubject}}

Fitnessfaciliteter inkluderer et antal værelser til forskellige funktionelle formål. Disse er fitnesscentre og fitnesscentre, svømmebassiner, kontorlokaler, busser, medicinske rum, omklædningsrum, sanitære områder (brusere og toiletter), bade og saunaer. Afhængigt af det funktionelle formål er hvert værelse underlagt passende hygiejnekrav til gym cleaning - https://www.sparkleofficecleaning.com.au/gym-cleaning-services-melbourne/

Hvert af disse områder kræver rengøringsfirmaets nøje opmærksomhed. Personalet, der rengør fitnesscentre, træningsudstyr og sanitære områder, er særligt besværligt. Et stort antal besøgende, deres hyppige rotation, bevæger sig fra rum til rum, overgangen fra skal til skal kræver konstant rengøring af bestemte steder og overflader.

Det er kendt, at de mest forurenede områder er netop de steder, som en person rører ved hænderne, eller som han rører ved nøgne dele af kroppen. Menneskelig svedesekretion, der akkumuleres på forskellige overflader, bliver grobund for udviklingen af ??mikroorganismer. I denne henseende er desinfektion af overflader, møbler og træningsudstyr af særlig betydning.

Desinfektion og rengøring af overflader, der er forurenet med svedesekretioner, skal udføres efter hver session efter hver træning. Ujævnheden ved besøg i hallen dikterer rengøringsfirmaet om en vanskelig arbejdsplan på anlægget. Den største belastning falder om morgenen og aftenen, da der på dette tidspunkt (før og efter arbejdsdagen) forekommer den største tilstrømning af besøgende.

Sportsklub zoneinddeling

Når man udvikler et skema og en proces gym cleaning - https://www.sparkleoffice.com.au/gym-cleaning /, er objektet opdelt i zoner eller sektioner. For hver zone (sted) udvikles en rengøringsprocedure, der udarbejdes i form af teknologiske kort til hver arbejdsplads.

Dette system tillader:
udnytte personale bedst muligt ved at skifte det fra et arbejde til et andet i tide
undgå medarbejdernes nedetid
nøje følge den fastlagte tidsplan og rækkefølgen af ??rengøringsoperationer, udviklet under hensyntagen til timeplanen for klasser i klubben;
at udføre alle rengøringsoperationer effektivt og usynligt for andre uden at forstyrre arbejdet i sportsfaciliteten.

Et rengøringsfirma, der ønsker at betjene sportsfaciliteter, skal tilbyde klienten et komplet udvalg af tjenester relateret til rengøring og desinfektion af lokaler til forskellige formål. Ud over specifikke tjenester har sportsklubber også brug for en lang række standard rengøringsarbejder, såsom rengøring af territoriet og rengøring af facader, vask af vinduer, rengøring af tæpper, persienner, gardiner og polstrede møbler. Våde områder til sport og wellness kræver særlig opmærksomhed.

For hver zone i sportsklubben udvikles en særlig tidsplan for udførelse af daglige rengøringsprocedurer. Denne tilgang garanterer kunderne rengøring af høj kvalitet i alle zoner, optimal fordeling og brug af personale og optimal arbejdsbyrde under hele skiftet.

Desinfektion og rengøring af overflader, der er forurenet med svedesekretioner, skal udføres efter hver session efter hver træning.

Vådt område

I det våde område er der swimmingpools, saunaer, brusere, toiletter. Swimmingpools rengøres og desinficeres mindst en gang hver 10. dag (i eliteinstitutioner med løbende vandsystemer - hver dag). Rutinemæssig desinfektion af bypass-stier, omklædningsbænke, gulve, dørhåndtag og tæpper, urner, toiletskåle, urinaler, brusekabiner udføres under daglig rengøring. Vægge op til 2 m høje desinficeres på rengøringsdage i slutningen af ??den generelle rengøring af poolen og alle hjælpeværelser. Støvpumper bruges til at fjerne vand fra gulvoverfladen ved siden af ??poolskålen. Og til rengøring af selve skålen bruges der specielle vand- eller hydrauliske støvsugere, hvis dyse sænkes ned i poolskålen på en fleksibel slange eller ved hjælp af en forlængerledning. Rengøring finder sted uden at dræne vandet. Disse typer arbejde udføres på et tidspunkt, hvor poolen ikke er i drift. Sådanne støvsugere har forskellige ændringer. Der er maskiner med selvkørende redskaber, de såkaldte robotstøvsugere samt halvautomatiske og manuelle.

Det maksimale niveau for rengøringskvalitet med høj produktivitet - dette krav skyldes det specifikke ved sportsklubbernes arbejde: en stram tidsplan for klasser og korte pauser til rengøring og luftning.

Tørt område: fitnesscentre og fitnessrum

Aerobic og fitness klasser involverer fysisk kontakt og kontakt med træningsudstyr, gulv, tæpper. Et stort antal besøgende, der oplever høj fysisk aktivitet, skaber en øget risiko for dannelse og udvikling af mikroorganismer. Glem ikke, at en person bærer en enorm mængde bakterier. Der er mange sygdomsfremkaldende blandt dem, men det betyder ikke, at han er syg. Når de kommer sammen med svedesekretioner på forskellige overflader og genstande, kan disse mikroorganismer udvikle sig eksplosivt og efterfølgende inficere andre mennesker. For at forhindre dette sker skal rengøring sikre det krævede niveau af renlighed og hygiejne på alle overflader, som besøgende kommer i kontakt med.

Grundlæggende rengøring af haller, korridorer, modtagelsesområder, ventearealer, hvileområder osv. afholdes som regel om natten efter lukningen af ??sportsfaciliteten. Om morgenen skal personalet bare ventilere alle værelser.

Sportsudstyr, træningsudstyr og aerobicmåtter rengøres gentagne gange hele dagen, både i overensstemmelse med rengøringsplanen og efter behov. Brug specielle mikrofiberservietter til at tørre dem af. Grundlæggende rengøring af haller, korridorer, modtagelsesområder, ventearealer, hvileområder osv. afholdes som regel om natten efter lukningen af ??sportsfaciliteten. Om morgenen skal personalet bare ventilere alle værelser, og de kan straks starte klasser i grupper.

Et par tip til rengøringsfirmaer

Rengøring ved sportsfaciliteter kræver øget opmærksomhed og omhyggelig overholdelse af regler, sanitære regler og procedurer samt omhyggeligt valg af kemiske rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Situationen er noget enklere med valg af udstyr. Som allerede nævnt vil arbejdet kræve støvsugere med lavt støjniveau, støv- og vandstøvsugere, vandstøvsugere til bassiner, dampgeneratorer, vaskemaskiner og enkeltdiskmaskiner, udsugere. I nogle tilfælde, især på små genstande, er det muligt at bruge multifunktionelle maskiner af typen Rotowash samt mini-rotorer af typen Caddy-Clean Classic.

Erfaringen med rengøring af sportsfaciliteter gjorde det muligt for os at identificere de vigtigste komponenter til succes med at løse sådanne problemer:

høfligt, pligtopfyldt, erfaren personale, der grundigt kender teknologien og rækkefølgen af ??rengøringsoperationer for alle typer lokaler
effektivt, pålideligt udstyr og værktøj med lav støj, der garanterer perfekt renlighed med minimal rengøringstid
miljøvenlige allergivenlige professionelle rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Produkter, der er lugtfri og ikke udsender skadelige stoffer i luften. For at fjerne lugt, der ledsager træning - lugtfjernende stoffer.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
RENGØRING I FITNESSCENTRE: HVAD DET ER VÆRDT AT VÆRE opmærksom på

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x