NAIAS motoshow 2019 - anden del

NAIAS motoshow 2019 - anden del

254visninger 2 svar | 15. jan

I dag skal vi se på de øvrige nyheder fra Detroit Auto Show, hvor Subaru har præsenteret for en ny vild STI, Kia med en kæmpe, kæmpe SUV og Lexus's svar for en M4 GTS.
-----------------------
Lexus RC F / Track Edition 
Toyota's anden store nyheder dette år er den faceliftet version af deres vilde RC F. Trods de nye forlygter bruger den samme 5-liter V8 fra før. Dog er den helt store nyhed, den vilde Track Edition. Track Edition bruger samme 5-liter V8, men har hele 5 hk og 8Nm mere. Det vil sige 480 Hk og 536Nm. 
I forhold til den normale RC F, så har den også tabt 80 kg, ved hjælp af brug af en masse kulfiber. En stor  kulfiberspoiler, kulfiber motorhjelm og frontspoiler og så har de fjernet bagsæderne!

I forhold til BMW M4 GTS eller Jaguar XE Project 8, så bygger Lexus gerne så mange som muligt, så længe der er bud efter dem. 
RC F Track Edition vil også komme med Michelin Pilot Sport 4S dæk, 19" BBS fælge med kæmpe Brembo bremser og valget imellem to eksklusive farver standard - Ultra White og Nebula Gray.
-------------------------------------------
Subaru STI S209


Subaru har præsenteret for den vildeste STi udgave til dato. Efter at Subaru tog STi'eren ud af Europa sidste år på grund af det dårlige salg, så har den derimod været en populær bil i Nordamerika, og nu får de en belønning i form af denne vilde S209'er!


S209 er faktisk den hurtigste STi'er nogensinde bygget af Subaru, selvom i 2010 kom der en 400 Hk STi CS400 bygget af Engelske Cosworth. Motoren i S209 er den samme 2,5-liter Boxerturbo, men med 341 Hk, større HKS Turbo og indsugning med vandkøling, som faktisk er den første Subaru siden 2004 med den teknologi. 

Som altid kan man kun få sin STi med et 6-trins manuel gear og Subaru's legendariske AWD layout. Desværre bygger de kun 200 udgaver for Nordamerika...

........................
Kia Telluride


Kia's nye kæmpestore SUV hedder Telluride og er søstermodellen til Hyundai's Palisade.  På godt Amerikansk kan man kalde Telluride for en "Full Size SUV, hvor den er i klasse med de helt store SUV'er, såsom, VW Atlas, Mazda CX-9 og Subaru Ascent. Motoren er den velkendte 3,8 V6 med 291 Hk og 355Nm. 
Hvor koreanerne er foran konkurrenterne, er at de tilbyder hele otte siddepladser istedet for de syv, og så kommer den standard med deres nye HTRAC AWD system. 
Systemet fungerer således at når et af hjulene mister vejgreb, så sætter den et antal procent kræfter til det hjul. Bliver vejen virkelig avanceret, så kan den stoppe et hjul eller flere, så bilen ikke "smutter" fra en.

Alle Telluride kommer med et 8-trins aut. standard, og i kabinen finder man et kæmpe 10,25" touch skærm med AppleCarPlay og Android Auto. Skal det være virkelig dyrt, så kan man også tilkøbe 10 højtaler fra Harman Kardon med 650-watt.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  NAIAS motoshow 2019 - anden del
Kommentér på:
NAIAS motoshow 2019 - anden del
x