{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forhandling om pris og tilbehør.
  • #1   30. sep 2013 Tjek for skader, evt om den trænger til nye dæk/bremser, og så prut lidt om det smiley

  • #2   30. sep 2013 Hvad er det for en bil? Det er også relavant, og evt. om den har stået til salg længe smiley Køre den kort på literen, så pres lidt. For dem kan de nok ikke komme så nemt af med smiley Ridser, misfarvninger på sæder eller lign.



  • #3   30. sep 2013 Du starter allerede helt forkert, gør det klart for dig selv at du kun skal ud at kigge på ny bil, og ikke ud at købe ny bil, det er det værst tænkelige at stresse sig selv og sige at du skal bare købe en ny bil i morgen.

  • #4   30. sep 2013 Husk at holde en glad tone og et smil på læben.
    Der er ikke noget mere røv end at stå med en irriterende sælger der lyder som om alt bare er i vejen med bilen og prøver at prutte den ned til halv pris.
    Vær reél med det og så ellers find nogen små fejl og sådan, ting du syntes trækker ned i pris og så giv det du vil give for den smiley


  • #5   30. sep 2013 ny eller nyere brugt ?
    nybugt
    plejer at sige at hvis man kan få sommer og vinterdæk vintermåtter og evt få udbedret småfjel så man langt...

    ny
    vinterdæk på fælge.
    tonede ruder.
    eller hvad man ellers lige mener der vilel være fiar... der er ikke meget at tjene for en forhandler der så ikke meget afslag der bliver givet... (forstå enlig ikke folk kan presse en bilsælger men kassedamen i netto prøver man ikke at presse)


  • #6   30. sep 2013 Og den der med leveringsomkostninger, den forsvinder allerede i det øjeblik man begynder en forhandling. Det er den værste gang fis, og de skal ikke begynde med den når jeg vil forhandle om en bil

  • #7   30. sep 2013 Bilen er forhåbentlig prissat efter den stand den er i. Ellers er der jo andre biler magen til, som er værd at kigge på smiley

  • #9   30. sep 2013 Hej har kigget på en Opel Astra H Wagon. 1,7 cdti fra 2009. Der er få til salg i DK som her ecoflex som denne så den render 22.7 km/l.

  • #10   30. sep 2013 lyder af mange penge... den er 4 år gammel. og astra H er ikke så dyr fra ny af.
    hvis du heldig er der stadig en forhandler der har dem. mener det var sidste år de kørte tilbud på dem


Kommentér på:
Forhandling om pris og tilbehør.

Annonce