{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
300 visninger | Oprettet:

Susanne L
Susanne L
Tilmeldt:
23. sep 2018
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

Eftermonteret subwoofer {{forumTopicSubject}}

Hej BG, nu hvor der sidder så mange kloge hoveder herinde, håber jeg at nogle kan hjælpe mig eller guide mig i den rigtige retning.????

Jeg har lige eftermonteret min JBL sub. I min seat Ibiza '15, da min sub. ikke skal have ekstern strøm og der ikke er monteret forstærker, er den sat direkte til de bagerste højtalere. Altså, deler de forbindelsen med min sub. Med samlemuffer, jeg kunne have brugt strømtyve, men min kollega rådede mig til den anden løsning for ikke at få problemer med løse forbindelser.
Nu til problemet, når jeg skruer op og når til et bestemt punkt, så skratter mine to bagerste højtalere ved bestemte frekvenser. ?? Der har intet været med bassen eller højtalerne før, de forreste følger fint med som altid, (de er jo sjovt nok heller ikke forbundet ??) alle kabler er tjekket og der er ingen løse forbindelser.
Jeg har inden monteringen kunne skrue helt op for anlægget uden en snert af skratten.... ??
Har i nogle idéer til hvad der kan være galt ??


Kommentarer på:  Eftermonteret subwoofer
 • Torpedo
  Torpedo Online Tilmeldt:
  okt 2014

  Følger: 4 Følgere: 8 Emner: 28 Svar: 2.341
  #1   31. jul Det kan din radio simpelthen ikke trække, enten skal du frakoble din sub, eller også skal du ud og investere i en forstærker, lige nu spiller din sub som en højtaler, og baghøjtalerene får ikke strøm nok

 • #2   31. jul Din sub skal ikke have ekstern strøm? Hvilken magisk subwoofer er dette? Du har vel en forstærker til den subwoofer? Og den skal have strøm... Du har vel ikke bare taget en subwoofer og så trækker du den med kun din radio? Fordi det kan din radio ikke holde til i længden...

  Fortæl lige venligst præcist hvad det er for noget grej du har fusket i din bil...


 • #3   31. jul Dem som har rådgivet dig ved ikke hvad de snakker om. Du skal ha en forstærker på før din sub, eller en aktiv sub som kræver strøm.
  Ps. Forstærker til din sub skal osse ha strøm smiley


 • #4   31. jul Men husk du er ikke den første der lave sådan en fejl

  Det bedste du kan gøre, er og finde en der ved noget om anlæg i biler
  Og få hjælp af vedkommende

  På den anden måde brænder du noget af


 • Susanne L
  Susanne L Tilmeldt:
  sep 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
  #5   31. jul Tak til jer som har svaret mig og givet en forklaring som jeg kan bruge. smiley Min gamle far som er uddannet mekaniker har hjulpet mig, men han er oppe i årene og hans speciale er biler fra 70-90'erne, hvorfor jeg rækker ud her når han også må kaste håndklædet i ringen.
  Jeg har sammen med ham fulgt en guidet video fra en tysk specialist, JEG har bare været en kegle og ikke set ordentligt efter, den sub han bruger er med direkte strøm fra batteriet smiley
  Man lære noget hele tiden og jeg kan kun lære af mine fejl. Vi ser om Pappas gamle forstærker kan bruges ellers er det jo ud efter en ny. smiley


 • #6   1. aug Det ses desværre tit at man går til en mekaniker for at få monteret anlæg i bilen, og intet ondt om din far eller hans evner, men bilstereo liger ofte langt væk fra en mekanikers kompetencer... (mens det mekaniske ofte ligger langt væk fra den bilstereo kyndiges kompetencer)

  Hvor er du fra? Jeg ejer Soundplanet ved skælskør og har beskæftiget mig med Bilstereo i over 20 år, og I er velkommen til at få den hjælp og vejledning i har brug for... (om ikke andet så for at undgå flere af de fejl i har lavet indtil videre)


Kommentér på:
Eftermonteret subwoofer

x