SUBARU Impreza - Den lever endnu

SUBARU Impreza - Den lever endnu

213visninger 0 svar | 17. nov 2022


Tro det eller ej, så er dette den helt nye sjette generation Subaru Impreza. Selvom Impreza ikke længere sælges i Europa mere, er der dog stadig lande hvor modellen kan købes. Tidligere i år blev en Crosstrek også præsenteret, som er samme bil, men kører på en højere frihøjde for bedre Off-Road muligheder.

Nyt hos Impreza er den tilbagevende 2,5-liter Boxermotor (Wuhu), som ikke har været tilgængelig i en Impreza i mere end 10 år. Nu er den tilbage med en ydelse på 185 hk og 241Nm. Dog fås den ikke længere med et manuelgear, hvor eneste gearmulighed er Subaru's stærke CVT-gear. Subaru tilbyder også en 2-liter sugemotor med 154 hk og 197Nm. Dog er ingen Hybrid-variant tilgængelig overraskende nok, hvad ellers fås i Crosstrek. 

I følge Subaru skulle den nye Impreza havde sjover køreegenskaber end nogensinde, hvis man ser bort fra deres WRX og STi-udgaver. Vælger man den i det såkaldte RS-udstyrs variant, er dens undervogn 10% stiffer end før. 

I kabinen tilbyder Impreza for deres nye 11,6" Tablet-tablet-ligne Touchskærm, men beholder stadig et analogisk instrumentering, hvad efterhånden er en sjældenhed for nye biler. Om den nye Impreza kommer til Danmark er nok nej. Dog bliver dette også den allersidste Subaru Impreza, hvor mærket regner med at blive et elektrisk bilmærke. Impreza har før også kunne fås i en Sedan-udgave, men dette sker ikke for sjette generation, som nu kun tilbydes i en femdørs udgave.  Dertil vender ikke WRX og STi heller ikke tilbage. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
SUBARU Impreza - Den lever endnu
Annonce