Chevrolet Blazer - En Camaro på stylter?

Chevrolet Blazer - En Camaro på stylter?

788visninger 1 svar | 22. jun 2018
Det er godt og vel 13 år siden at Chevrolet havde en Blazer på programmet. Dengang var Blazer den mindste SUV på Chevrolet 's modelprogram, hvis man ser bort fra Suzuki Grand Vitara med Chevrolet logo på...
(Red. Suzuki Grand Vitara blev solgt i Nordamerika under navnet "Chevrolet Tracker")

Nu er en ny model på vej og GM har valgt at smide SUV-stilen på hylden, hvor den nye Blazer er en kompakt Crossover. Eftersom de europæiske konkurrenter spytter Crossover ud, så har de Amerikanske fabrikanter længe stået fast med den klassiske SUV-stil. Nu er det tid til forandringer, og allerede bare sidste år kom Cadillac med deres XT5 og XT4. Den nye Blazer ligner meget den nye Camaro, bare med en masse frihøjde og to ekstra døre. Dog skyldes det blot at det er Chevrolet's nye designstil som Camaro'en var den første til at få. 

Motorprogrammet er "øko-Amerikansk" som det kan være. Her er der ingen V8'er, Hybrid eller en lille firecylinder turbomotor, som man finder hos de europæiske konkurrenter. Blazer kan fås med hele to benzinmotorer. En 2,5 firecylinder med 193 Hk eller GM's velkendte 3,6 V6'er med 305 Hk. Begge modeller kommer standard med et 9-trins AUT. 
Andet standradudstyr vil består af den store 8,8" Touch skærm, elektronisk åbning af handskerummet, 4G Wifi og 18" fælge.

Blazer bliver samlet på GM's Mexicanske fabrik i Ramos Arizpe, og selvom den også skal sælges ude for de amerikanske grænser, så tror jeg ikke det er noget GM tør at sælge i europa desværre...Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Chevrolet Blazer - En Camaro på stylter?
Kommentér på:
Chevrolet Blazer - En Camaro på stylter?
Annonce