{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.130 visninger | Oprettet:

STRETT RACE I PANDRUP MNJ {{forumTopicSubject}}

Streetrace endte i en fuser


- vi har bidt os selv bagi, siger Michael Berelejis, talsmand for Striben Aalborg. Foto:Torben Hansen Lovligt bilræs kobler ud på grund af manglende interesse - folkene bag gør et sidste forsøg 31. juli.

Streetrace i Nordjylland skal helst foregå om natten og med politiet i hælene. Det blev med al tydelighed slået fast lørdag eftermiddag i Pandrups industrikvarter.

Her forsøgte Motorsport Nordjylland og Striben Aalborg at holde Jyllands første lovlige streetrace på 201 meter asfalt på Industrivejen.

Alt undtagen mange biler

Og der var alt, hvad et godt ræs behøvede. Samaritter, publikumsområde, afmærket bane, diverse sikkerhedsforanstaltninger, godt vejr og den obligatoriske pølsevogn. Men biler. Dem skulle man kigge langt efter.

- Det er frygteligt skuffende. Vi havde forventet, at parkeringspladsen ville blive helt fyldt, forklarer Michael Berelejis, talsmand for Striben Aalborg, mens han peger ud på pladsen bag startområdet, hvor de tomme parkeringsbåse var klart i overtal.

De havde forventet omkring 50 deltagere til de seks klasser i ræset. Faktum var, at kun i alt fem stillede op. En halv time efter løbsstart tog man derfor konsekvensen.

- Vi aflyser det. I værste fald havde vi håbet, der var kommet 30-40 biler. Det her er alt for lidt, siger Michael Berelejis.

Han og mange andre havde ellers lagt et stort arbejde i at skaffe de nødvendige tilladelser fra myndighederne, som på forhånd havde været en smule skeptiske overfor arrangementet. Nu bliver det svært at overbevise dem om endnu engang, at der i motorsportsmiljøet er opbakning til et lovligt streetrace, mener han.

- Politikerne har en kæmpe trumf nu. De kan altid sige: ?der kom jo ikke nogen, så der er ikke behov for en bane?, så vi har bidt os selv bagi, siger Michael Berelejis.

- Jeg synes det er utrolig dårligt, at ingen bakker op om det. Nu er det bekræftet, at der ikke er interesse for lovligt streetrace i Nordjylland. Så mere er der ikke at sige til det. Nu skal der bare ryddes op, og så skal jeg hjem og se fodbold, sagde Michael Berelejis.

Sidste chance

En halv time senere væltede sommerregnen ned over Pandrup, så arrangementet var blevet aflyst under alle omstændigheder. Motorsport Nordjylland og Stribben Aalborg har endnu en tilladelse til at holde streetrace i Pandrup. Derfor forsøger man sig en sidste gang med arrangementet 31. juli.

- De interesserede får en sidste chance, og hvis det går ligesom i dag, trækker vi altså snoren, fortæller Henrik Pedersen fra Motorsport Nordjylland.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
STRETT RACE I PANDRUP MNJ

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce