Nissan Qashqai - Bedst sælgende Crossover er tilbage!

Nissan Qashqai - Bedst sælgende Crossover er tilbage!

189visninger 0 svar | 18. feb

Siden dagen så den første Nissan Qashqai for 14 år siden, har modellen lige siden været den mest solgte Crossover og familiebil i Danmark. Den nye Qashqai har noget af en opgave at udføre når den bliver introduceret senere i år..

Ifølge Nissan er den nye Qashqai, den model i klassen der sætter nye standarder - og det kan der måske være noget om. Qashqai'en er en smule længere med 35 mm og 25 mm højere fra tidligere model. Det giver mere plads i kabinen, og så er beggaerummet vokset med 70-liter, hvad betyder at den nu kan rumme 500-liter. Qashqai er også den første Europæiske Nissan på deres CMF-C platform. Det betyder at den faktisk bruger samme bund, som man også kan finde på den nye Mitsubishi Outlander eller Nissan Rouge. 
For første gang kan man tilkøbe 20" fælge og to-tonet farve mulighed til sin Qashqai 

Qashqai dropper dieselmotoren, hvor den kun vil kunne fås med tre benziner. Tilfælles er hele programmet elektrisk. De første to er ikke en nyhed da de også kunne fås i den forrige model. Dog er der sket det, at man har valgt at bruge Mild-Hybrid teknik på dem. Motoren i tale er en 1,3 Turbo firecylinder.  Den helt store nyhed bliver Hybriden. For første gang kan man købe en Qashqai Hybrid. Systemet har man tidligere kunne finde i andre Nissan'er, ude for Europa. Nissan kalder det for e-Power. Det funger lidt anderledes end de andre Hybrider. e-Power bevæger hjulene alene med strøm, og på den måde for man en acceleration som det var en ægte elbil. Det betyder også at man ikke kan lade bilen op, men batteriet lades op af bilens motor. Og motoren er en 1,5'er med 156 hk, der sammen med batteriet kan skabe 190 hk. Gear mulighederne består enten et 6-trins M/T eller CVT-gearkasse.

MotorProgram: 
DiG-T 1,3 140 hk 240Nm. 
DiG-T 1,3 160 hk 270Nm.
e-Power Hybrid 1,5 190 Hk

Da Nissan sagde at Qashqai ville sætte en ny standard i klassen, mente de det nok i kabinen! Qashqai kan nemlig fås med instrumentbrættet belagt i læder, en massage funktion i lædersæderne - som i øvrigt tag 25 dage at sy - og så kommer den med klassen største Head-up Display. Alt dette er dog kun tilgængelig på de dyreste udstyrsvarianter.... Heldigvis får Qashqai et 12,3" Digitalt instrumentering standard, sammen med et 9" Touch skærm. Begge skærme er taget fra den helt nye Mitsubishi Outlander
Nissan har også opdateret deres sikkerheds pakke PilotPro, og nu virker den automatiske nødbremse også når man bakker. 
Nissan Qashqai er den bil her hjemme som holder godt gang i salget hos Nissan. Derfor må den ikke fejle, og det bliver spændene at se om den kommer til at sælge lige så godt som den forrige, eftersom at flere og flere af konkurrenterne er blevet helt elektriske. Og så er der jo også Nissan Ayria?.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Nissan Qashqai - Bedst sælgende Crossover er tilbage!
x