{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
586 visninger | Oprettet:

Xtrade er en mæglervirksomhed, der har et handelsuddannelsesprogram og ikke-standardiserede bonusser {{forumTopicSubject}}

Som mægler xtrade - https://www.xtrade.net/company/reviews/ mæglertjenester på finansielle markeder for handlende. Et belønningssystem og en række undervisningsmaterialer gør det nemt at starte en karriere.
Sikkerhed ved handel med Xtrade
Xtrade er et mæglerfirma med kontorer i Cypern, Belize og Sydafrika, som udfører sine finansielle aktiviteter i overensstemmelse med disse landes jurisdiktion. Mægleren overholder internationale standarder relateret til forebyggelse af hvidvaskning af penge og kræver derfor obligatorisk bekræftelse af identiteten på sine kunder og stedet for deres registrering.
Bekræftelse af kontoen er påkrævet én gang, hvorefter den erhvervsdrivende frit kan genopfylde kontoen fra sin bankkonto, betalingskort eller bruge tjenesterne fra en af ??onlinetjenesterne til elektroniske overførsler.
Det er vigtigt, at genopfyldning af en konto hos en mægler kun er mulig på dine vegne. Overskud trækkes også og indsættes kun i den officielle kontoejers navn.
Virksomheden følger industristandarder og sikrer, at kundernes midler opbevares på adskilte konti. Xtrade blander ikke virksomhedens midler med kundernes midler, hvilket sikrer gennemsigtighed af den påtænkte anvendelse.
For at sikre sikkerheden af ??Xtrade-kunders midler sikrer mæglerfirmaet, at handelskonti er beskyttet mod negativ saldo.
Selv i de mest ødelæggende økonomiske storme og under de mest ugunstige forhold kan kunden ikke miste mere end det, der blev sat ind på kontoen. Desværre er denne praksis stadig ikke særlig almindelig blandt de virksomheder, der opererer på markedet. De fleste mæglere foretrækker at advare om risici frem for at tilbyde sådanne garantier.
Nem start med Xtrade. Feedback på uddannelse
Et af de hyppige incitamenter i Xtrade-anmeldelser er træningsprogrammet, som indikerer, at det er blevet en af ??de mest ønskværdige fordele ved virksomheden sammen med en bekvem platform og kvalitetsudførelse af handelsordrer.
Begyndelsen på en handelskarriere er spændende, og du kan undgå mange almindelige fejl for begyndere ved omhyggeligt at studere træningssektionen på den officielle Xtrade hjemmeside. Brugerfeedback vidner om den høje efterspørgsel efter økonomisk overkommelig uddannelse.
Uddannelsescentret byder besøgende velkommen med et sæt videokurser, der gør det lettere at blive fortrolig med Xtrade-handelsplatformen. Mæglerfirmaet giver adgang til de finansielle markeder ved at udvikle sin egen software. Mens de fleste handlende finder denne handelsapp intuitiv, vil alle med ringe handelserfaring drage fordel af disse videotutorials.
Blandt kursusmaterialerne er en række videoer og e-bøger, der beskæftiger sig med udviklingen af ??handelsstrategier, økonomiens love, handelens psykologi og finansiel adfærd, teknisk analyse og forviklingerne ved handel med derivater. Begyndere og mere erfarne deltagere på det finansielle marked kan finde nyttig information her.
Xtrade Analytical Materials
Ingen anbefaler at bruge markedsanmeldelser af forskellige handelsværktøjer som en direkte guide til handling. Men efter at have stiftet bekendtskab med det grundlæggende i aktiehandel og lært at lave deres egne handelsprognoser, har handlende mulighed for at sammenligne deres viden og analyser med udtalelser fra Xtrade-eksperter.
Mæglerfirmaet udgiver løbende nye analyser og markedsanmeldelser og forklarer hovedårsagerne til prisstigninger i afsnittet " Nyheder og Analyse ".
Desværre er ikke alle materialer oversat til russisk, men takket være grafikken i videoen vil selv et grundlæggende engelsk niveau give dig mulighed for at forstå eksperternes logik. Tekstversionerne af nyhederne og bloggen er altid tilgængelige på russisk.
Handelsbetingelser
Mægleren giver dig mulighed for at åbne en konto hos Xtrade med en indledende indbetaling på kun $250. Minimumsindskud for Premium-, Platinum- og VIP-konti er henholdsvis $1.000, $5.000 og $20.000.
Udover de reducerede spreads får avancerede kontohavere adgang til alle kurser på mæglerens hjemmeside. Medlemskab i Xtrade VIP Club giver dig mulighed for at modtage værdifulde gaver fra mægleren og personlig rådgivning.
Bonusprogram
Specielle Xpoint-point, som tildeles baseret på mængden af ??transaktioner, der udføres på en rigtig handelskonto, giver dig mulighed for at modtage særlige bonusser fra Xtrade, som øger den erhvervsdrivendes startkapital.
En bonus til verifikation, for at bekræfte telefonnummeret, såvel som den første risikofri handel, fuldender listen over særlige tilbud til Xtrade-mægleren. Anmeldelser peger ofte på bonusprogrammet som en motiverende faktor og yderligere hjælp i starten af ??en karriere.
De vigtigste plusser og minusser ved Xtrade-mægleren
Blandt virksomhedens mangler kan man bemærke manglen på kryptovalutaer blandt de aktiver, der er tilgængelige for handel. Listen over tilgængelige handelsværktøjer på Xtrade er ret omfattende og er ikke begrænset til standardgrupper af valutapar. Her kan du handle CFD'er på råvarer, indekser, aktier, obligationer og ETF'er. Imidlertid kan manglen på kryptovalutaer på denne liste være en bekymring for blockchain-entusiaster.
Xtrades handelsplatform er den eneste terminal, der understøttes af mægleren. Softwaren er tilgængelig for firmakunder som en mobilapplikation eller som en browserbaseret løsning.
På trods af at programmet har modtaget mange priser ved internationale konkurrencer, kan tilhængere af alternative handelsplatforme blive skuffede over den manglende adgang til markedet gennem en mere velkendt terminal.
Men blandt virksomhedens fordele kan man utvivlsomt nævne analyser af høj kvalitet med træningsmaterialer samt et generøst system af bonusser, der giver dig mulighed for at få en nem start på din karriere som erhvervsdrivende og erfarne markedsdeltagere for at opnå ønskede økonomiske resultater hurtigere.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Xtrade er en mæglervirksomhed, der har et handelsuddannelsesprogram og ikke-standardiserede bonusser

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce