{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Subwoofer
  • Kompressor Knud
    Kompressor Knud Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    aug 2003

    Følger: 4 Følgere: 65 Biler: 1 Emner: 216 Svar: 5.867
    #1   14. feb 2023 Den skal bare signal fra dine højtaler kabler, den har nemlig både high og low level indgang. Så du skal bare have trukket kabler fra 2 højtaler udgange fra radioen. eller fra de 2 nærmeste højtalere, hvad end der er nemmest.

  • #2   14. feb 2023 Jeg forstår ikke hvorfor man ikke får sin kompetente forhandler, der selvfølgelig kender alt til sine produkter, til lige at fortælle en hvordan det monteres... Det er jo med i prisen hos alle servicemindede kompetente forhandlere... Så det burde de da vide alt om i Thansen... Og gør de ikke det, så skal man måske overveje at købe sit grej et andet sted..

  • #3   15. feb 2023 #2 det er jo bare almindelige medarbejdere der er i butikken i thansen, ikke mekanikere eller reservedelseksperter. Man behøver jo ikke at vide noget om biler for at arbejde i butik. Regner du også med, at alle medarbejdere i Elgiganten ved hvordan man bygger en computer eller reparerer et motherboard? Der er jo kæmpe forskel mellem en almindelig medarbejder, en sælger og en ekspert.

  • #4   15. feb 2023 #3
    Og derfor forstår jeg ikke at man vælger at købe noget et sted hvor de ikke kan hjælpe en med monterings spørgsmål, hvis man ikke selv ved noget om det...


  • #5   15. feb 2023 #4 Nok fordi Thansen, Biltema osv. er langt billigere?

  • #6   16. feb 2023 Vi har købt den Sub før og var fint tilfreds til prisen derfor thansen??

  • Kompressor Knud
    Kompressor Knud Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    aug 2003

    Følger: 4 Følgere: 65 Biler: 1 Emner: 216 Svar: 5.867
    #7   16. feb 2023 Du kunne så have købt den endnu billigere ved pioneershop.dk smiley Men det ved du så til en anden gang smiley

Kommentér på:
Subwoofer

Annonce