{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kia rio
  • #1   16. sep 2016 Vi har en 12'er og er godt tilfredse med den - runder 60t her om ganske få dage.

    Vi havde i starten lige lidt bøvl med at trykpladen åbenbart er en 3-4 mm mindre end selve koblingen, så vi fik ny kobling på da bilen have kørt 5000.
    Og så havde forkofangeren været monteret for stramt, således at malingen skallede af i samlingen mellem forskærm og kofanger - alt lavet på garanti self.

    Vi har så serviceaftale på vores til 354 om måneden (på nær dæk og brændstof) og det er vi godt tilfredse med - er der det mindste, så kører vi bare ind og får det lavet - med fri lånebil selvfølgelig.

    Der er plads til folk bagved selvom der sidder nogle på forsæderne. Og plads til børn engang når det bliver aktuelt - konens papsøster har en Rio også, og de har for godt 1 år siden født en pige som jo også kommer med rundt når de skal noget - uden problemer.

    Den kører godt nok ikke 21 som opgivet - vi kører 15-16 i snit når vi kører bykørsel, men på en landevejstur Esbjerg-Herning-Holstebro-Esbjerg så kan den godt komme op og nærme sig de 20 hvis man kører pænt


  • #3   16. sep 2016 Der er da elendig plads bag i en Rio... der kan ikke sidde nogle bag føreren hvis jeg skal have en kørselsposition..
    Dog en anelse mere end i 208 hvor forsædet næsten rører bagsædet smiley


  • #5   16. sep 2016 Ingen men #1 sagde der var plads til nogle bag i men det er stærkt begrænset hvis der sidder nogle foran

    Men de køre godt i hvertfald de nye modeller har ikke kørt i de gamle smiley


  • Allan M
    Allan M Tilmeldt:
    maj 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #6   18. sep 2016 Jeg takker for svarene....

Kommentér på:
Kia rio

Annonce