Kia EV6 - Fremtiden er sat for Kia

Kia EV6 - Fremtiden er sat for Kia

244visninger 0 svar | 15. mar


Ikke længe efter at Hyundai præsenterede for deres Ioniq 5 elbil, vil Kia også komme med en søsterbil kaldet EV6.


Kia EV6 er ikke bare stor, den er kæmpestor som Hyundai Ioniq 5. Platformen er nemlig den samme nye E-GMP, hvor andre kommende Kia/Hyundai elbiler også kommer til at bruge. Designet er meget radikalt i forhold til andre Kia modeller og Hyundai Ionoq 5. Det er nemlig i Kia's filosofi, hvor de kalder det for ‘Bold for Nature’, ‘Joy for Reason’, ‘Power to Progress’, ‘Technology for Life’,  ‘Tension og Serenity’".

Hvad og størrelse på batteriet har Kia ikke nævnt endnu, men det ville overraske meget hvis det ikke bliver det samme fra ioniq 5. Den fås med et 72,5 KWh og 58 KWh. Det på 58 kWh yder 170 Hk, er baghjulstrukket og har 350Nm. Derimod er det 72,5 kWh firehjulstrukket, yder 306 Hk og har 605Nm.  Rækkevidden forventes også omkring 480 km som i Ioniq 5. 

Kabinen er også identisk med Ioniq 5. Her har de bare valgt at give den en sort farve, i forhold til Ioniq 5's beige. Alt plastikken man kan se i kabinen er genbrugt, og så får den samme unikke armlæn, der kan rykkes frem og tilbage i kabinen. Det store Tochskærm og Digitale Instrumentering er 12,5". Kia EV6 har først officielt primære senere denne uge, så dette er blot et "Sneak Peak" af hvad man kan forvente fra Kia i den kommende tid. Prisen forventes også at starte fra under 400.000 kr. for en bil på størrelse med de helt store SUV'er...Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Kia EV6 - Fremtiden er sat for Kia
x