Den Nye Tiguan: Elegance, Form og Præstation

Den Nye Tiguan: Elegance, Form og Præstation

815visninger 0 svar | 18. sep 2023


Selv om dette kun er den tredje generation af den populære SUV, Tiguan, er der stærke indikationer på, at dette måske også bliver den sidste generation af Tiguan, som Volkswagen vil producere. Dette er den nye Tiguan, der deler samme platform og teknologi som den nye VW Passat Variant!


Volkswagen har løftet sløret for den seneste udgave af Tiguan, der byder på imponerende dimensioner og en opdateret designæstetik. 
Designet denne gang kan karakteriseres som mere konservativt, med et mindre fremtrædende element af dramatik end tidligere modeller.  

Når der sammenlignes med den elektriske ID.4, ser vi, at ID.4 er lidt længere, men har den samme højde og akselafstand som Tiguan. Dette betyder, at begge biler tilbyder lignende niveauer af indvendig plads og komfort, hvilket gør dem til stærke konkurrenter i SUV-segmentet. Den nye Tiguan imponerer ikke kun med sine dimensioner, men også med sin teknologi.  Udover det  tilbydes en mere rummelig kabine sammenlignet med sin forgænger. Bagpassagererne vil nyde godt af ekstra 10 mm mere hoved plads, og bagagerumskapaciteten er blevet udvidet til 652 liter , hvilket er en forøgelse på 33 liter i forhold til den tidligere model.

Et valg af to PHEV, med op til 272 hk fra en 1,5 liter motor!


For dem, der ønsker at tage skridtet mod elektrificering uden at opgive traditionel brændstof, tilbyder Tiguan stadig Plug-In Hybrid mulighed.  valgmuligheder som består i en kombination af et 19,7 kWh batteripakke med en 1,5-liters benzinmotor og leverer imponerende ydelse på 204 hk eller endda 272 hk for topmodellen. Den mest imponerende fordel ved disse muligheder er deres evne til at køre op til 100 km på ren el, uden brug af benzin. Men for dem, der foretrækker en konventionel forbrændingsmotor, har Tiguan også noget at byde på. Fra mild-hybrid benzinmotorer til kraftfulde 2,0 TSI-motorer med ydelser på 204 hk eller 265 hk, er der noget for enhver smag. Tiguan tilbyder også en række turbodieselmotorer med ydelser fra 150hk til 200 hk, alle udstyret med en 2,0 liters motor. Uanset om du er til elektrificering eller traditionelle brændstoffer, fortsætter Tiguan med at tilbyde alsidige og imponerende køreoplevelser. I den nye Tiguan er kabinen fuldstændig ens med Passat'en, som den altid har været i tidligere generationer af Tiguan. Dette betyder også, at den er udstyret med den nye 15" touchskærm, som er blevet introduceret i den nye Passat.
For ekstra komfort og en følelse af luksus er der mulighed for deres ergoActive-sæder for føreren og forsædepassageren. Disse sæder inkluderer opvarmning, ventilation, justerbar lændestøtte i fire retninger og massagemuligheder med 10 trin, hvilket matcher de bekvemmeligheder, man normalt finder i Premium-bilsegmentet. 

Tguan markerer en milepæl som den første MQB-model, der introduceres med de innovative IQ.LIGHT-HD-matrix-forlygter. Dette interaktive lyssystem blev samtidig udviklet sammen med den luksuriøse SUV Touareg, hvilket resulterer i en fælles, grundlæggende forlygtdesign for begge SUV-modeller."


Den Tiguan forventes hos de Danske forhandler allerede til Marts næste år. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Den Nye Tiguan: Elegance, Form og Præstation
Annonce