{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.984 visninger | Oprettet:

Dagen-derpå
Dagen-derpå
Tilmeldt:
21. jan 2012
Følgere: 1 Emner: 29 Svar: 432

Svag håndbremse {{forumTopicSubject}}

Hej, hvis man nu vil ha sin håndbremse til at virke super, så den ikke kun tager fat ved fuld træk. Hvad skal så købes ind? Er gør det selv type, og elsker at rode med mekanik. Tænker på at købe nye bremsebakker, skulle det ikke kunne gøre det, eller skal der virkelig nyt håndbremsekabel til?

Har desværre ingen historik over bilen hvad der er lavet, ved bare det er en Peugeot 107 med 120.000km. Derfor jeg hælder til at sætte nye bremsebakker ind i tromlerne.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Svag håndbremse
  • #1   15. nov 2013 Rens dem, slib lidt på bakkerne, smør dem op og juster dem godt op smiley

  • #2   15. nov 2013 Du kan jo bare stramme den ?

  • #3   15. nov 2013 Det er meget sjældent man egentlig skifter bremsebakkerne. Det er typisk fordi armens skal strammes lidt op. Tror vidst nok der sidder en justerskrue ude i bremsetromlen. Men adskild det og smør det godt op, lige tag og slibe det yderste lag på bakkerne rene så du får et nyt slibelag, og så smør alle bevægelige dele. Så på med tromlen igen, og så ellers bare stram helt op til den blokere fuldstændigt selvom håndbremsen ikke er trukket, og så lige 3-4 hak tilbage i hver side, så du lige kan høre det løber an uden at blokere.. Så spiller det. smiley

  • #4   15. nov 2013 Hvis de er selvjusterende, hvilket de fleste biler vist er efterhånden, skal du checke om selvjusteringsmekanismen fungerer OK. - ofte kan uforstandig rep. - selv på mærkeværksteder føre til at de ikke fungerer efter hensigten.
    Få evt. bremsetromlerne drejet af, hvis de kun er lidt slidte - ellers er nye vist ikke så dyre + nye bremsebakker.
    Mht. håndbremsekablet må du jo se om det er OK - evt. fornyelse


Kommentér på:
Svag håndbremse

Annonce