Honda Civic 2022 kort om.

Honda Civic 2022 kort om.

867visninger 1 svar | 29. apr 2021


Dette er den nye og 11 generation af Honda Civic. Modellen på billedet er den Amerikanske version, hvor den Europæiske forventes senere. Dog er designet meget identisk med hinanden. Forskellen vil være at den Europæiske vil komme i en 5-dørs Hatchback og ikke en Sedan som bilen på billederne. 
I Europa forventes den også med en Hybriddrivlinje fra den kommende Honda HR-V.


Den nye Honda Civic ligner meget den udgået model i sit design. Dog kan man godt se noget Honda Accord over dens front.

 Trods for Honda ikke har præsenteret for nogle mål om den, så beskriver Honda at dens pladsforhold, vil det samme som en ældre Amerikansk Accord. Dertil vil den Europæiske nok være samme størrelse, hvis ikke større end den udgået europæiske  Accord. 

I Amerika vil den fås med to motorer at vælge i mellem. Den ene er en ældre sag, hvad er en 2-liter sugemotor med 160 hk og 187Nm. Den anden er en  1,5 Turbo med 180 hk og 240Nm -  den samme 1,5'er fra forrige Civic.
Man kender ikke til det Europæiske motorprogram endnu, men som nævnt forventes den med samme Hybriddrivlinje fra Honda HR-V. Det vil sige, at den nok vil fås med en 131 hk 1,5 sugemotor, der får hjælp af to el-motorer.  1,5 Turbo motoren forventes også i Europa med 190 hk.... 
Civic vil stadig kunne fås med enten et CVT eller 6-trins manuelgear. 
Kabinen i den nye Civic vil være identisk med den europæiske Civic, som de også vil dele med den kommende FR-V . Her finder man samme 7" Touchskærm og et 10,25" Digitalt instumentering standard. Dog kan man også tilkøbe et større 9" Touchskærm. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Honda Civic 2022 kort om.
Kommentér på:
Honda Civic 2022 kort om.
x