Mini John Cooper Works Countrymann

Mini John Cooper Works Countrymann

469visninger 0 svar | 9. nov 2023


Der er fantastiske nyheder til alle Mini-entusiaster derude! Her er den spritnye "Hotte" Countryman John Cooper Works. For dem, der kender til John Cooper Works, eller bare JCW, indikerer det, at dette er en virkelig serøs bil! Denne model er baseret på den kommende Countryman, og i forhold de nye Countryman er JCW drevet af benzin end bare el!. 

En hurtig bil som i gamle dage!

Det er forfriskende at støde på en ny bil, der stadig kører på ren fossilt brændstof, selvom vi er vant til at se hurtige elbiler. Motoren i JCW er den velkendte 2,0 liters turbo, tidligere anvendt i forrige M-biler fra BMW og den ældre Mini Cooper JCW. Den yder den imidlertid 312 hk, har et drejningsmoment på 400 Nm og kan nå 0-100 km/t på kun 5,4 sekunder, hvilket resulterer i en imponerende topfart for en Mini på 250 km/t. 

Den nye Countryman kommer udelukkende med firehjulstræk, og den har gennemgået forbedringer på turboladningen for at mindske turbolag og desuden et større luftindtag i motorrummet, hvilket alt sammen giver den en forbedret præstation end tidligere. I kabinen fortsætter den sportslige stil, som altid har kendetegnet en JCW-model. En af de seneste tilføjelser er de større 19" fælge, med mulighed for endnu større 20" fælge. Derudover er der også introduceret et såkaldt "Go-kart"-tilstand i kabinen, hvis man ønsker den ultimative Mini-oplevelse. 

Den nye Mini Countryman forventes at lande hos forhandlerne omkring Maj 2024, med en rimelig heftig startpris. Dog kommer der også en ny Mini Cooper JCW, der for første gang vil være 100% elektrisk!. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Mini John Cooper Works Countrymann
Annonce