Toyota Corolla er tilbage - og tag pladsen forAvenssis...

Toyota Corolla er tilbage - og tag pladsen forAvenssis...

838visninger 0 svar | 4. sep 2018


Toyota har præsenteret for den nye Corolla Touring før dens verdens debut til Paris Motorshow i næste måned. Godt nok var det meningen at den nye generation af Golf-klasse biler fra Toyota skulle fortsætte med at hedde Auris. Dog havde salget haltet lidt hos Toyota, og derfor måtte nye metoder komme i brug, hvor Toyota valgte at genkalde den for Corolla igen. Desværre tag Toyota Avenssis og Verso af modelprogrammet, hvor den store luksus bil Camry kommer tilbage til Europa (Uvist om den kommer til Danmark)
Det betød dog at Toyota manglede  en bil som kan være imellem deres Avenssis stationcar og Verso MPV. Og det er her hvor den kommende RAV4 tag pladsen for Verso, og Corolla Touring skal tag pladsen for Avenssis Touring. 


I forhold til den forrige Auris Touring, så skulle den nye være "Best in class" med pladsen bagi,  ifølge Toyota.  Her lover Toyota også at den kan rumme 598-liter bagagerumsplads, hvad ikke er meget mindre end den større Avenssis kunne rumme. 

Da Hatchback udgaven af Corolla blev præsenteret - dengang den gik under navnet Auris - så vidste vi ikke hvordan kabinen så ud. Det gør vi nu, og her introducere Toyota for en ny 8" Touchskærm med AppelCarPlay.

på checklisten finder man ingen Diesel motorer mere, hvor Toyota i fremtiden satser på Hybridbenziner. Derfor vil Corolla Touring være udstyret med en 1,2 Turbo og op til den nye 2,0 Hybrid med 180 Hk i toppen.


Motorprogram: 
Benzin/Hybrid
1,2 Turbo 120 Hk 17 km/l
1,8 Hybrid 128 Hk 26 km/l
2,0 Hybrid 180 Hk km/l N/aFølg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Toyota Corolla er tilbage - og tag pladsen forAvenssis...
Annonce