{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Udlænding går amok på ordensmagten!

21.945 visninger | Oprettet: 24. mar 2012

Udlænding går amok på ordensmagten!

Når man ler sidst, man ler bedst!
Kender du det?!

Hahah

Big Daddy
Mand | 36 år | Oprettet: 12. maj 2007


Kommentér på:
Udlænding går amok på ordensmagten!
 • Nadja S
  Nadja S Tilmeldt:
  jul 2017

  Følger: 1
    16. jul 2017 Det beviser jo kun at vores lovgivning er total til grin i vores land, når man kan stoppe den samme idiot over 45 gange, man burde jo smide ham i spjældet 6md hver gang man tog ham uden kørekort,, så holder han nok op med at køre bil til han får et kørekort selv, bøderne betaler han vel ikke engang, jeg må sige de betjente er extrem tålmodige, sådan havde han sku ikke turde tale til en uro betjent, for så havde han være nede og slikke asfalten, som jeg helt bestemt mener han burde få lov til i den her video, sikke da en total idiot at høre på mand, en voksen mand, der står og opføre sig som et hysterisk barn på 4år der ikke fik sin vilje..

 • leif g
  leif g Tilmeldt:
  okt 2011

  Biler: 2 Svar: 29
    9. sep 2012 hold da kæft en snotbobbel
  . godt man ikk er panser lol


 •   30. jun 2012 Hvordan kan det være han ikke ryger ind? Kørsel uden førerret giver da sædvanligvis fængsel efter 4-5 gange?

 •   22. jun 2012 Lige nøjagtig ham der kan verden godt undværre...

 •   22. jun 2012 Go griner

 •   20. jun 2012 var jeg betjent havde jeg skudt ham i knæet..

 •   23. maj 2012 heheh smiley

 •   23. maj 2012 Mon ikke asylsvenskeren hentyder vi er landfaste med resten af verden. ;0)

 •   23. maj 2012 Hvad skal vi jyder nu blandes ind i hans dårlige opførsel for ? smiley

 •   23. maj 2012 Hold da kæft en dum jyde, vi skulle da aldrig have bygget den bro over storebælt!

 •   21. maj 2012 der er kun en ting at gøre med sådan en mand, en enkelt billet hjem ,

  jeg ville godt se hvad der skete hvis han opførte sig sådan overfor politiet nede i et af øst-landene ,


 •   19. maj 2012 Big d, det jeg skriver at folks kommentarer udspilles ud fra det faktum at vores hverdag efterhånden er fyldt med at VI, danskere gennem mange generationer, med forfædre der har kæmpet for landets grænser, dyrket landet op fra hede etc, skal finde os i alt, vi skal tie stille. Vi må ikke udtrykke os på nogen måde. Faktisk skal vi iflg dit udsagn næsten bare bøje forover, og tage den tørt.

  For når vi siger at dette ikke er iorden, og vi faktisk forventer respekt,ro og orden fra de folk vi hjælper og giver husly. Så er vi racister.

  Hvis en stor gruppe danskere flyttede til et muslimsk land, ville vi så få lige så stor politisk opbakning som hytten her får med 44 tidligere forseelser ?

  Jeg har feks aldrig hørt om et dansker område hvor politiet bliver fordrevet fra, i et muslimsk land.


 •   19. maj 2012 Vtec, jo det kan de også være. Fortolkningen af racisme er bare altid hvid er racist, sort offer.

  Der for jeg udpenslede at det ikke er tilfældet.

  Men kan du forklare hvorfor islam ikke mener at jødeforfølgesen og mordet på millioner of jøder under 2. Verdenskrig ikke skete ?

  De har endda taget ww2 af skoleprogrammet i uk, pga deres store andel af muslimer, som jo så er en del af de folk der påstår det aldrig skete.

  Endda i et land som før islam blev meget udbredt, kæmpede på fronten. Og var de første til at se hvad der var sket bag de tyske linjer. Alt dette er ikke sket iflg muslimer. •   19. maj 2012 jeg sætter min stemme på Møffe.

  og syntes at der skulle indføres noget der skulle hedde "progressiv dødsstraf i fuld offentlighed" til sådanne nogle galninge som ham.
  og det skal gøres HURTIGT inden de formere sig.


 •   19. maj 2012 Så du mener jøder ikke kan være racister møffe? Ja henrik skal godkende det jo .. Hans profil billede siger vel alt... Har ikke noget i mod nogen .., Men forkert at sige jøder ikke kan være raciste derfor de skyder så mange børn i palæstina??? Jeg er på ingen måder ved siden af ham drengen på videon. Han skal bare lære at opføre sig ordentligt men jøder er heller ikke ligefrem engler.!!

 •   19. maj 2012 Kæft de betjente tager det pænt.. tror ikk mange ville ku få lov at skabe sig som han gør.. fatter ikk hvorfor han ikk bliver tilbage holdt i patruljevognen. for han kan da tydeligvis ikk slappe af.

  Respekt til betjentene for at være så rolige..


 •   19. maj 2012 Hvis man nu begyndte at sende dem ud af landet når de laver lort første gang..
  Så er der kun nogle få udlændinge tilbage i landet.. Dem som har et arbejde, og som gider integrere sig..
  Så var problemet løst.. Ellers gi politiet lov til at gi folk en på hovedet når de er flabede overfor dem.. Både danskere og så det der skrammel..


 •   19. maj 2012 Møffe du har jo ikke læst nogen af min kommetar siden du skriver sådan... Som sagt er jeg uenig i hvad han gør self er det forkert, men jeg er også uenig i hvad folk herinde skriver om personen. Jeg siger bar i er ikke bedre selv end ham når i skriver sådan som i gør.. Det er da at synke på hans niveau. Læst venligst mine kommetar før du begynder at svare.

 •   19. maj 2012 det er hvis lige meget hvad etnisk herkomst manden har med den opførsel er man stadig et fjols!

 •   19. maj 2012 Man får helt ondt i maven af at se det her..

  Netop derfor søgte jeg aldrig ind på politiskolen..

  Jeg ville aldrig kunne opretholde den ro som de betjente, alt respekt for det!

  Kunne sagtens skrive en masse grimme ting men vælger at holde dem for mig selv og kun nøjes med at tænke det.
  Men i guder hvor er han ærgelig at høre på!!


 •   18. maj 2012 Møffe - Vel formuleret og respekt for det . er fuldstændig enig !

 •   18. maj 2012 møffe . Vel skrevet respekt for det,og er fuldstændig enig.

 •   18. maj 2012 og husk på big d.

  danskere gemmer sig ikke bag et fremmed sprog når de går på gaden, ligesom de ikke gemmer sig bag et slør.


 •   18. maj 2012 big d.

  hvis vi lige tager den om filmen først,hvis du er heldig så forstår du på et tidspunkt folks kommentare fra et dansk synspunkt.

  gutten med kun 44 tidligere forseelser, ( åbenbart meget normalt og helt okay andre steder i verden) starter med at kalde betjenten en jøde, hvis jeg husker korrekt så har muslimer og jøder et meget anstrengt forhold til hinanden, jøder er et mindretal, så det er nok ikke dem der er racister her.

  efter det, da betjenten prøver at gøre hans arbejde, med en fyr som er åbenlys kriminel og ikke har forstået de tidligere hentydninger omkring dansk lovgivning, ja så kalder han betjenten racist. om det er en gerning som også gøres i det land som fyren kommer fra, da han åbenbart har nemt ved at slå over på et sprog som jeg og en del andre ikke har lært i folkeskolen, vi lære ofte sprog fra lande omkring os, tysk,engelsk måske fransk og spansk. norsk og svensk ligger tæt på eget modersmål så de anses ikke som nødvendige at lære.

  1. hvordan skal vi kunne se dette individ som fuld intigreret og villig til at ville fungere som dansk borger, når han ikke reagere som en alm dansk forurettet borger (jeg ville feks aldrig kalde en betjent racist!)

  og hvis du var (nu går jeg ud fra du ikke er lige så vinterbleg som jeg er) i det land som dine forældre kommer fra, og opførte dig som personen i videoen. hvad ville der ske hvis jeg gjorde det??

  nu kender jeg personer der har været på besøg i muslimske lande, de skulle ikke nævne de var danskere, pga en tegning som bare var et forsøg på at vise hvordan vi som danskere (vi snakker 5,5mill personer i verden) ser muslimer pga deres handlinger i verden, dette blev på intet tidspunkt bremset eller forsøgt lindret i den muslimske verden af muslimer i danmark, som kalder sig danske. så ingen hjælp at hente fra personer vi hjalp i nødens stund. samtidig så brænder muslimer rundt om i verden flag, det første flag de tager er dannebrog, et flag som er verdens ældste, samtidig representere det sjovt nok et kristent tegn, nemlig korset. det er mange ligeglade med, her er vi ude i at vi må ikke pisse. men andre må godt pisse lige så meget de vil. alt dette berøre en stor del af det muslimske verdenssamfund, som dropper danske produkter.

  igen, hvem er racister her.. vil du gætte, de mange eller de få.

  racisme er noget nogle personer tror de har eneeje af. og bruger begrebet som de det lyster.

  så af at have set denne video, og med forståelse af hvordan opdragelse og alm dannelse ude fra den store verden åbenbart virker, hvorfor skal vi reagere anderledes, end feks nogle der føler de er en lille gruppe forulempede, og deraf ikke behøver at følge regler i et land de ikke syntes efterlever deres standarter.

  vi som danskere har haft mange krige , både religion og pga grænser. men at vi skal gentagende gange udsættes for denne form for tak for at rede min røv, syntes du det er godt nok ?

  så om der er mange racistiske udtagelser,
  der er mange faktum i de udmeldelser folk er kommet med, vi som danskere gider ikke mere, men pga politik er vi nød til at blive ved med at finde os i at vi får flygtninge, som kan tage på ferie i det land de flygter fra, de fortsætter med at hædre den religion der fik deres familie dræbt, og de takker ikke dem der sørgede for at hjælpe dem.

  så jeg syntes at nogle udtagelser er vel hårde, men alle siger det samme. hvis alle vi danskere er racister, hvorfor så blive i vores fucking jødeland, fyldt med kartofler, alle vores mødre er jo bare ludere der skal kneppes og bankes.

  det er den forståelse jeg har fået af hvordan vi skal ses, efter vi hjalp.

  men big d, du kan stadig være den første der træder frem, og fortæller dine ligemænd at sådan skal danskere ikke se udlændinge.

  ang arbejdsløshed, ikke at jeg har skrevet noget om det, men mine forfædre har feks opdyrket en del af vestjylland. den seneste der vente heden er min farfar, han er slit godt og grundig op idag, i en alder af 72. dette giver mig og mange andre den frihed at det hele er lidt nemmere, vi kan arbejde 37timer i stedet for 70timer om ugen, dette gjorde han for egen vinding og for at hans fremtidige børn,børnebørn etc kunne have en fremtid. dette giver en ejerfornemmelse. og en taknemlighed.

  hvorfor skal det være nemmere for andre ?


 •   18. maj 2012 Brian hvis du læser mine konmentar så gælder det både ham og folk heribde, har aldrig sagt at han r bedre som jeg sagde tidligere, det i gør er ik bedre end ham selv , og jo det har noget med at bli voksen at gør. Hvis i var voksen ville i ik opfører jer som små børn heribde.. Bilgalleri er blevet til Wtf..

 •   18. maj 2012 Møffe?? Så du siger at der er ingen racistiske kommentar herinde... Møffe måske du sku læse mine kommentar før du sltter dig til at svarer.

 •   18. maj 2012 big D, jeg forstår ik hvorfor du "beskytter" denne person i klippet, sådan en som ham, der har gjort dette så mange gange, hvorfor skal man blive ved med at bruge resurcer på ham, fatter han ik loven, må han jo ind og sætte, hjælper det ikke med straf, jamen så må han bare blive der jo.

  længere er den ikke, det har jo intet med at gøre "at blive voksen" som du siger,
  personen i klippet skulle jo så også tage at blive voksen, for at bruge dit eget ordsprog.

  generalt folk der bliver ved med at overtræde loven, skal bare blive i buret, hvis de ik forstår reglerne. så de mennesker der vil ha et normalt liv, kan leve i fred.

  hvorfor skal samfundet blive ved og ved og ved med at bruge penge på ham, når de kan bruges et andet mere fornuftigt sted.
  det er nok det, folk her inde bliver " sure" over, incl mig selv.
  om man så ik er "voksen" som du siger, er jeg sådan set ligeglad med, så må vi jo være børn.

  som ord sproget lyder " man skal høre sandheden fra fulde folk og børn" smiley


 •   18. maj 2012 Big d. Hvis du læser det hele igen. Knægten er utilfreds med han ikke bare kan gøre som han vil.

  Dvs. Kan han ikke li vores love, hvorfor så ikke befri sig selv fra vores hadske,racistiske samfund og tage et andet sted hen?

  Kan det være nemmere.


 •   18. maj 2012 Jubiedition, derfor der er skabt politi til sådan nogen sager og ikke mennesker uden uddanelse inde for det område. Der er folk der tager sig af de sager og hvad han gør går ud over ham i sidste ende og ingen andre, så mon ikke vi skal lade ordensmagten ta hånd om det og ikke os som medborger i landet.. Jeg siger bar at folk burde blive voksne, hvis i syntes det han gør ikke er acceptabelt så er det i gør fanme heller ikke.

 •   18. maj 2012 Møffe... Hvis du læser kommetarne her inde så står der fler gange "perker skal bare ud af vores land osv osv, de burde skydes og jeg ved ik hvad" nu skal i ikke generalisere bare fordi en gør det betyder det ikke andre gør det.. Som om danskere er meget bedre og som om det kun perker der får bistand hvis du kigger på statistikken så er der fler dansker der får bistand og kontakt hjælp end indvandre så mon ik i betaler for jeres egen bogere også, og der er også indvandre der betaler skat min ven , og som sagt der er MANGE DANSKER der laver sort arbejde.. Hvis i ikke vil ha indvandre i jeres land så burde i melde jer ud af EU.. Og som sagt jeg synes heller ik det han gør er acceptabelt men synes bestemt heller ik det i skriver herinde er bedre end det han gør. Og jeg behøver ikke læse om racisme når jeg udmærket ved godt hvad det er. Hvis du syntes at de kommetar folk kommer ind med her ik er racistiske nok så skal du godt nok læse racisme om igen.

 •   17. maj 2012 True story ^^

 •   17. maj 2012 møffe - HØRT mere præcist kan det ikke siges.

 •   17. maj 2012 big d. slå lige racisme op.

  det er noget med et flertal der er udviser had eller forfølgelse af et mindretal.

  sådan som feks islam sætter jøder eller kristne for had.

  ofte er islam endda i overtal, under muhammed krisen var det sjovt nok den store lejer der mente vi få 5,5mill danskere var racister, da det faktisk var modsat.

  racisme er noget som den sorte mand har påkalt sig retten til at sige. men hvis en kristen bliver stenet i et muslimsk land for at vise han er kristen, så er det ikke racisme.

  mon ikke de tyrkere etc der kom til danmark i 70érne også havde noget at vinde ved at flytte her op, mon ikke der var lavere lønninger og vilkår.

  men kik længere tilbage. tyskerne blev inviteret her op i 17-1800 tallet de blev kalt kartoffeltyskere, dem høre vi ikke stå og forbande folk langt væk på gadehjørnerne.

  kinesere,japanere og andre asiater høre man heller aldrig, man ser dem knap nok.

  men den befolkningsgruppe som denne video viser, ser og høre man ofte.

  men jeg er ikke racist, langt fra. men jeg er meget nationalist, og er meget stolt over de danske dyder, men ingen gæst i mit hjem skal styre dagsordnen som det dem passer.

  og det syntes jeg netop at de folk der er glade for at være kommet her op, som har tilpasset sig skal gøre noget ved. hvorfor skal den ene ødelække det for de mange. hvorfor tillader i det?? •   17. maj 2012 BigD, lige et hurtigt spørgsmål til din moral. Hvis nu han er stoppet 9 gange tidligere den dag for manglende førebevis er det så ikke ham der mangler respekt i denne sag? Har politiet ikke været MEGET large og givet ham 8 tidligere chance samme dag? Synes et eller andet sted det er at pisse andre mennesker op og ned af ryggen ved bare at ignorere de ting der er blevet fastlagt i det land man bor i. Selvfølgelig er ingen fejlfrie, men man kan da forsøge at følge reglerne bare en smule. Og hans kommentar om at han da bare lejer en ny bil for vores skattepenge... helt ærligt. Er det ikke at understrege at man bare fedter systemet fordi vi har det godt i Danmark? Nej jeg synes ikke ham i videoen skulle udvises eller have tæsk, men jeg synes han burde få lov at komme i praktik i politiet nogle måneder.

 •   17. maj 2012 Det ender med de svin overtager landet og smadre det hele som de gjorde med deres eget!!!

 •   17. maj 2012 Tror bare Danskerne er ved at få nok ..
  Og tror bare snart folk skal indse at vi snart skal gøre noget med PROBLEMET ...

  Så ud med det skrammel der ikke kan opføre sig ordenligt - og hjælpe dem som faktisk har et arbejde og som er stolt af at være i landet, og stolt af den Støtte vi Som Dansker giver.

  Jeg er snart træt af at mine hård optjente penge som jeg betaler stor skat af - går til udlændinge der ikke gider integrere sig - gang på gang kommer der udlændinge (Mødre, bestemødre) osv osv. ned og henter deres bistand og de kan ikke engang DANSK ! ..

  Hvad sker der Danmark, tag og stram op inden det bliver for sent, også ender det nemlig mere og mere som USA med våbenlov osv.. •   17. maj 2012 1: Bigalleri er fyldt med åndsvage kommentarer... Det skyldes højest sandsynligt den forholdsvis lave gennemsnitsalder og uddannelses niveau herinde...
  Og her er jeg os selv i blandt... Vi må da snart kunne lære at opføre os ordentligt:(
  2: det den "kriminelle" har gang i på videoklippet er slet ikke i orden, og vil give mange af de andre herinde ret i at en der ikke kan følge reglerne bør smides ud af landet...

  Kan i se en sammenhæng mellem virkeligheden og BG?
  Ledetråd: Udstemmer/udsmidning


 •   17. maj 2012 uanset om man er indviteret her op, sort eller hvid... skal man ik opføre sig sån.... havde det været en dansker(som han jo nok er) men så siger vi en hvid person, sku han satme heller ikke opføre sig sån der, bare ind og sætte, ingen tolorance skulle der bare være, så kunne alle måske opføre sig bedre.

  men man har bare en anden synsvinkel på tingene, når man kommer syd fra. hvis nogen siger luder til deres mor, ja så bliver man jo slået ihjel, knepper damen uden om, ja så skal hun også slåes ihjel eller stenes til døde.

  når de så bliver "danskere" ja så er det os, der er nogen fucking danskere... men de er jo selv danskere... jeg forstår mange gange ik deres tanke gang.

  men uanset hvordan man ser ud, hvilken sprog man taler, så er sådan en opførelse der, ikke i orden


 •   17. maj 2012 Så burde danmark historisk huske på at i selv har inviteret dem herop og pga dem er dansk økonomi blevet bedre, dengang i manglede arbejdskraft var i hlade for at de kunne komme og hjælpe jer men når de begår fejl som alle mennesker ka begå sp burde de smides ud.. der er ingen forskel på om
  man er sort eller hvid men at følge reglene er self det bedste ting.. Men nogen gang begå folk fejl og det noget man ik kan undgå... Self syntes jeg ik at han råber og skriger og bander til manden der r flink mod ham men syntes heller ik at i er bedre selv når i kommetere på den måde i gør.. Så er i ikke aelv bedre, og alle mennesker har ret til at være i danmark det er et lov der hedder.. Så jeres pak jeres racistiske holdning i kassen og hold det for ker selv istedet for at svine dem til over mettet, det er godt nok latterligt barnligt at opfører sig på den måde i gør.. I mangler godt nok opdragelse.. Og som
  sagt jeg syntes heller ik det han gør er fedt eller på nogen måde godt men i burde vide at mennesker begår fejl, og at de stopper ham 9 gang på en dag ka være hans moral bliver dårlig..


 •   17. maj 2012 Det er vildt godt udtalt, Møffe. Det skal du have, og nøj hvor har du ret ! smiley

  Ja^^ der mangler en "syntes godt om" knap smiley


 •   17. maj 2012 ja tak

 •   17. maj 2012 Mangler en synes godt om knap

 •   17. maj 2012 møffe .

  Godt sagt smiley

  Jeg kan kun give dig ret.


 •   17. maj 2012 nu har du ikke nødvendigvis ret.

  jeg ser udtagelserne som en afmagt i at vores kulturelle samfund, som netop er danmark, et land bosat af et meget gammel folkefærd, som faktisk endda ud over en storslået verdens historie som bla et af verdens største landbesiddere, og ejere af verdens ældste monarki og flag.

  overrendes af folk vi har ydet vors hjælp. da de var flygtninge fra lande som blev besat af folk udefra, som gjorde hvad de ville da de var gæster, endda startede krige.

  disse flygtninge burde historisk huske på (og deres børn, og deres børn etc) hvad det betyder når folk kommer og trænger dem på, på andres regning.

  det er ud over min nationalistiske forståelse hvorfor jeg skal se på at en "GÆST" kan tillade sig netop at opføre sig sådan. og hvorfor irettesætter hans landsmænd ham ikke, når der burde udvises en taknemlighed frem for et had til dem der giver husly i nødens stund.

  "ud af landet" skal ses som et udtryk for.. hvis du som udlænding føler at du ikke skal følge vores regler, endda regler mine og andres forfædre har blødt og kæmpet for.

  så er alternativet jo at finde tilbage til hvor verden åbenbart er et bedre sted, uden for danmarks grænser. der er jo mange steder der er bedre at være, hvorfor tilbringe sin tid et sted man ikke vil være? •   17. maj 2012 Det man gør overfor politiet eller andre menneske er et valg man selv traffer og konsikvenser som kommer efterføglende må man tage når man reagere sådan som man gør.. Nej det syntes jeg ikke , men syntes heller ikke i har ret til at bedømme og skrive at han skal ud af landet og at sådan et svin skal skydes... Det er da godt nok at synke ned på hans niveau, sådan som i opfører jer herinde.. Først kig på jer selv før i bedømmer andres fejl.

 •   17. maj 2012 Så big d. Du syntes det er helt i orden at overfuse politiet når de gør deres arbejde ?

  Ledetråd..... Gør det ondt at indrømme det ikke er okay at svine andre til for egne fejl.

  Men gu er vi andre ikke perfekte. Men der er en uligevægt i regnestykket.


 •   16. maj 2012 Når man læser det her kommetare så har folk godt nok tabt deres værdi, prøv kig hvordan i snakker og opfører jer li som små børn, prøv at blive voksne.. I er ikke selv blevet opdraget bedre kan man se og høre... Og det her går ud til alle med dumme kommetar angående perker og kugle for panden dit og dat.. Ingen mennesker fortjener at dø, pga sådan noget drengestreger... I godt nok dumme at høre på man skulle tro bilgalleri var for små børn.

 •   16. maj 2012 Hvorfor blander alle folk sig i hvad andre folk går og laver... Det hans problem hvad han siger politiet , han er godt klar over det koster.. At i siger hans skal ud af landet og dit og dat pis og papir, prøv kig på jer selv før i snakker, i ikke født perfekte..

 •   16. maj 2012 Jeg kan godt forstå manden er træt af at blive stoppet flere gange på en dag
  men alligevel han burde da lære af sine fejl og overholde reglerne uanset hvilket land han er i

  Des uden syntes jeg det er meget sjovt at han snakker/råber så meget op om
  at have nosser men så snart betjenten siger roligt til ham at han skal klappe i eller han ryger med på stationen
  så siger han selv lige pludselig (HVAD...!!! okey jeg skal nok holde min kæft)

  Haha hahahah


 •   15. maj 2012 Jeg havde sku ikke fundet mig i hans pis, jeg havde klappet ham en på snotkassen !

 •   15. maj 2012 Adam, hehe lige præcis... han var røget ind bag i bilen med sæk over hovedet og så skam pryglet og så droppet af der hjemme...

 •   15. maj 2012 sådan en nar skal da bare ud af landet .

 •   15. maj 2012 Helt ærligt han er fucking dumt .Jeg tror politietmand er meget venligt med ham ....Tag han godt snakke såden med politiet i sit land, Walla tro mig, de vil kneppe ham.

 •   15. maj 2012 Ud af landet med idioten man!

 •   15. maj 2012 Der gad jeg godt at Politiet havde flere beføjelser så de kunne pacificere den mega tosse så hårdt at der ikke kan komme mere lort ud af hans mund!

  "Om en halv time efter har jeg en ny en, på dine skattepenge!"

  Jeg vil godt gi en kugle til betjentens pistol for mine skatte penge


 •   15. maj 2012 Den var aldrig gået herover i staterne... Der havde en eller anden betjent nok kommet til at trykke af...

  Og synes det er også lige i overkanten hvad man kan tillade sig at sige til politiet. Jeg er ej heller aldrig enige med dem, men hvis man vil lege må man også ha de nosser, som han nævner gentagne gange, til at tabe...

  Men det ville nok være en god idé at bure ham inde i ene rum et par gange.. Men typen lærer nok intet af det..


 •   14. maj 2012 Det er utroligt hvad politiet skal finde sig i !

 •   14. maj 2012 http://www.bilgalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=19420


  mere er der ikke og sige


 •   14. maj 2012 hmm jeg havde sgu anholdt ham for tilnærmelser og gadeuorden. Vupti ind i bilen så kunne han sidde derinde og høre på det også beslaglagde bilen med alle hans ting i smiley

 •   14. maj 2012 De er ikke racister.

  HAN er racist.

  Yt af Danmark, så kan han være nok så smart i hans Adidas-trøje nede i Afganistan..


 •   13. maj 2012 En kugle i nakken, hvor svært kan det være

 •   13. maj 2012 en go omgang høvl til perkerne ville nok hjælpe på deres opførsel

 •   13. maj 2012 Desværre holder danskerne ikke sammen, lad os alle stemme DF og få idioter som ham her sendt hjem. Det er den eneste måde de lære det på! Og der skal seriøst snart gøres noget eller bliver Danmark til et land fra mellem østen. Så stem dog DF. og lad os sende nogen flere soldater derned. Tager med glæde snart af sted !!

 •   12. maj 2012 Han er da ikk mere værd end en kugle for skalden.

  Skyd dog den parasit.


 •   12. maj 2012 flot ordsprog, spade

 •   12. maj 2012 Hvis man ikke er racist kan man hurtigt gå hen og blive det efter at have set denne video. Undskyld mig men det er fandme respektløs opførsel og det er jo bla. hans egen skyld at så mange danskere er blevet racister. Sådan en som ham skal bare smides hjem til hvor han kommer fra.

 •   24. apr 2012 automobiler B - tro desvære ikke en gang han er flov over sig selv.... selv om han ser sig selv på tv-computer.... i mine øjn er det en god måde og hænge folk som ham lidt ud.... du kan se man ser den og folk begynder og hade den slags mere og mere.... men desvære så stopper denne type aldrig med og være en spade.... men en ting kunne da få ham til og lukke røven.... vis du ikk er stille nu blir du anholdt haha okay jeg holder kæft nu :D:... til grin møj SVIN !

 •   11. apr 2012 Damn en afbræning!!!!!!

 •   10. apr 2012 FUCK PERKER TAG JER SAMMEN MAN!!!!

 •   6. apr 2012 hm eg har kørt bil og stoppet 9 gange uden køre kort har siddet inde i mere end 2 år pga det,, øhh 50 gange,, der må være en fejl i det system eller er han ikke 18?

 •   6. apr 2012 tror han er flov over se sig selv,,,

 •   5. apr 2012 åhh gud man bliver mindet om hvorfor man er så træt af dem...

 •   1. apr 2012 satme til grin de ikk kan bure ham inde efter at have kørt uden føreret næsten 50 gange :S

  Og bøderne er alligevel betalt med bistand sikkert så det lidt at skyde sig selv i foden..


 •   30. mar 2012 Det er inponerne hvad man skal finde sig i fordi man passer sit arbejde. Der skulle være en lov mod sådan type mennesker. For den lorte opfølse over for Politiet burde mindst koste 100 timers samfundstjeneste eller 2 måneder på vand og brød.

 •   30. mar 2012 Haha priceless! Han må da være hæs efter sådan en omgang der

 •   30. mar 2012 Touring M: Så enig, så enig!

 •   28. mar 2012 Det er utroligt der skal så meget til før man må trække tjenestepistolen!

  Ps. Jeg er ikke racist, vis du er dansker og opfører dig sådan får du samme tur.


 •   28. mar 2012 Men det er oss derfor jeg siger: så send da dem alle væk, så de kommer et sted hen hvor der er lige som de ønsker ! Kaos, og jungleloves regler smiley smiley

 •   28. mar 2012 jeg stemmer for ørken Øén med det fantastiske navn Anholt, fint navn til netop et godt formål.

 •   28. mar 2012 Jeg er lige glad med om det er en dansker der teer sig sådan eller en anden etnisk herkomst-plus-noget-mere. Så skal vi bare have oprettet et nyt "Australien" ligesom Britterne gjorde engang, sende alle der ikke kan klare landets reglsæt, til et land, hvor de må klare sig selv! Evt. Gabon, der er det den med den største gun, der overlever ! smiley
  Væk med dem, så de ikke skal spilde flere danske skattekroner, hverken på at nasse i Danmark eller sidde og spjælle !! smiley


 •   28. mar 2012 Er det humant at bruge blødningen til svinefoder?

 •   28. mar 2012 Allan P, en blodig 12" skiftenøgle :-D!?!

 •   28. mar 2012 HA HA HA HA HA Allan...

  Ja når man kan skyde en hund når den betræder naboens græs (hvilket er helt OK).. Så kan man satme også sprøjte nationen mod det afskum der.


 •   28. mar 2012 B.S A

  Men hvad koster en aflivning egentlig?


 •   28. mar 2012 Hold nu kæft man... Eddermaneme brand brølende mig godt nok det værste offer for mangel på opdragelse jeg i længe har set. Han må sgu da om nogen ha' fået sine skolepenge tilbage...
  Den sølle promille han slæber ind af skattepenge er fandme godt delt ud!
  Tænk hvis samfundet skulle bruge penge på at smide ham i en institution, for at rette op på hans opførelses.. Ja basicly HELE hans person... Det ville jo koste flere millioner om måneden og gavne absolut ingenting i sidste ende.


 •   28. mar 2012 Allan P
  Godt sagt smiley


 •   27. mar 2012 Han tror, at han kan få betjenten fyret?? Hvem tror han lige at han er? Bruce den Almægtige? smiley

 •   27. mar 2012 hahah han er da en idiot

 •   27. mar 2012 Det ville næsten være federe med en Dusør på kloningens adresse... ANY ONE?.

 •   27. mar 2012 Kan nok ikke siges meget bedre Andreas L

 •   27. mar 2012 Ha HA HA Andreas L...

 •   27. mar 2012 fucking lille klamme perker sut mand! udlover 10.000,- i dusør til den der slår ham ihjel!!! alle der er som ham skulle bare pisse ned til deres lille fucking kamel biks mand!

 •   27. mar 2012 De fleste betjente snakker pænt, af dem som jeg er blevet stoppet af..

  De har et job at passe og vælger man som ham i filmen, at gøre det gentagene gange, så er det klart så bliver tonen anderledes, da det åbenbart ikke virked de første gange at tale pænt. Selvom de nu klare det meget godt i filmen.

  Uanset hvor man kommer fra skal man snakke pænt, ellers er stillen lagt og så det hårdt imod hårdt...


 •   27. mar 2012 hahah. "fucking racist"
  - Det er vist lige omvendt!


 •   26. mar 2012 Omg....

 •   26. mar 2012 hvor er han dog latterlig at høre på smiley

 •   26. mar 2012 Nej samme her. Var gået total amok. smiley

 • DelleKaj
  DelleKaj Tilmeldt:
  jan 2009

  Følger: 4 Følgere: 3 Svar: 2
    26. mar 2012 Lol, er det en abe? smiley

 •   26. mar 2012 Oki. Jamen man skal godt nok have tålmodighed i sådan du job. Det nok ikke et job for mig.

 •   26. mar 2012 Manglende respekt for politiet samt hjerne døde personer skal man ikke lede ret langt efter her i denne verden.

  Sørgeligt siger jeg bare...


 •   26. mar 2012 Tommy P

  Der tager du MEGET fejl! Politiet bliver undervist i de mest brugte bandeord mellem indvandre.
  Jeg er ikke 100% sikker, men tror ude mærket han forstår hvad der bliver sagt.


 •   26. mar 2012 LOL han talter et sprog de ikke forstår ha ha...

  Gad vide om de bliver sure fordi han siger noget de ikke forstår ??

  Griner


 •   26. mar 2012 Møffe

  Eksakt rigtigt!


 •   26. mar 2012 Tror også der er nogen der skal have genopfrisket netop hvad nazisme og racisme er.

  Med det i mente så er politiet netop hverken eller, men den sure gut tilhøre en ret racistisk gruppe.


 •   26. mar 2012 De har det alt for nemt.. De kan jo tillade sig hvad som helst åbenbart, uden at det får konsekvenser - det er squda sørgeligt.. Straffen for en gut som ham der, burde være at, blive smidt ud af DK.

 •   26. mar 2012 Klumpen bidrager ikke ligge frem til øget tolerance over for udlændinge det er da helt sikkert.

 •   26. mar 2012 indvandre eller dansker, folk der opfører sig som ham skulle have en over nakken smiley det er sørgeligt at se at det danske politi ikke har ret til at gøre mere i en sådan situation.

 •   26. mar 2012 Sådan en fucking social taber. Burde sendes hjem med det samme.

  Fuld respekt til politiet smiley


 •   26. mar 2012 Jizza
  Hvad er det du snakker om, hvorfor skulle de være nazister?


 •   26. mar 2012 Jeg tror ikk på betjentene havde været så tålmodig i KBH , der er fandme mange nazier og de fleste af dem er bare nogle røvhuller


 •   25. mar 2012 flot behærsket af betjentene.

  knægten skulle lynches.


 •   25. mar 2012 stave fejl er gratis..:)

 •   25. mar 2012 kan ik se at man ik må kalde den "perker", de siger jo selv altid, " fucking dansker"

  det er lige nødaktig det samme, men siger en dansker det, er man racisk, og de går amok... men går en dansker amok ved at blive kaldt fucking dansker... nej vej...!

  jeg tænker altid på, hvis vi kom til pakingstand eller hvor man nu kommer fra, og opførte sig sån, over for landet/politiet...
  ja så var vi nok buret inde i 30 år, eller stenet til døden,

  jeg har intet imod nogen som helst, men man skal satme opføre sig ordenligt, ligegyldigt hvem man er...

  jeg forstår vikelig ikke, hvordan sådan en mand kan gå fri, de siger han har gjort det, op mod 50 gange... hvis han ik forstår reglerne, så må han jo ind og sidde, som så mange andre.


 •   25. mar 2012 hahhahahahaha
  alt for godt det der !!!!!!!!!!!!!!!!!!


 •   25. mar 2012 Ja der er ikke noget racistisk i at se realitetterne i øjnene og forholde sig til dem.

  Med hans sprog, så har jeg meget svært ved at tro han er indfødt Dansk.
  Så dermed kommer reglerne med "hjemsendelse" i spil.
  Heldighvis, fordi så forligger muligehden jo netop for at slippe for sådan en tosse i vores samfund.
  Ham her er jo tilmed helt blank og erkender det jo for åben skærm oven i købet.
  Så han skriger jo om at få sparket, så GIV ham det dog...


 •   25. mar 2012 Sinan .

  Det er svært for folk at se det positive i ham.

  Derfor vil folk gerne kunne sende ham hjem, uden mulighed for at kunne komme tilbage igen.

  Løbet er kørt for ham, han kan og vil kun blive en udgift for evigt her i DK.


 •   25. mar 2012 Det er konge det der smiley

 •   25. mar 2012 Kæft han har da ingen chance her i livet, han tog er sgu kørt da.
  Og ja den opførsel burde da have givet han direkte første plads i kachotten sammen med en brutal gay rocker.
  Det er da gadeuorden på højeste plan.

  Ah men tænk at man kan være så blank som ham man...


 •   25. mar 2012 sådan en dum vandskabning han skulle bare sendes hjem

 •   25. mar 2012 Hvilket land er dog lige meget. Bare ind med ham, der er grænser for hvad man skal finde sig i da.
  Imo, lige meget om det er en dansker/eller anden etnisk herkomst.

  Hvis man ikke kan snakke ordenligt til hinanden, står og råber og skriger så er det bare ind og overnatte en tur.


 •   24. mar 2012 Total god griner

 •   24. mar 2012 definition af ægte dum perker

 •   24. mar 2012 Er sgu ligemeget om det er en dansker eller udlænding (som nok alligevel er født her). Det er bare et eksempel på, hvad politiet ikke bør finde sig i. Sådan opfører man sig altså bare ikke, overfor folk der passer deres arbejde. Han er jo godt klar over han har lavet noget lort, så tag det dog som en mand, i stedet for at hidse sig op, som et pattebarn der ikke får sin vilje!

 •   24. mar 2012 Hold da helt kæft! Han snakker også ret godt dansk hahaha xD

 •   24. mar 2012 forbandet udlænding,de gør det ikke lettere for dem selv

 •   24. mar 2012 ja jeg blev da lige lidt mere racist der, og det var ikke politiets skyld

 •   24. mar 2012 Hvor er det godt det dér, sandheden kommer altid frem - bare et spg om tid..

 •   24. mar 2012 ja han er jo selv skyld i, at folk bliver racist, men den opførsel... hvorfor bliver han ik buret inde, 50 gange uden føreret....!! utroligt

 •   24. mar 2012 han skulle bare ud af landet da smiley ingen respekt overfor politiet!!

 •   24. mar 2012 fucking perle!!!

 •   24. mar 2012 Kulturberigelse...

 •   24. mar 2012 så skyd dog den latterlige idiot!

 •   24. mar 2012 Enig i ALT kritik mod ham, kan selv ik klare så nogen..
  Og betjente gør deres arb. Helt korekt.. Om det så er fordi der kamera ved jeg ikke..
  Men der er fandme også mange Betjente der er svin der ude..
  Har oplevet det en del gange.. Men opføre mig stadig ikke som den fjols hvis jeg blir standset..
  Mon han også har oplevet de dårlige betjente under standsning, og opføre sig derfor sådan??? Det gir ham selvfølgelig ik ret til at være sån..
  Men det ikke alle der er lige kloge..


 •   24. mar 2012 Hold da kæft en spade man, han skulle da bare smide hjem til hans hjemland så kan han lave hvad han vil der.. Utroligt at det danske politi skal finde sig i sådan en persons udråb, havde pandet ham en med kniplen!

 •   24. mar 2012 Hold da kæft.. Jeg havde aflivet den der.. Fandme flot at betjentene kan styre sig.

 •   24. mar 2012 Jeg væmmes ved den opførsel, hvorfor skal de betjente findes sig i det crap.. Jeg havde bestemt ikke fundet mig i det

 •   24. mar 2012 Latterlige aber,jeg havde tømt pebersprayen ind i ansigtet på ham.

 •   24. mar 2012 Jeg tænker bare - træk dog pistolen og skyd dette latterlige individ...

 •   24. mar 2012 flovt*

 •   24. mar 2012 shiit hahahah havde det været her i kbh havde han fandme fået en ordenlig omgang peber og meget andet haha sådan nogle som ham der gør det flov for os andre

 •   24. mar 2012 Martin C *synes godt om sidst skrevne kommentar!*

  og respekt til de politimænd for at holde sig professionelle hele vejen igennem!


 •   24. mar 2012 Tror kun at betjentene har taget det så rolige fordi der har været kamera på..
  - dog en tanke gang.
  men for satan da, jeg sku ikk have været ham betjenten der, så ku det godt være han havde fået prygl om jeg måtte eller ej.


 •   24. mar 2012 Hold da kæft en total idiot - han skulle have et spark i røven ud af landet!

  Det er sådan en idiot der ødelægger det for alle de andre anden generations indvandrere som godt kan opfører sig ordentlig. Vi har jo en tilbøjlighed til at skære alle over en kam.


 •   24. mar 2012 Jeg har faktisk ondt af de andre udlændeinge der godt kan opføre sig ordentligt!

  Man ved jo ik dagens Danmark at mange generaliserer, og det er sku ikke fair, for den del af dem der godt kan intigere sig bliver jo stemplet!

  Så sørgeligt..


 •   24. mar 2012 Ud med så någon idioter da ödlägger for oss andre

 •   24. mar 2012 blå trøje hmm han er både dumog farveblind hehe

 •   24. mar 2012 sådan en syg lille knægt mand..


 •   24. mar 2012 Ej men jeg forstår ikke at betjentene skal finde sig i så meget lort, fra sådan en skide samfundsnasser... Hvad er det bøden for at køre uden kørekort er? 5000 ik? Og så lige gange de 50 gange han var blevet snuppet... Hvor kommer de 250000 fra...? Så mange pizzaer kan han vel ikke sælge? Men han sælger vel både stoffer og begår indbrud og stjæler, samtidig med at han er på bistand... Så han er jo nok ligeglad... Engangsbillet til nordpolen iført fødselskostume, er den eneste udvej...

 •   24. mar 2012 hvor jeg savner pia K lige nu

 •   24. mar 2012 Nicklaz G

  der er desværre alt for meget papir-arbejde i det i danmark! havde det været i USA tror jeg ikke han havde skabt sig på den måde det smiley


 •   24. mar 2012 Nakkeskud burde være lovligt i danmark... Fuck en abe mand...

 •   24. mar 2012 ja hvis han aligevel skal over grænsen fra tyskland ,, hvorfor tager han ikke den syd på ..

 •   24. mar 2012 arrr men det er jo typisk at såden et sort svin ska te sig såden..!!!

  hvis han er så utilfreds så sku han tage og fis af H til hjem til sit eget land...hvor vilkorne er latterlige stænge i forhold til vores land... !!!


 •   24. mar 2012 åhhh gud den type ødelægger det for så mange andre ! ... hvorfor skabe sig sådan

 •   24. mar 2012 Haha fuck en fattig bums mand! Spiller smart i en et sæt jogging tøj, og hans abe sprog haha..
  Fedt han lige blir sat på plads til sidst, så var han ikk så smart da de truede med at anholde ham, haha!


 •   24. mar 2012 Kæft jeg var gået kold hvis han havde råbt sådan af mig.

  Stor ros til betjentene for at tage det så roligt.


 •   24. mar 2012 Utroligt hvad de skal finde sig i, bare ved at gøre sit job...
  hatten af for den tålmodighed de 2 betjente har


 •   24. mar 2012 Hvad laver sådan et fjols i Danmark, hvis vi er så onde. Ved godt at han sikkert er født her, men man burde kunne sende sådan et tågehorn retur... :o)

 •   24. mar 2012 haha hvis han synes det er så forfærdeligt så skulle han måske tage en færge ud af verden!!!!! gal et fjols...!

Annonce