{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
995 visninger | Oprettet:

HVORFOR SKAL DU RENGØRE RENGØRING AF VENTILATIONSSYSTEMET? {{forumTopicSubject}}

BEGRUNDELSE FOR SKITT VENTILATION
Luftkanaler er hovedvejen til tilførsel af ren luft til et rum. Sammen med luften sætter støv, snavs, spindelvæv, fedt sig på udstyrets indvendige overflader. Ved fødevareproduktion klæber fedt hurtigst på luftkanaler; i kontorlokaler er udstyr oftere tilstoppet med støv og små snavs. Uanset hyppigheden af ??rengøring af rummet kommer der fint snavs og støv ind i ventilationen. Det er umuligt at stoppe processen med ventilationsforurening, men der kan udføres en række handlinger for at opretholde systemets driftstilstand og et sikkert mikroklima i rummet.
HVORFOR ER SKITT VENTILATION FARLIG?
For det første udgør fedt- og støvaflejringer i ventilationen grobund for udviklingen af ??patogene mikroorganismer: saprofytter, svampe, flåter. Kontoransatte har øget risiko for at udvikle allergiske reaktioner og kroniske sygdomme. Der bør lægges særlig vægt på ventilationstilstanden på hospitaler og børnepasningsfaciliteter. Bakterier og svampe i luftkanalerne spredes meget hurtigt i lokalerne, hvilket kan fremkalde ARVI- og ARI -sygdomme blandt personalet og besøgende i organisationen. For det andet øger ophobningen af ??støv, spindelvæv og fedt betydeligt risikoen for brand. Luften spreder let flammen, som på kort tid dækker alle rum forbundet med et ventilationssystem. Særligt farligt er støv, som let kan detonere ved kontakt med fedt. Ventilationsbrande er især almindelige på caféer og restauranter. For det tredje forstyrrer snavs i ventilationen den frie cirkulation af luft. Kontaminering af ventilationssystemet reducerer udstyrets produktivitet flere gange, hvilket fremgår af designdokumentationen. For at øge strømmen skal du betjene udstyret på grænsen af ??dets kapacitet, hvilket igen fører til hurtig slitage af systemelementer og hyppige sammenbrud. Også ved maksimal belastning af udstyret stiger elforbruget. Ved hyppige sammenbrud skal du først og fremmest være opmærksom på hyppigheden og kvaliteten af ??ventilationsrensningen. Det er forebyggende rengøring, der forhindrer pludselige sammenbrud af selv det mest komplekse udstyr.
Mange ledere tænker ikke over de reelle muligheder for at spare på ventilationsvedligeholdelse. Hastende reparationer og udskiftning af udstyr er meget dyre. Du kan undgå disse situationer, ikke kun i tjenesten obsl uzhivani og, men med regelmæssig rengøring af ventilation. Det er også værd at nævne sikkerheden for medarbejdere på arbejdspladsen, fordi brande med en stor ophobning af støv og fedt i luftkanalerne ikke er en undtagelse fra reglen, men et mønster.
HVOR ofte skal du rense ventilationen?
Til regelmæssig rengøring er det bedre at finde en serviceorganisation, så specialister omhyggeligt studerer ventilationssystemets funktioner og overholder arbejdsplanen. Rengøringsplanen udarbejdes individuelt for hver klient, men årlig rengøring og desinfektion af hele ventilationssystemet er obligatorisk. Ved fødevareproduktion er det nødvendigt at rengøre emhætterne over komfuret og de indvendige overflader af udstødningskanalerne dagligt.
RENGØRINGSMETODER TIL VENTILATIONSSYSTEMER
De mest effektive ventilationsrensningsmetoder er kemiske og mekaniske. I professionel service kombineres disse 2 metoder normalt, og derefter desinficeres luftkanalerne. Ventilationsrensningsudstyr spiller en vigtig rolle i processen med fjernelse af støv og fedt. Specialisterne på udluftning rengøring nj kun - https://ozonservices.com/ bruge udstyr til mekanisk rengøring fra verdens førende producenter. Pneumatiske installationer, børstemaskiner, specielle børster - dette er ikke en komplet liste over udstyr, der er nødvendigt til ventilationsrensning af høj kvalitet uden at beskadige dets elementer. Kemisk rengøring er brugen af ??specielle løsninger til fjernelse af fedtdepoter. Uafhængigt valg og brug af kraftfulde reagenser fører til beskadigelse af luftkanalernes materiale. Når snavs og fedt ikke har klæbet til kanalvæggene, kan de let fjernes ved luftblæsning eller børstning.
Beskidt ventilation øger risikoen for viral overførsel med 75%
Til reference
Efter rengøring skal ventilationskanalerne altid desinficeres. Denne obligatoriske fase af arbejdet eliminerer fuldstændig risikoen for at udvikle farlige mikroorganismer: vira, svampe og bakterier. Selvdesinfektion af ventilation kan føre til en forringelse af luftkvaliteten og påvirke sundheden for mennesker i rummet negativt.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
HVORFOR SKAL DU RENGØRE RENGØRING AF VENTILATIONSSYSTEMET?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce