Hyundai i30N Fastback og Volvo V60 Cross Country

Hyundai i30N Fastback og Volvo V60 Cross Country

532visninger 2 svar | 26. sep 2018
Hyundai i30 Fastback N

Hyundai har præsenteret for den en N version af i30 Fastback med en præsenstationsvideo optaget i Danmark!

Da Hyundai præsenterede for Fastback udgaven sidste år, så var det for at skabe en ny klasse i C-segmentet for disse Sedan-coupé'er. Lige nu består klassen kun af i30 og søstermodellen Kia ProCeed, så var det også på tide med en sjov udgave. 
 N-udgaven er den samme som den normale i30 N Hatchback eller Hyundai Veloster N, hvor motoren er en 2-liter Turbo med enten 250 Hk eller den store 275 Hk version i "Performance udgaven. Hyundai har udviklet den på deres nye center ved Nürburgring'en, som i øvrigt er det N'et står for og Hyundai's hjemby "Namyang". Manden bag disse sjove GTI'er fra Hyundai, er tyske Albert Biermann, som var hjernen bag nogle af de største M udgaver fra BMW. Han fik til opgave at skabe den bedste GTi på det europæiske marked, hvor første bil var i30N Hatchback. 

Som i Hatchback udgaven, så vil den fås med fem forskellige programmer til undervognen. Mest mærkebar er deres "N" og "N Custom" funktion. Hvor N blot er deres måde at skrive "Sport", så er N Custom der hvor man selv kan juster den til sit behov. I30 N fås kun med et 6-trins manuel gearkasse som Rev-Matcher for en, og så har den en såkaldt "lydgenerator" der skulle skabe en mere "Episk" lyd i kabinen....

Største forskel imellem i30 N og I30 Fastback N er pladsen, hvor Fastback rummer 450-liter til forskel for 395-liter i i30 Hatchback. 


Video:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=141&v=TCEAOdyze4k

De hurtige - Volvo V60 Cross Country 


Ikke overraskende at Volvo komme ud med endnu en CC version af deres Firmabil V60. Volvo V60 Cross Country skal kæmpe imod VW PASSAT ALLTRACK og Audi A4 AllRoad. I forhold til den normale V60'er, så er CC udgaven hævet 75 mm over jorden og vil havde AWD standard. 
Motorprogrammet vil kun bestå af en T5 2,0 Benzinturbo med 245 Hk
eller deres D4 2,0 Diesel og 190 Hk. Dog vil en hybrid udgave også komme. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Hyundai i30N Fastback og Volvo V60 Cross Country
Kommentér på:
Hyundai i30N Fastback og Volvo V60 Cross Country