{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.790 visninger | Oprettet:

 SJ
SJ
Tilmeldt:
3. maj 2004
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42

OPFØRSEL PÅ BILGALLERI.DK... {{forumTopicSubject}}

Dét her er simpelthen bare for sygt...!!!

Er der overhovedet ingen grænser for hvordan man må opføre sig herinde???

Prøv lige at læs nedenstående, og kommentér gerne efterflg, især hvis der er andre der har oplevet lign. herinde.

I håb om ikke at fornærme nogle Honda-ejere vil jeg bede om at tage "brillerne af" ;o) og se objektivt på nedenstående. Det er heller ikke mit ønske at starte en "karaktér-krig", men syntes det ville være rart hvis vi kunne slippe for brugere der egentlig kun har til formål at ødelægge tilværelsen herinde for andre...

BJØRN L, UDFORDRINGER & CIVIC...

For 3 dage siden oprettede jeg min bil ( http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=12441) herinde og en bruger ved navn "BJØRN L" gav den, helt fair(!), karaktéren 5.

Men fordi jeg ikke gav hans Civic samme karaktér tilbage flippede han HELT ud, svinede mig til, og ændrede efterflg. den til 1...!?? og spurgte om jeg blev "mobset" over at han "kun" gav 5? Nej, da... hehehe, hvem blev mobset???

(Jeg erfarede endvidere at jeg langtfra er den eneste herinde, Bjørn L har "lagt sig ud" med omkring karaktér-givning!)

Jeg lod nu alligevel min oprindelig karaktér til hans Civic stå, og skrev til ham, og spurgte om det var påkrævet at man absolut SKAL give samme karaktér tilbage for at undgå at blive tilsvinet på den facon???

Hans tavshed var et tydeligt tegn på at han ikke ville svare og jeg opfordrede derfor til at han skulle udfordre mig, og lade brugerne afgøre hvorvidt hans ændring af karaktéren, til et 1-tal, var berettiget...

Indsatsen var et 7-tal fra taber til vinder, og til trods for hans livlige aktivitet herinde igår, undlod han meget behændigt at svare på dette også...

Derefter slettede han pludselig alle kommentarer og stemmer til sin første Civic (blå, og meget stylet), og lagde derefter en anden Civic ind (grå, nydelig, men ganske alm.) Den blev naturligvis budt velkommen med samme karaktér som hidtil, samt et par kommentarer til hans underlige opførsel... Men det passede åbenbart ikke Bjørn L, og han slettede derfor kommentarerne og stemmerne gentagne gange, i håb om at han kunne slippe for min karaktér.

ENDELIG reagerede han... Han smed en udfordring og "accepterede" indsatsen, dog ændrede han lige sit navn til; Eric F, fandt sig et nyt billede, (sandsynligvis i håb om at han ikke skulle blive genkendt af de mange "fjender" hans tuderi har skaffet ham...)

...og pga. at alle ens stemmer forsvinder når man ændrer bruger, var han igår så flink at smide et NYT 1-tal til min bil...

( http://www.bilgalleri.dk/html/gal_stemstat.asp?ID=12441)

Men bedst som man nu går og tror at der er bare en smule mand i ham, opdager man idag at han atter har SLETTET sin grå Civic så han ikke længere har oprettet nogen bil, og igen ændret navn til "Bjørn L"...

( http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=9273)

Så er man vidst ikke stemmeberettiget, eller...???

På få timer var han ihvertfald bagud i udfordringen med 20 vs. 80%... (Måske det hænger sammen med at hans "fjender" har genkendt ham?)

Derfor lille PatteBjørn;

jeg VED at du læser dette, og siden du tydeligvis har smidt håndklædet i ringen, (som forventet!) og har stukket halen mellem benene, er udfordringen tabt!!!

DU var bekendt med indsatsen og jeg venter bare på at du ændrer karaktéren fra 1 til... nej, ved du hvad? For at ydmygelsen ikke skal blive alt for stor, og vi risikerer at du skal have proffessionel hjælp, skal du få lov til at nøjes med din oprindelige karaktér... nej nej, endnu bedre, jeg vil slet ikke ha' din karaktér!

Så når du nu så hyppigt skifter brugernavn, slettes karaktéren jo helt automatisk, og du skal derefter bare holde mus og tastatur LAAAANGT væk fra min bil...!!!

Tror du at du kan finde ud dét?

Ha' en fortsat god dag!

Mvh. Olsen :o/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  OPFØRSEL PÅ BILGALLERI.DK...
  • #1   6. maj 2004 """Jeg er efterhånden blevet så harm at jeg ikke længere kan li civic'er eller enda honda'er..."""

    Du langt ude at høre på! Der er sgu ikke nogen grund til at skære alle over én kam!

    Hvaa er der dømt krig mod la Honda? :0)

    //NiCo


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #2   6. maj 2004 Nå det var da rart, nu er PatteBjørn's 1-tal væk...

    Om det er ham, eller en admin, der har slettet det ved jeg ikke? Tvivler dog på at tossen selv har gjort det, og så alligevel, måske kan han stadig nå at overraske os alle!!?

    ;o)

    Jeg kan altså heller ikke se noget i en Civic 1,4, omend den så er "Fast & Furious-gejlet" til ukendelighed. Al ære og respekt for folks arbejde, penge og tid de har brugt på det, men jeg KAN bare ikke li' det, og skal vel så heller ikke af ren høflighed give en karaktér jeg ikke mener oprigtigt.

    Men jeg er da glad for at få bekræftet at det ikke er mig der er helt galt på den...


  • #3   6. maj 2004 Shit et langt indlæg smiley
    Egentlig kan jeg godt forstå dig Olsen, fordi ens bil er vel på sin vis sit eget hjertebarn, der er lagt kræfter og penge i den, og derfor håber man altid på, at få anderkendelse. Desværre vil det altid være sådan, at når der er så mange brugere på et site som der er på bilgalleri.dk, så vil folk have forskellige aldre og derfor vil der altid være folk der ikke forstår, at opføre sig ordentligt desværre, også selvom det er voksne mennesker. Derfor vil det være svært, at undgå disse situationer vil opstå på et tidspunkt. Der er desværre kun to muligheder man kan falde til i sådanne situationer. 1. Simpelthen ignorere brugeren
    2. Tage kampen op.
    Hvilken en man vælger og der er bedst, må være op til andre, at vudere, men jeg respekterer, at du ikke vil finde dig i det.
    Det nemme i denne her sag ville være, at følge andres eksempel og svine Bjørn L til uden, at høre hans side af sagen men generelt synes jeg nu vi snakker opførsel, at det er forkert for tredie part, at svine en mand til i en sag de ikke har noget kendskab til.


  • TruckerBenny A
    VIP
    TruckerBenny A Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    feb 2004

    Følger: 101 Følgere: 93 Biler: 3 Emner: 402 Svar: 5.771
    #4   6. maj 2004 Han har åbenbart kun en hjerncelle mere end en kylling og den forhindre ham i at skide på gulvet

  • TruckerBenny A
    VIP
    TruckerBenny A Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    feb 2004

    Følger: 101 Følgere: 93 Biler: 3 Emner: 402 Svar: 5.771
    #5   6. maj 2004 Han har åbenbart kun en hjernecelle mere end en kylling og den forhindre ham i at skide på gulvet

  • #6   6. maj 2004 hmm er du ikk bare lige noget for dum at høre på "Dyggi p" ?? "japser spassere"?? hmm du er ikke en skid bedre selv når du lukker sådan noget lort ud!! det kunne sq lige så godt være med F.eks en tysk, fransk eller for den sags skyld engelsk bil som ter sig... og at du så oven i købet skære alle honda kørere over en kam viser vel bare at du ikke selv er et hak bedre??

    \\ Nico L


  • #7   6. maj 2004 har også tænkt på at give hans bil karakter, men så skal man jo igennem en lang smøre for at forklare hvorfor den ikke er verdens fedeste bil...

    det er jo også ham som er kendt for velkommen til USA, Sverige.. og bl.a. bl.a. indlægget.


  • #8   6. maj 2004 Hva sker der med Olsenbanden!?
    Du er da for dum at høre på Olsen!!!
    Øhhh - Jeg kan altså heller ikke se noget i en Civic 1,4, omend den så er "Fast & Furious-gejlet" til ukendelighed. ".... jeg KAN bare ikke li' det, og skal vel så heller ikke af ren høflighed give en karaktér jeg ikke mener oprigtigt.

    Hey det er ikke os allesammen der har råd til en 3 lliters med 200 HK bil samt at forsikre sån et svin!!!! Især ikke når man bor midt i Kbh og er 21!!!

    Hvad er det lige du har i mod em 1,4 l motor!!!??? Hvis Bjørn L smed en Turbo på den så den havde 200++ HK Ville den SÅ være fed i dine øjne??







  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #9   6. maj 2004 Nico C + L:

    Enig, og jeg tror egentlig heller ikke at Dyggi "skærer alle over én kam"... men jeg kan godt lidt se det fra hans side, særligt hvis han har haft flere dårlige oplevelser med Honda-ejere, men jeg tror nu ikke han mener det så hårdt som han skriver... ;o)

    Bjørn V:

    Som jeg indledningsvis skriver er jeg heller ikke ude efter at starte en krig, eller for den sags skyld at få Bjørn L svinet til... Men en sådan opførsel skal imo. frem i lyset, og jeg kan da konstatere at det (indtil videre!) har resulteret i at 1-tallet nu er væk.

    Før dette har jeg har da osse indtil flere gange opfordret Bjørn L til at stå frem og give mig en forklaring på hans underlige opførsel, men det er jo ikke nemt når han skifter navn, sletter indlæggene, og sågar sine biler, som vinden blæser.

    Han tog imod udfordringen, indså hurtigt at han ville tabe, og smed håndklædet i ringen, men han tog ikke konsekvensen (før nu?) og lod sit 1-tal stå. Det blev jeg pissed over, derfor denne debat...


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #10   6. maj 2004 Nico C:

    1. Jeg kan ikke lide alt det gejl...! Det har INTET med motor-størrelsen at gøre. Desuden bryder jeg mig ikke særligt om dén årgang Civic...

    2. Min GTV6, som den står nu,vil jeg vædde med har kostet under det HALVE(!!!) af din Civic!

    3. Afhængig af hvor god man er til at finde forskiringsselskaber er den såmænd ikke så dyr, som du påstår.

    Så Turbo, NOS, kompressor, eller ej... jeg bryder mig ikke om Bjørn L's gejlede Civic, hvilket var den jeg gav min ÆRLIGE karaktér til. Det kunne han ikke tåle og begyndte at svine mig til og det finder jeg mig ikke i...!!!


  • #11   6. maj 2004 hmmm...giftig debat herinde!

    Med hensyn til karakter-givning, er jeg efterhånden DESVÆRRE nået dertil hvor jeg IK bedømmer en bil, medmindre den virkelig er 7 vær i mine øjne!

    Har efterhånden prøvet for meget pis med div. folk / Børn herinde, til at jeg gider give andre biler nogen lav bedømmelse.
    Kan dog stadig godt finde på at smide en kommentar og lige rose og samtid sige hva jeg evt. er utilfreds med omkring bilen.
    Sørgeligt det skal være sån og sørgeligt at hører, at nogen herinde nu OVERHOVEDET ik bryder sig om Honda, på grund af et enkelt fjols!

    Jamen næste gang jeg får 1 evt. kan jeg jo næsten gætte mig til hvorfor!

    Ergo....så må fjolser avle fjolser!

    Kunne være der skulle sættes en aldersgrænse herinde, der sagde at man kun måtte oprette en profil hvis man kørte i bil UDEN at sidde ved siden af sin mor i et barnesæde...

    SÅ...fik jeg os lige luft!

    // Nick J


  • #12   6. maj 2004 Olsen:

    Fint du ikke kan li gejl, men den måde du udtrykte dig på var at det var en 1,4 så den kunne du ikke se noget særligt i!!! At du ikke bryder dig om den årgang..jah det er bare dig der har dårlig smag ;0)

    Ja din Alfa GTV6 koster sikkert langt under det halve som du selv siger, men det er sgu da nok fordi det er en gammel sag du cruiser rundt i ,1985 snart 20 år gammel du...

    Det er sgu ligemeget hvor go du er til at finde forsikringsselskaber, tro mig jeg har været alle steder! Det er sindssygt.... Bare fordi man ikke er en eller anden fucking rigmandssøn og bor i rungsted skal man sku betale en bondegård i forsikring!

    Mvh
    N



  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #13   6. maj 2004 Nico C:

    1. Hmm...dårlig smag, og dårlig smag... Lad os snakke videre om det om 10, eller for den sags skyld 20 år, når din, og næste generations Civic er på vej gennem pressen og op i skrotdyngen, mens en eller anden liebhaver og bilentusiast er igang med at banke nye plade-dele ud til min GTV... (Gad hvor mange Honda'er fra 70'erne der findes herinde?)

    Men det kommer alt sammen om nogle år, så forstår du at Alfa Romeo er stil og klasse, en bil for voksne mænd, ikke for unge knøse med omvendt kasket... ;o)

    2. Jo, men vel at mærke en "gammel sag" hvor:

    - designet stadig holder.
    - som ligger pænt højt på listen over de "bedst bedømte
    biler" herinde.
    - kører røven ud af bukserne på din Civic.
    - og stadig kun koster 1/3 af en Honda fra '98...

    ;o)

    Så kom ikke og brug din alder og prisen som undskyldning for at du ikke kører Alfa Romeo GTV6... de sidste penge og renter kunne du have betalt forskring med i mange år!

    3. Nævn de forskrings-selskaber du har været hos, og jeg skal fortælle dig hvor du skal gå hen...


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #14   7. maj 2004 Endelig trækker strudsen hovedet op af sandet... det var da på tide!!!

    Lad os starte fra ende af:

    Det kommer absolut ikke som en overraskelse at du, Bjørn L, Eric F, eller hvad du nu hedder idag...??? ikke kan se at jeg reagerer på din underlige og YDERST barnlige opførsel!!!

    Dit 5-tal til min GTV går jeg ud fra at du mener seriøst!!? Det 3-tal som kom retur mener jeg ligeså seriøst, hvilket jeg har givet dig en forklaring på, men det blev du så pissed over, svinede mig til, med udtryk som "klaphat" og "arrogante stodder", og ændrede sidenhen til karaktéren til 1...

    Og nu snakker DU om at være barnlig og omtale andre "voksent og sobert"... Christ, har du ingen SKAM i livet menneske???

    Jeg har tilfældigvis copy/pasted flere af dine kommentarer og gemt dem i et dokument, så hvis du trænger til at få genopfrisket hukommelsen skal du bare sige til...!!!

    Men det er en LODRET LØGN, at jeg herefter ændrede min karaktér til din Civic, og det VÉD du!!! Selv din nydelige, men ganske MIDDEL grå Civic fik 3, da du lagde den ind igår!

    Du slettede karaktérerne og mine kommentarer indtil FLERE gange igår, og ændrede navn LIGE inden udfordringen gik igang, hvilket jeg har vidner på herinde...

    Du svarede heller ikke på de ting jeg spurgte dig om!

    Og hvorfor slettede du din bil her til morgen???
    Vi havde jo en udfordring kørende...

    Ydermere lod du dit 1-tal til mig stå, indtil JEG OPRETTEDE DETTE EMNE på forummet...!!!

    Hvis du oprigtigt var interesseret i at starte på en frisk, hvorfor i ALVERDEN svarede du mig så ikke første gang, da jeg PÆNT skrev til dig, om at begrave stridsøksen, istedet for at SLETTE det???

    Og hvorfor FJERNEDE du ikke dit 1-tal efter du havde stukket halen mellem benene??? Så var det ALDRIG nået såvidt...PGA. AF EN SØLLE KARAKTÉR!!!

    Men dette emne på forrummet var jo tydeligvis DÈT der skulle til for at få dig ud af busken...!!! Jeg HAVDE, i modsætning til dig, prøvet på den PÆNE måde, men slår man hånden af en mand når han strækker den frem beder man selv om det, Bjørn L..

    Quote:
    "Bare et godt råd, lad være med at snakke ned til en voksen mand, det er en rigtig dårlig ide... du vil vel også godt kunne fremvise din bil i det ganske land i fred.... IKKE !!! Hvis du havde omtalt mig på en sober og voksen måde, så kunne denne debat være undgået. "
    End of Quote

    Jeg vil lige afslutningsvis spørge om din sidste kommentar her, skal betragtes som en trussel, for i så fald vil jeg kontakte bilgalleri.dk og få dig udelukket herfra, samt anmeldt dig til både din udbyder og politiet for trusler om hærværk på min bil...


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #15   7. maj 2004 SVAR UDBEDES, BJØRN L!!!

  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #16   7. maj 2004 HAHAHA... og nu spiller gerningsmanden offer.

    Du trænger til hjælp Bjørn, du trænger seriøst til hjælp!


  • #17   7. maj 2004 hmm er der slet ingen folk som drikker på en torsdag?+ nåå men igvertfald SKÅÅÅÅL folkens


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #18   7. maj 2004 Hehehe...klasse Nicolai L!!!

    ;o)

    Skååål


  • #19   7. maj 2004 HOLD DA FAST.....

  • #20   7. maj 2004 Min ærlige mening.....
    Bjørn er måske nok "kendt" her inde i en eller enden form.
    MEN, jeg vil nu gi ham ret i en ting. Jeg forstår ikke du-Olsen, gider bruge så meget krudt på det her... Det her er jo helt vildt...
    LAD NU VÆR MED AT SLÅ HINANDEN IHJEL...
    SHAKE HANDS AND MOVE ON. Eller må i squ mødes og se hvem der kan drikke flest øl....!!!!!!!!!!


  • #21   7. maj 2004 at i gider at blive ved med at diskutere det emne.. sæt jer nu bare ned og drik nogle pils.. helst slots self.. så glemmer i helt sikkert den latterlige diskution!?!?!?!?


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #22   7. maj 2004 John S:

    som skrev:

    "Nu nåede jeg ikke at se Bjørn L bil inden han slettede den men men så grim kan den vel ikke have været at den fortjente et 3 tal."

    Og alligevel giver du "kun" en italienks fuldblods sportsvogn, en klassiker, og en sjældenhed, et 4-tal??? Endda med den begrundelse at den står helt standard...

    Sig mig engang, har du overhovedet læst min beskrivelse af bilen? I så fald ville du erfare at den er ALT andet end standard!!! Jeg gider ikke at remse det op, for du har tydeligvis ikke begreb om det når du siger sådan...

    Jeg falder ikke svime over en bil der er gejlet op med en masse styling-udstyr fra T-Hansen eller Bildillen! Jeg ser på andre ting først og finder de biler som ikke BEHØVER alt det gejl, langt mere fascinerende...

    En Alfa Romeo GTV blev (og bliver stadig) lavet som en sportsvogn, fra fabrikken! En Golf er, og forbliver en familiebil... og det kan hverken THansen eller Bilbixen ændre på, selvom de ihærdigt prøver! Den kan komme til at se sportslig ud, men så går grænsen osse der...

    Tag f.eks den faceliftede Alfa Romeo 33 Boxer 16V 1990-94 ( http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=8670)

    Hvad vil du mere gejle ved den? Den står helt standard fra fabrikken og fremtæder langt smukkere, frækkere end nogen standard Golf GTI 16V... og iøvrigt kører den osse røven ud af bukserne på det meste som fandtes i GTI-klassen på det tidspunkt. Den har den fedeste Boxer-lyd der bare kan tage alle de omdrejninger du måtte lyste og når den rammer 7000 o/min lyder den som om den er klar til 2-3000 mere!

    Det er nok en af den tids mest undervurderede biler i GTI-klassen. Den kører helt fantastisk og var proppet med alt det udstyr som f.eks Golf, Peugoet og Escort i samme klasse manglede...

    En bil som en CRX var da osse fed, men designmæssigt er tiden rendt fra den forlængst, og derfor ser man ofte unge knøses desperate forsøg på at få dem til at ligne noget de ikke er, og aldrig bliver... respekt for det, men alt for ofte ser det kikset ud med 1,5 meter høje hæk-vinger og hvad vi.

    Holdbarheden var ikke den bedste, og bilen krævede særlig opmærksomhed og pleje, men det laver altså ikke om på dens køremæssige kvaliteter...

    Jeg vil lige pointere at jeg har haft MANGE biler, også Golf GTI, Pug 309 GTI, så jeg ved lidt om hvad jeg taler om, men aldrig har jeg haft så meget sjov som i mine Alfa'er...

    Jeg skal ikke nedgøre de andre mærker, men sportslige biler kan italienerne altså bare lave, lige fra samlebåndet, og de bliver aldrig de samme stylings-objekter som tyske og japanske biler er det... heldigvis!

    Det kan illustreres meget godt ved at i 70'erne havde samtlige europæiske bil-producenter en Alfasud holdene bag ved fabrikken, for de skulle ha' den bedste til at sammenligne køreegenskaber med... og det er IKKE en skrøne!

    Enden på sagen er at jeg vurderer anderledes i min bedømmelse af biler end du on Bjørn L gør, og fred være med det! Men det er jo langt fra en regel at det herinde gælder om at have den bedst stylede bil, for at få høje karaktérer...

    Bo N:

    Jeg forsøgte jo NETOP at shake hands til at begynde med, ved at kontakte ham på hans egen profil, men han afslog og hans konstante svinen og barnlige opførsel med sletning af biler, kommentarer og stemmer, og han rendte fra sine aftaler, fik mig til at go public! Det er vel fair nok...

    Men nu er tossen jo begyndte med trusler om hærværk og hvad har vi... så nu er bægeret flydt over!


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #23   7. maj 2004 Tak Rasmus M og tak for dit 1-tal... flot som du kan ødelægge det for andre!

  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #24   7. maj 2004 Lige en rettelse...

    Dette var altså ment om Alfa Romeo 33 Boxer 16V selvom det står lige efter jeg snakkede om CRX:

    "Holdbarheden var ikke den bedste, og bilen krævede særlig opmærksomhed og pleje, men det laver altså ikke om på dens køremæssige kvaliteter..."


  • #25   7. maj 2004 Citat:
    "
    2. Jo, men vel at mærke en "gammel sag" hvor:

    - designet stadig holder.
    - som ligger pænt højt på listen over de "bedst bedømte
    biler" herinde.
    - kører røven ud af bukserne på din Civic.
    - og stadig kun koster 1/3 af en Honda fra '98...
    "

    Nej Olsen dit design holder ikke en meter, jeg kunne ikke finde en bil der var mere kedelig at se på end din !! De der firkantet former er YT!

    Grunden til at din bil ligger højt på bedst bedømte biler, er enten fordi du har formået at slikke røv på en del, eller er det fordi der er masse folk med GO smag der undlader at stemme... Jeg stemmer ikke på din,da du sikkert begynder at græde... nu kender du min karaktér uden at jeg behøver at gi dig den!

    Én ting er sikkert, du har tydeligvis aldrig kørt Honda, især har du åbenbart aldrig hørt eller kørt VTEC! Så ville du aldrig komme med sån nogle udtalelser!
    Honda er og blir suveræne til lave motorer!!!
    En Civic Type R på blot 2.0 med 200 HK eller en Honda S2000 ligeledes på 2.0 med 241 HK ville sende din Alfa tilbage til Pakistan!!!!


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #26   8. maj 2004 Nico C:

    Flot niveau du holder dine indlæg på...!

    Honda laver da absolut gode motorer, jeg har aldrig påstået andet, ej heller at en VTEC ikke lyder godt...

    De har også fremragende køre-egenslaber, og laver da nogle pænt hurtige omganstider når vi inviterer dem til at køre tidskørsler sammen med os i Alfa-klubben...

    Men sjovt du nævner Civic Type R... 200 HK, men hvilke heste? Den har et drejningsmoment på sølle 196 NM, så det kan godt være den kommer først over lyskrydset, men jeg er ikke bleg for at sætte min bilnøgle på højkant om hvem der er hurtigst fra 100-200 km/t...!!! Og det er dér, det bliver virkelig sjovt... men det kan du jo ikke rigtig tale med om.

    ;o)

    Men hvorfor sammenligner du egentlig et GTV-koncept fra halvfjerdserne med en Honda S2000 som er 30 år nyere??? Jeg tror ikk' lige du finder noget som helst Honda fra dengang der sender nogen Alfa GTV6 til Pakistan... det er nok snarerer lige omvendt!!!

    Men jeg kan da sagtens finde et par nyere Alfa'er der snildt følger en S2000... Vi kan jo f.eks bare ta' en standard og lettere sporty familiebil; Alfa Romeo 156 GTA Sportwagon!

    PS. Bemærk lige hvem der ÅR EFTER ÅR dominerer ETCC! Et løb som Honda vel at mærke satser en god del på...

    ( http://www.motorsporten.dk/news.asp?aID=12120)

    Kan du stave til A L F A R O M E O...


    Vedr. biler og design:

    Italien = kunsten og designens moderland.

    ...du kan selv gætte dig til resten!

    Men hvad forstand har en ung purk som dig med omvendt kasket, og abonnement på VMAX, egentlig på kunst og design??? Lad os snakkes ved igen når du bli'r voksen, og er i stand til at styre dine THansen-hormoner... ;o)

    PPS. Jeg slikker ikke nogen som helst i anus herinde for at få stemmer, men at dømme ud fra brugernes bedømmelse, virker det temmelig relevant at stille spørgsmålstegn ved, hvem af os to der egentlig har dårligste smag...!!!

    Endvidere har jeg tydeligvis opnået at få et et par forsmåede Honda-ejere gjort mobsede, ved at oprette dette emne... det endda selvom jeg indledningsvis appellerede til objektivitet. Men at dømme ud fra dit første indlæg, fes den åbenbart ikke ind hos dig!

    Måske der alligevel er mere sandhed i Dyggi P's lille tese om Honda-ejere, end jeg havde turde håbe på og forventet...?

    Afslutningsvis skal du vide at jeg finder din Civic nydelig, omend ganske almindelig, og selvom du propper den med gejl, bliver den ikke finere i mine øjne, for det er stadig en Civic, og den ville få et 3-tal hvis jeg valgte at stemme på den... regardless om du gav min 1, eller for den sags skyld 7!!!


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #27   8. maj 2004

  • #28   8. maj 2004 Olsen For satan da.
    Slap nu af.... Du har ret i mange af dina påsatande, MEN en ting evner du ikke at gøre: TRÆD VARSOMT!!!
    Det er i orden man har en holdning, men du nærmest tilsidesætter alle andre's følelser og holdninger...
    En lille smule ydmyghed er altid på sin plads, om man så ejer en Aston Martin.....


  • #29   8. maj 2004 hahaha...du er en spøjs fyr Olsen!!

    Apropo VMAX, burde du da næsten lave dit eget blad kaldet VetaranMax, med dine fornemme skriveegenskaber!!
    Der er sq da gået en kæmpe forfatter tabt i dig ;o)

    Eller brugtvognsforhandler for den sags skyld *G*
    Du har ihvertfald overbevist mig om at ALFA`erne må være verdens bedste bil og det undre mig ik hvis de os sku kunne flyve.

    Gad vide om det her ender som en evighedsdebat herinde?? *G*
    Hr. Olsen skal jo nok under alle omstændigheder ha det sidste ord indført i hans eget oprettede indlæg..hehe

    Alfa forever!! ;o)


    Ps. AMAX!!...bare lige endnu en mulig overskrift til dit blad!...A for Alfa..hehe
    Jeg syntes selv jeg er sjov og det er det vigtigste!!


  • #30   8. maj 2004 Haha.... VeteranMax!

    Hold kæft hvor du keder dig din gamle mand.... jeg har sgu ondt af dig! Denne her diskussion fører åbenbart ikke til en skid! Du lærer det sgu aldrig gamle jas....
    Smid du nu bare piben/cigaren i munden og læn dig tilbage i din lænestol og skriv dit forpulet AMAX blad... Medens du er igang så smid nogle fontex i kæften på dig selv...

    Mvh
    Purken med den omvendte kasket


  • #31   8. maj 2004 LOL...

  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #32   8. maj 2004 Bo N:

    I get your point, men disse små drenge-røve med omvendt kasket, har åbenbart en eller anden fornemmelse af at deres gejlede riskogere er det eneste der er et 7-tal værdigt... får de mindre bliver man jo SVINET til...!

    Jeg trådte varsomt til at begynde med, men det prællede fuldstændig af på PatteBjørnen og hans venner, og man skal ikke byde op til dans hvis man ikke kan tåle et par omgange i ringen...

    Vedr. bil-snakken generelt, nævner Nico-gutten selv at alle de lækre Honda'er sagtens kan køre fra sådan en veteran-sag... og så må han jo forvente svar på tiltale!
    Men sådanne debatter finder jeg interessante, og jeg vil da opfordre til at forklare mig hvad det er der gør de Honda'er er så enormt lækre, for jeg har svært ved at se det med mit blotte øje.

    Dog har jeg en svag mistanke om at problemet nærmere ligger i manglende viden, eller måske begrænset begavelse, hvilket illustreres meget godt af det lave niveau og sprogbrug, deres tandløse indlæg befinder sig på...


  • #33   8. maj 2004 *LOL*

    Kampen fortsætter....følg med i det nye nummer af Vetaranmax (AMAX)
    Ugivelsesdato styres med hård hånd af "The Alfafemale Pitbull" aka Mister Olsen!!

    Ring og hør nærmere!
    Begrænset lager...først til mølle princippet!!
    Hvem ønsker at misse et blad om vetaranbiler, der kan vække selv GrauballeManden fra de døde??


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #34   8. maj 2004 PatteBjørn:

    Troede da seriøst at du sad klistret foran TV'et med dine lørdagsgodter, og så børnetime efter aftensmaden, lige inden du skulle i seng???

    Måske er jeg en gammel klovn i dine øjne, men stort set alle, pånær dine Honda-sloffer, kan se at du er den største kylling der til dato har registreret sig på Bilgalleri.dk!

    Din opførsel, din ageren, dit sprogbrug, og dine indlæg, skriger af manglende begavelse.

    Jeg syntes der findes rigtig mange fede biler, udover over de italienske, og jeg har haft, og prøvet flere biler af forskellige mærker end du nogensinde kommer i nærheden af i dit usle lille liv. Så din latterlige beskyldning om intolerance, holder, ligesom resten af dit barnlige ævl, heller ikke vand...

    Hohoho, og du snakker om at få bekræftelse hos andre...!!? Christ menneske... hver gang en af dine Honda-legekammerater kommenterer denne debat, skriver du et indlæg hvor du blot gentager dig selv igen og igen.

    Så medmindre du vil diskuttere biler, eller har noget konstruktivt at bidrage med, (f.eks hvorfor du stak halen mellem benene ved udfordringen!!!!!!???) så forskån os venligst for din ynkelige forsmåethed og barnlige pjat.

    Men smut du nu hellere ind til mor og få skiftet din Pampers, før du skal i seng og ha' læst godnathistorie...


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #35   8. maj 2004 Nick & J:

    Det glæder mig egentlig at der troda alt findes Honda-ejere med god humor, det skal du ha'... Nu mangler du bare den gode smag!

    ;o)

    PS. Dit CRX stylingsprojekt er et af dem jeg knækker sammen af grin over når de kommer forbi, pumpende med Jokeren ud af bagruden, på vej til havnen...

    YO, RESPEC...


  • #36   8. maj 2004 Kære Gamle Olsen...

    Ved godt de nye type biler og alt den nye musik der er kommet til i efterkrigsårene, kan virke lidt skræmmende.

    Men bevars... dansktoppen med " i mormors kolonihavehus " holder altså ik medmindre man kører Ford T eller Alfa for den sags skyld!
    Nu må du da snart ta og forstå det..hehe

    Nu siger du godt nok *pumpende med jokeren ud af bagruden*...endnu et bevis på at du ik helt er fuldt med biludviklingen.
    I nye biler kan man rulle sideruderne ned, eller åbne soltaget.
    De sq næsten be en af knægtene om en tur...så vil der åbnes en helt ny verden for dig måske ;o)

    Du er sq grineren nok Olsen!

    Hæng med den`...for stå ka den vel ik...hehe


  • #37   8. maj 2004 LOL....

    Go Humor Dér Nick ;0)


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #38   8. maj 2004 Unge mand med det smarte hår:

    Musik skal vi vidst ikke til at snakke om, for de koncerter jeg skal overvære i løbet af sommeren får dine hiphop-idoler til at ligne Playmobil-figurer.

    Jeg er udlært i hifi-branchen og har monteret bilstereo i folks biler, mens du gik med ble og sad i kravlegård... det var dengang det gik ud på at lave sublim lyd i bilen, og ikke bare hvilke monster-forstærkere og højtt. der kan levere flest decibel i en LRon Harald-Kadett...

    Men måske du ikke følger helt med, for du har forhåbentlig placeret din pumpende Sub i bagagerummet på din Fast & Furios Coupé...!!?

    PS. I GTV-konceptet fra midt-halvfjerdserne var det altså muligt at få el-ruder, hvilket min fra 1985 osse har... dertil kommer el-justérbare sidespejle... har din CRX det? Så "oldtimer" eller ej, italienerne er langtfra bagud hvad angår udstyr i bilerne.

    Tak for budet, men der skal mere end en Civic til at få mine mundvige op til øreflipperne, en Integra R har jeg dog overvejet at smutte ud og prøve næste gang vi skal til løb... den er en af de få Honda'er der indimellem formår at køre fra Alfa'erne på bane. Men måske DU skulle åbne DIN verden og prøve en ægte italiensk fuldblods sportsvogn hvis du får chancen, men pas på... for det kunne medføre at du røg hjem til computeren og indrykkede CRX'eren på Bilbasen eller DBA!


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #39   8. maj 2004 Hvad så Nico C... "KØRER DET FOR DIG???"

    Jeg savner lidt svar på tiltale i vores Alfa vs. Honda-snak...


  • #40   9. maj 2004 Du blir bare ved hva gamle jas!? Er de lige holdt op med at sende "Olsen Banden" i fjerneren og så har du ikke andet at tage dig til end at genere folk med en anderledes bilsmag end dig selv!?

    Citat fra Egon;
    "Integra R har jeg dog overvejet at smutte ud og prøve næste gang vi skal til løb... den er en af de få Honda'er der indimellem formår at køre fra Alfa'erne på bane"

    Alle dine latterlige kommentarer i denne diskussion ville du trække tilbage hvis du prøvekørte en ITR (Type R) og sælge dit gamle lort...

    En af de FÅ Hondaér bla bla... der er sgu mange hondaér der kører fra alfa uden problemer makker... Ser vi på standard biler uden turbo, kompressor osv. Så kan jeg nævne dig at Honda´s motore uden brug af trykladning sparker røv!
    Civic Vti
    Civic Type R
    Accord Type R
    Crx I-vt
    Honda S2000
    Honda NSX
    Integra
    Prelude 2.2 Vti

    Men det lærer du jo nok aldrig med mindre du prøvekøre en af de her biler!






  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #41   9. maj 2004 Nu har jeg da virkelig fået bekræftet Dyggi P's lille tese om Honda-ejere...

    Jeg smider ALDRIG hævnkaraktérer, eller "tester" folk, men hvis man ikke vil have min ÆRLIGE mening retur, så lad være med at stemme på min GTV!!!

    Hvor svært kan det være?

    Jeg har ikke på noget tidpunkt brokket mig over de karaktérer jeg har fået, kun Bjørn L og Rasmus M komplet latterlige 1-taller, åbenbart fordi de har allieret sig, da de kender hinanden privat. Dem der finder min GTV middel og stemmer 3, fair nok, men at smide 1-taller fordi man reagerer på en anden brugers barnlige ageren er da for lavt...!!!

    Hvorfor accepterer I ikke bare at jeg finder jeres THansen-gejlede biler biler grinagtige, såvel som jeg lever med at I synes min GTV er en gammel spand!!!

    Christ en BØRNEHAVE!!!


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #42   10. maj 2004 Nico C:

    Tag lige brillerne af og se HVEM der sviner hvem!

    Jeres lille Honda-klan bestiller jo ikke andet end at SVINE folk til herinde. Når man rersearcher lidt på jeres færden ser man jo TYDELIGT at jeg langtfra er den eneste i lægger jer ud med. Flere af Jer ynder jo at kaste med mudder over div. karaktérer!

    I er en flok pattebørn der burde smides ud herfra for godt!!!

    PS. Siden du er så klog på alle de Alfa'er der ikke kan følge de lynene hurtige riskogere, kunne jeg godt tænke mig at spørge:

    Hvor mange, og ikke mindst HVILKE Alfa'er, har du prøvet i dit unge liv, siden at du ved det...?


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #43   10. maj 2004 PatteBjørn:

    Istedet for dine plagsomt latterlige indlæg, som blot beviser hvor barnlig du er, hvad så med at forklare os alle sammen hvorfor du stak halen imellem benene midt i vores lille udfordring...!!?



  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #44   10. maj 2004 Hehe, det ved du af naturlige årsager ikke en klap om, men det er dog det mest intelligente du til dato har skrevet herinde... den ros skal du ha', lille PatteBjørn!

    Men din færden indtil nu har vist at du blot er en stor kylling!!!


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #45   11. maj 2004 Bare klø på min dreng... ;o)

  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #46   12. maj 2004 *LOOOOOL*

    Det kan du jo ikke vide noget om, for medens vi andre sov, fik du kolde fødder henover natten og var var kun med i små 12 timer! Og der var jo ikke afgivet mere end 10-15 stemmer, (hvilket er meget normalt de første timer en udfrodring kører og ligger øverst på listen...), før du forsvandt...

    Tigger stemmer...??? Langt de fleste herinde gør da opmærksom på de udfordringer de har kørende, sådan er gamet! Men det er jo et godt eksempel på dit tuderi...!!!

    Hvis du har så meget imod livet på bilgalleri.dk, hvorfor gør du så ikke os alle den tjeneste og skrider langt væk herfra??? Så kan vi slippe for dit evindelige klynkeri...

    Og hvad bygger du egentlig din lille "udfordringsstatistik" på?

    Mit gæt er at mange har indset hvor LATTERLIGT og BARNLIGT, du og dine Honda-sloffer ter sig!!!

    Så det er nok DÉR du skal finde din "logiske forklaring", PatteBjørn!

    Du ændrede jo osse navn til "Eric F" lige inden udfordringen gik igang, jo nok i håb om at dem der, ligesom undertegnede, er så hamrende trætte at dit barnlig fis, ikke ville genkende dig...!!?

    Se dig selv i spejlet, og du finder svaret på hvorfor det går dig som det gør herinde, kære PatteBjørn...


  • #47   12. maj 2004 Helt ærlig!!!!!!!!!
    Stop nu det mund huggeri.
    Folk har heldigvis forskellige meninger og forestillinger om hvilken biler der er pænest eller sejest.
    Er man som Olsen mest til et bilmærke med historie, tradition, altså biler der hvor det ville være synd at bygge helt om og gejle ud, er det jo hans mening.
    Lad ham have den.
    Er man til vilde ombygninger, biler der måske er lidt kedlige som standard, er det da også i orden.
    Accepter dog at vi er forskellige.
    Personligt er jeg nok mest til Olsen´s bilsmag og derfor stemmer jeg helt bevidst IKKE på "Brian bilerne" ,for der er jo ingen grund til at træde nogen over fødderne. De har jo lov til at være stolte af deres biler, og har sikkert offeret mange penge på deres kære.
    Jeg er ikke konfliktsky, men diskutionerne kan jo hurtigt tage overhånd når man taler og bedømmer hinandens "små kære".
    Opfør jer nu lidt voksne og drop det her pjat, kom videre.

    BP
    PS: Har læst dette her et eller andet sted smiley

    Bemærk: Misbrug eller stødende indlæg vil medføre anmeldelse til din internet-udbyder samt slettelse af indlægget.



  • #48   12. maj 2004 Nu du bliver ved med at påstå alfa er så hurtige og de små honda´er ikke kan følge dem, kan du jo lige kigge lidt på tiderne fra vores sidste fælles træf http://www.honda-klub.dk/moduler/medie/artikel.php?id=44
    Syntes da ellers altid vi kan finde ud af det sammen når vi køre på KTI, det her er sku da for barnligt syntes jeg, kan godt være du finder min bil thansen agtig og sådan noget, men det er er den sku langt fra, den er blevet renoveret på rette måde, og der er ikke sprunget over hvor gæret er lavest nogen steder, den er tip top, og ikke et forsøg på at forny den, men at bibeholde den fordi jeg syntes den er fed, og helt sikkert er en klassiker, og hvis du ikke syntes den er det endnu, så kig igen om 10 år så har jeg den sku nok stadig og i samme stand, den bliver passet og plejet som du sikkert også plejer din egen alfa. håber denne diskution snart finder en ende.


  •  SJ
    SJ Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 42
    #49   13. maj 2004 Bjørn L:

    At gøre opmærksom på sine udfordringer er ikke ulovligt, og bliver brugt af mange herinde, så jeg fatter ikke at du bliver ved med at tude over det... Du og dine Honda-brødre, har samme muligheder i den forbindelse, så bare kom igang, der er 5 dage tilbage at vende slaget i. Men det skulle ikke undre mig at din/jeres opførsel har gjort "netværket" herinde, temmelig begrænset... (Den kan du jo så sove på i nat, unge furioso!)

    CITAT:
    "Den ENESTE som har et problem med mig er DIG. For du kan åbenbart ikke tåle en ærlig mening, for så er man straks latterlig."
    CITAT SLUT.

    *LOL* Den la'r vi stå et øjeblik... Du må ha' en dårlig hukommelse, prøv blot at læse Dyggi P og Rasmus J's indlæg!

    "Lægger op til øretæver..." *LOOOL*

    Du bliver da bare bedre og bedre! Lige siden dit første indlæg, har jeg måtte finde mig i at blive kaldt "klaphat", "arrogante stodder" og "idiot".

    Endvidere har du truet med at skamfere min bil...

    Tro mig, lille hidsigprop... Din opførsel og dit sprogniveau har været så lavt, lige siden jeg stemte på din rådne bil, så mange andre uden mit tolerance-niveau, havde smidt dig over knæet for flere dage siden!

    Hvilket bringer mig til: At din ÆRLIGE mening kunne jeg sagtens tåle, men du kunne ikke tåle MIN... Hvorfor reagerede du ellers med flg. indlæg:
    _____

    CITAT:
    "Hvad har du gang i ?

    jeg kunne RIGTIGT godt tænke mig en begrundelse for det 3-tal du har givet mig ?????
    Min bil må åbenbart være MEGET standard siden jeg ikke skal have mere end en MIDDEL karakter.
    Er du mobset fordi jeg KUN gav dig 5 for din eller hva' ????"
    CITAT SLUT.
    __________

    Du fik efterflg. min forklaring, og skrev herpå:
    _____

    CITAT:
    Hold da kæft mand, for en klaphat....

    Hvis du seriøst giver min bil et 3-tal på baggrund af motorstørrelsen, så fortjener du LIGESÅ seriøst et 1-tal lige i fjæset igen.... arrogante stodder. Nu er det ikke os alle som kan forsikre mere, og tak for din objektive kritik af mit stylingsprojekt, som åbenbart er T-Hansen ( et sted jeg for i øvrigt ALDRIG har sat mine ben ). Du fortjener det 1-tal, ikke for din bil, men for din indstilling. En idiot som dig skal man fandme lede længe efter.
    CITAT SLUT.
    __________

    Jeg har aldrig reageret på din oprindelige karaktér, (5) eller kaldt det latterligt, men siden du ændrede den til 1, trak dig i udfordringen, og fjernede din bil pga. "ombygning", har du været DYBT DYBT latterlig!!!

    Men nu vil jeg for de andre brugeres skyld stoppe denne pinlige debat... du skal blot vide, som jeg indledningsvis skrev til dig inden du slettede det sammen med din bil, at mit tilbud om at begrave stridsøksen og komme videre, stadig står åbent...

    --------------------------THE END-------------------------------


  • #50   24. maj 2004 ????

Kommentér på:
OPFØRSEL PÅ BILGALLERI.DK...

Annonce