Elektrisk Ford Mustang og Mitsubishi Space Star

Elektrisk Ford Mustang og Mitsubishi Space Star

943visninger 0 svar | 18. nov 2019
I dag skal vi se på to store nyheder. Ford har præsenteret for deres næste store nyhed, som er en elektrisk bil kaldet Mustang Mach E. Og så har Mitsubishi præsenteret for en Faceliftet Space Star!



Ford Mustang Mach-E

Hvem havde set det komme - en elektrisk Ford med navnet Mustang? Den er god nok, dette er Ford's helt nye "verdens bil", som også kommer til Danmark. Mustang Mach-E er en kompakt smart elbil i Tesla Model Y eller Jaguar I-Pace størrelse. 

Designet er tydeligt inspireret af den nuværende Mustang, hvor Mach-E bliver en af de få biler uden håndtag. Istedet vil Ford "ha man henter en APP, der låser bilen op. Dog sidder der en knap ved B- og C stolpen. Har man glemt eller mistet sin telefon, så er der også et fire-cifret pinkode ved B-stolpen. 
Mach-E gemmer på 136-liter plads foran og 821-liter bagagerumsplads bagi. Dog op til 1688-liter med de bagerste sæder nede. 

Kabinen bliver domineret af et kæmpe 15,5" touchskærm og et 10,5" digitalt instrumentering. Det store 15,5" skærm bliver klassens største, hvor den er et halv tomme større end Tesla Model Y. Bang & Olufsen lydsystem med 10-højttaler bliver tilføjet til ekstraudstyrslisten, sammen med panorama glastag. 



Mach-E kan fås i fire forskellige varianter og enten baghjulstræk eller firehjulstræk. Den basiske udgave har et 75.7 kWh batteri og op til 99kWh.En kommende topmodel kaldet GT, vil muligvis havde 465 Hk, 830Nm og 0-100 på blot tre sekunder . Dog findes den model endnu ikke. 

Elprogram: RWD= baghjulstræk og AWD = Firehjulstræk
75kWh RWD 414Nm 260 hk 450 km
75kWh AWD 565Nm 260 hk 352Km
99kWh RWD 414Nm 286 hk 600km
99kWh AWD 581Nm 336 hk 539 km

Med et dedikret opladstander, kan man oplade sin "Mustang" til 80% på blot 38 minutter. 


Den nye Mustang Mach-E kommer allerede til Danmark i December 2020, og kan allerede forbestilles hos Ford.De første kunder får en såkaldt First Edition med mere udstyr. Prisen starter fra 537.899 kr. men ifølge bilmagasinet, så forvent en startpris på over 450.000 kr med de nye 2021 registreringsafgifter. 






Mitsubishi Mirage (Space Star)




Mitsubishi har givet deres mindste model endnu et facelift, hvor den nu minder meget om den helt nye ASX. Mitsubishi har tidligere lovet at en ny Colt ville lande om ikke særlig længe, der skulle dele teknik med Renault Clio og Nissan Micra. Dog må det vente lidt endnu, hvor de fortsætter lidt endnu med den bil de introducerede tilbage i 2014.

Største ændring er den nye front som giver den et moderne løft. Nye baglygte-design er også tilføjet, men ellers er den ret genkendelig. Andet nyt er de 15" fælge og to farvemuligheder; White Diamond og Sand Yellow. 

I kabinen finder man et 7" skærm med Android Auto og AppleCarPlay. 
Den mindste 1-liter udgår, hvor man nu kan vælge den gamle 1,2 80 hk med enten fem-trins manuel gear eller CVT.



Selvom Space Star er en af de mest solgte biler eller mest solgte Mitsubishi i Danmark, så er det uvist om modellen kommer til landet. Den nye ASX tog de ikke hjem. Sedan udgaven kommer ikke til Europa. 





Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Elektrisk Ford Mustang og Mitsubishi Space Star
Annonce