HONDA Prolouge EV - Forbudt for os!

HONDA Prolouge EV - Forbudt for os!

859visninger 0 svar | 29. sep 2023

Når det kommer til elektriske biler fra Honda, må vi erkende, at udvalget ikke er så omfattende som hos visse konkurrenter. Ikke desto mindre har Honda introduceret deres nyeste tilføjelse til elbilmarkedet - e:Ny1, en kompakt crossover. Men mens vi får glæde af denne model, er der en anden elektrisk bil ved navn Prolouge, der for tiden kun er tilgængelig i USA. Lad os dykke ned i, hvad vi går glip af i Europa!



Honda's Nyeste Elbil, Prolouge: Hvad Europa Går Glip Af 


 Prolouge: Hondas Amerikanske Indtog i Elektriske Biler Som navnet antyder, markerer Honda Prolouge det første skridt ind i den elektriske verden af elbiler for Honda i USA. Størrelsesmæssigt skiller Prolouge sig markant ud fra europæiske modeller som Skoda Enyaq eller Volkswagen ID.4. I stedet er Prolouge mere i samme størrelsesklasse som BMW IX eller Audi e-tron Q8. Målt i længde strækker modellen sig til 4.877 mm og har en akselafstand på 3.094 mm, og den deler sin platform med Honda's søstermærke ACURA og deres nye ZDX. 

Prolouge trækker på fra alle fire hjul ved hjælp af sit dual-motorsystem og leverer et samlet ydelse på 292 hestekræfter og 451Nm fra sit 85 kWh batteripakke. Der er også en forhjulstrukket variant tilgængelig, der opnår den samme systemydelse. Hvad angår rækkevidde, opgiver Honda et ikke så imponerende rækkevidde på 485 km ifølge den amerikanske EPA-metode, mens målinger i Europa følger WLTP-metoden. 



Stadig et produkt fra GM!

"Overthere" som man siger er Honda stadig et produkt af et samarbejde med det amerikanske GM, indeholder bilens kabine stadig nogle elementer fra tidligere GM-biler, som eksempelvis en OnStar-knap. Dette kan måske bringe minder frem for tidligere Opel-ejere. 
Ikke desto mindre er Prolouge's markant anerledes end tidligere Honda vi har kendt til. Den tilbydes i tre forskellige udstyrsniveauer, og selv den mest grundlæggende variant tilbyder 11" digitale instrumentering og et 11,3" infotainmentsystem, der inkluderer Google Maps-integration. 
Et bemærkelsesværdig detalje er den "to-doblede" centerkonsol, der rummer plads til to kopholder, der er store nok til termoflasker. 

Er Prolouge på Vej til Europa?

Spørgsmålet om, hvorvidt Honda Prolouge vil gøre sin vej til Europa, er stadig uafklaret. For det første har Honda haft udfordringer med at finde fodspor på det europæiske marked for elbiler. Desuden vil Prolouge sandsynligvis have svært ved at konkurrere med de europæiske konkurrenter, både i forhold til ydeevne og pris. For nu må europæiske bilentusiaster nøjes med at beundre Prolouge fra afstand og håbe på, at fremtidige Honda-modeller vil inkludere flere elektriske biler i deres europæiske sortiment.  




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
HONDA Prolouge EV - Forbudt for os!
Annonce