Kort om: Honda CR-V 2023

Kort om: Honda CR-V 2023

1595visninger 0 svar | 12. jul 2022


Honda har i dag præsenteret for en ny generation af deres store CR-V SUV. Godt nok er bilen på billederne, en model for det Amerikanske marked, men meget anderledes bliver den europæiske udgave dog heller ikke. 

Dette er kort om den nye HONDA CR-V. 

Designet af den nye CR-V er mere Amerikansk end Europæisk, hvor den faktisk minder meget mere om den større US-eksklusive model kaldet Pilot end øvrige Europæiske Honda'er.  Dog er CR-V bygget på den helt nye Civic, og tilfælles bruger de begge samme motorprogram. Som i Civic'en, kommer CR-V også kun med to motorer, hvor begge er benziner. Den første motor er en velkendt en. Nemlig deres 1,5 Turbo, der også sad i den gamle CR-V. Den yder nu 190 hk og får hjælp af et CVT-gear som eneste gearmulighed. Dog vil den motor ikke længere blive solgt i Europa mere, og i stedet vil man kun få den i en Hybrid-udgave som Civic'en herhjemme. Motoren er en 2-liter sugemotor, der får hjælp af to små elmotorer.  Ydelsen i den Amerikanske udgave er 207 hk og 334Nm. Herhjemme yder den kommende Honda Civic med samme motor 184 hk og 315Nm...Det er ikke overraskende at CR-V deler samme kabine som i Civic, da de begge bruger samme teknik og platform. Derfor er den nye CR-V også standardudstyret med et 7" Digitalt instrumentering og et 7" Touchskærm ved siden af. 

Det forventes meget snart at den Europæiske udgave af CR-V bliver præsenteret, hvor der faktisk også kommer en ny model kaldet ZR-V. ZR-V skulle være mere kompakt end CR-V, men større end e:HRV. 
Den nye CR-V Hybrid Skal konkurrer imod Toyota RAV-4 (Suzuki ACROSS) Hybrid, inden en ny model lander fra Toyota. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Kort om: Honda CR-V 2023
Annonce