Kia Picanto varmer 2020 op (Kort)

Kia Picanto varmer 2020 op (Kort)

1020visninger 1 svar | 13. maj 2020

I Sydkorea har Kia præsenteret for en Faceliftet version af Picanto'en. Trods for modellen derover hedder Kia Morning, så er det hvad vi her i vesten kan forvente fra Kia meget snart. Den Faceliftet Picanto deler meget med den nye Hyundai i10.
Noget af det er motorer og platform. Den nuværende Picanto'en blev introduceret tilbage i 2017, og med det kommende Facelift, er det tydeligt at se de nye forandringer. De største ændringer er de nye kofanger og LED DRL-lys. 
Andet nyt er den gule farve kaldet "Honeybee" (Engelsk, Honningbi).

I kabinen er der også sket lidt, hvor man nu kan få eksteriørfarven ind i kabine ved luftdyserne og rundt om gearstangen. Et nyt 4" digitalt instrumentering og 8" Touchskærm, bliver også introduceret i Picanto'en. Skærmen understøtter AppleCarPlay og AndriodAuto. Da Hyundai i10 blev præsenteret sidste år, kom den med meget standard sikkerhedsudstyr. Af følge af det, vil den nye Picanto komme med udstyr som; Blind-Spot Collision-Avoidance Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Rear Side Collision Prevention Assist, Lane Keeping Assist, Forward Collision-Avoidance Assist, og Driver Attention Warning.



Lige nu er den nye Picanto kun blevet præsenteret med én motor. Det nemlig den kendte 1-liter med 75 hk og 95Nm. Dog forventes den i Europa med en 1,2, 82 hk , 118Nm og en sjover 1-liter turbo med 100 hk. 
Den nye Picanto forventes at få Europæisk premiere til sommer, og et prisgæt på omkring 99,995 kr.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Kia Picanto varmer 2020 op (Kort)
Kommentér på:
Kia Picanto varmer 2020 op (Kort)
Annonce