{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
199 visninger | Oprettet:

Hakkende acceleration Ibiza 09 1.4tdi {{forumTopicSubject}}

Gløderørs lampen på Min seat Ibiza 1.4tdi fra 09, lyste for ca en uge siden, og den hakkede ved acceleration i 3 4 og 5 gear. Specielt ved 1800 til 2500 omdregninger. kørte på værksted og fik skiftet drosseklap. Bilen kørte godt et par dage, men hakker nu igen. Dog kun ca 50% så slemt som før. Lige haft på tester. Og viste ingen fejl. Nogen der har en idé om hvad det kan være? Turboen plejer at slå til ca ved de omdrejninger i 3 til 5 gear, men syntes ikke jeg kan høre eller mærke den i 4 og 5 gear. Lidt træt SF at blive ved med at betale for dignostisering, uden at få svar på noget. På forhånd tsk
Kommentarer på:  Hakkende acceleration Ibiza 09 1.4tdi
 • Daner
  Daner Online Tilmeldt:
  mar 2018

  Følgere: 1 Emner: 1 Svar: 61
  #1   5. dec 2018 Hvordan din motor opfører sig, har altså ikke noget at gøre med hvilket gear gearkassen står i. Det er kun omdrejninger og belastning der har indflydelse..
  Just saying. smiley


 • #2   5. dec 2018 selv om der ingen fejlkoder er nu. så det da bare og sætte tester til og tjekke live data mens i køre en tur. så i kan se dyse mænge_turbo tryk luftmængdemåler og det. så burde i kunne se vis nogen ikke er som det skal være. nu har du prøvet at få skiftet dit dieselfilteret olie oliefilter plus luftfilter. nogen gange kan det være sådan en simpel ting som diesel filter der er lidt stoppet eller dårlig luftfilter. eller begge ting det kan så også være din egrventil der er sodet til det er set tit. eller din turbo er sodet til. så wastgaten ikke kan bevæge sig nok.eller den er utæt så den ikke kan styre wastgaten som den skal.

Kommentér på:
Hakkende acceleration Ibiza 09 1.4tdi