{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
380 visninger | Oprettet:

Louis F
Louis F
Tilmeldt:
16. okt 2018
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 3

BMW e39 528i {{forumTopicSubject}}

Har en række spørgsmål..

Bla, Har fået fortalt denne udstødning der er på, er blevet svejset, så der ikke kommer noget ud af den i højre side, så den kunne gå igennem syn..

Det er ikke en m5 udstødning, det en fake som skulle gi det samme, og skulle være fra smiteemann for noget tid siden. Der går kun et rør fra venstre side som går over højre side, på højre side af udstødningen, måler den 12 cm inde i rør huller og 12 cm til slut at potten i den side... hvor sidder den plump der kommer kun meget lidt ud af den.. og hvad er det for en udstødning nogle som ved det..


Og når jeg køre over 60kmt drejer kraftigt til højre ryster den, samt når den bremser fra 120-60 hmm


Kommentarer på:  BMW e39 528i
  • #1   14. maj 2019 Hvad var spørgsmålet, så ingen ?? tegn nogen steder?

    Du skulle nok have prøvekørt bilen inden du købte den, sådan en bil er ikke kørt af en gammel mand med let fod, den er sikkert kørt hårdt.


  • #2   14. maj 2019 Forhjul er formentligt styrekugle/bærearm som er blevet træt. Smid den på en lift eller donkrafte og se hvordan styrtøjet arbejder. NØJES IKKE med en donkraft !
    Kan også være et hjulleje, tag fat i hjulet og træk til sidern og se om den giver sig lidt. Husk at når du trækker/skuber den vil den også skubbe styretøjet, det er forventeligt. Så du leder efter om der er "slup" i hjulet. Tjek begge hjul.
    Begge fejltyper findes der youtube videoer som bedre beskriver proceduren.
    Med hensyn til udstødning forstår jeg ikke helt hvad du fisker efter. Lav evt en simpel streg tegning eller lign, kan være nogen af de andre fanger den.


Kommentér på:
BMW e39 528i

x