Kia Picanto varmer 2020 op (Kort)

Kia Picanto varmer 2020 op (Kort)

298visninger 1 svar | 13. maj

I Sydkorea har Kia præsenteret for en Faceliftet version af Picanto'en. Trods for modellen derover hedder Kia Morning, så er det hvad vi her i vesten kan forvente fra Kia meget snart. Den Faceliftet Picanto deler meget med den nye Hyundai i10.
Noget af det er motorer og platform. Den nuværende Picanto'en blev introduceret tilbage i 2017, og med det kommende Facelift, er det tydeligt at se de nye forandringer. De største ændringer er de nye kofanger og LED DRL-lys. 
Andet nyt er den gule farve kaldet "Honeybee" (Engelsk, Honningbi).

I kabinen er der også sket lidt, hvor man nu kan få eksteriørfarven ind i kabine ved luftdyserne og rundt om gearstangen. Et nyt 4" digitalt instrumentering og 8" Touchskærm, bliver også introduceret i Picanto'en. Skærmen understøtter AppleCarPlay og AndriodAuto. Da Hyundai i10 blev præsenteret sidste år, kom den med meget standard sikkerhedsudstyr. Af følge af det, vil den nye Picanto komme med udstyr som; Blind-Spot Collision-Avoidance Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Rear Side Collision Prevention Assist, Lane Keeping Assist, Forward Collision-Avoidance Assist, og Driver Attention Warning.Lige nu er den nye Picanto kun blevet præsenteret med én motor. Det nemlig den kendte 1-liter med 75 hk og 95Nm. Dog forventes den i Europa med en 1,2, 82 hk , 118Nm og en sjover 1-liter turbo med 100 hk. 
Den nye Picanto forventes at få Europæisk premiere til sommer, og et prisgæt på omkring 99,995 kr.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Kia Picanto varmer 2020 op (Kort)
Kommentér på:
Kia Picanto varmer 2020 op (Kort)
x