{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Så er der købt ny bil
 • #1   26. jun Jeg kan godt lide clio'en. Synes den har nogle flotte former. Så thumbs up herfra og tillykke

 • #2   26. jun Mange tak glæder mig os meget til at få den hjem

 • #3   26. jun det er da en meget flot og rumlig bil tillykke

 • #4   26. jun Tak

 • #5   26. jun Den er sgu fed nok, eks konen og jeg kiggede på den, desværre var den for lille til vores forbrug, og hun fik en hjerneblødning og ville have en Dacia..

  Men har haft den som låne bil, og synes sgu den kørte fint smiley


 • #6   26. jun Jeg kan rigtig godt lide Clio, det skal bare være en Clio Renault Sport.. det der er slet ikke mig smiley

 • #7   26. jun Synes det er en rigtig fin bil og den kører ganske fornuftigt.
  Personligt kan jeg ikke lide interiøret i bilen, men igen er det en smagssag og det vigtigste er jo hvad du synes om den smiley


 • #8   26. jun Tillykke med den! Det er jo nærmest en ny bil. Jeg har aldrig prøvet den - eller overhovedet siddet i den - men den er ganske pæn.

  Til gengæld fatter jeg simpelthen ikke, at nogen har været så tåbelig at indregistrere den mellem jul og nytår! Man indregistrerer ikke biler så sent - så venter man til januar! smiley

  Jeg skal hente vores nye bil i morgen. Første gang, jeg har prøvet at købe en helt ny bil...


 • Jens H
  Jens H Tilmeldt:
  maj 2007

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 46
  #9   26. jun Lidt utætte døre ..og vel meget hjulstøj fra Conti dæk. Michelin dæk støjer ikke...

 • #10   26. jun Har en magen til, dog ikke en stationcar. Jeg har hørt 11.000 km indtil videre, og har ikke haft problemer udover en software opdatering til navigationssystemet. Regn med 20 km/l i snit med blandet landevej/motorvej.

 • #11   26. jun Se min profil. Jeg har en benzin udgave. Tillykke med bilen.


  Den har en del vindstøj ved spejlene og er lidt billig bygget indvendig, men det er jo heller ikke en Mercedes?


 • #12   27. jun Thumbs up for en trådstarter der beder om en mening, og selvom man er uenig med hans valg af bil smider et like afsted.

  smiley det er en modenhed man sjældent ser på BG.

  Nå det var et lille sidespor.


 • #13   27. jun Tillykke med din nye bil .
  Jeg havde ikke tid til at skrive så meget i morges , men her kommer lidt af mine gode og dårlige oplevelser med min Clio IV . Jeg understreger lige at min er en benzinudgave, og en hatchback, men jeg undlader at kikke på motoren, og kikker på Clio IV generelt , og erfaringerne bygger på 8.000 km og 8 måneders ejerskab .

  Nøglekortet ? Ham der har opfundet det, vil jeg meget gerne have en meget lang samtale med, og jeg kan godt afsløre at der ikke bliver mange positive ord at sige om det .

  Dørbeklædningen er altså af lidt for billig plastik, men til at leve med . Læder rattet er lækkert, har en perfekt størrelse, men der kunne nu godt have været varme i det .

  De fleste kontakter sidder okay, men kontakterne til varmen i sædet, og kontakten til fartpilot og begrænser afslører at det udstyr er noget man er kommet i tanke om at montere i sidste øjeblik . Jeg håber at den nye Clio V har monteret knapperne lidt mere logisk og synligt .

  Sæderne er måske lidt smalle, men det er vel det man kan forvente i en mini bil . Jeg er ret kortbenet, og når jeg sidder med en perfekt kørestilling er jeg kun centimeter fra at min pandebrask støder ind i solskærmen . Bagsædepladsen er heller ikke overdådig, men jeg har ikke købt bil til andre end mig selv .

  I hatchback udgaven er udsynet skråt bagud ganske enkelt elendig .

  Vindstøjen og dækstøjen bliver noget påtrængende ved motorvejshastighed.

  Jeg har allerede fået en del overflade ridser i håndtagene på bagdørene, overvejer om noget vinyl makeup kan skjule det ?

  Det var så alt det negative, og nu må Morten C gerne læse med for nu kommer det positive :

  Jeg elsker designet, og køreglæden ( ups nu fik jeg lige nævnt noget om motoren alligevel ) , Bilen er fast i undervognen, og affjedringen er noget hårdere end de andre franske biler jeg har ejet, men er med til at gøre den underholdende .

  Min kammerat har en 2017 årgang Hyundai i30 , der har kostet 100.000 kroner mere end jeg gav for min Clio, og han er misundelig over hvor godt mit musikanlæg spiller i forhold til hans smiley .

  Jeg har aldrig kørt i nogen andre biler der er så stabile over for sidevind : Selv på vej over Storebælt ved pylonerne rykker den sig ikke mange centimeter ud af sporet .

  Til trods for de negative ting jeg her har nævnt, så elsker jeg min lille sorte limousine, og glæder mig til hver gang jeg har en undskyldning for at tage en omvej .

  Smag og behag er forskellig, og en Clio scorer nok ikke mange plus point på striben blandt de 18 årige, og slet ikke i St.car udgaven . Hul i det , der kommer et tidspunkt i enhver mands liv hvor man vokser over en voldsænket Golf IV, med Ali fælge og tonede hinduer og kebabfælge .

  Jeg tror du bliver glad for din nye bil, tillykke og held og lykke med den . • #14   27. jun Jeg kan også tilslutte mig det med ridser på de bagerste dørhåndtag. Jeg har desuden kørt lige omkring 12.000 km siden midten af marts, så jeg kommer lidt omkring. Derudover synes jeg at stoffet på sæderne nemt tager imod smuds/støv.

  Men alt i alt er det småting i forhold til det samlede billede. Købte min som en demomodel med 11 måneder og 5.000 km på bagen, og jeg gav 123.000. En Polo med tilsvarende udstyr og dieselmotor koster omkring 200.000.

  Overvejer at få min optimeret hos Landberg når garantien udløber, så den får lidt mere power (selvom jeg egentlig ikke savner kræfter i hverdagen).


 • #15   28. jun Fin bil, tillykke. Ser mange af dem kørende rundt omkring i Danmark, så de må have gjordt noget rigtigt med den bil smiley

 • #16   2. jul Hej

  Tillykke med din nye Clio IV!

  Jeg har en Renault Clio IV sport tourer Expression dCi 75 hk. fra august 2013, købt fabriksny. Jeg har nu kørt 194.000 km. - og den er lige blevet synet for anden gang.

  Vindstøj er et generelt problem. Jeg har lagt nogle gummilister i ruderammerne, det har hjulpet lidt. Jeg har også, da bilen var rimelig ny, fået lavet de to ting, som Renault DK har som forbedringer. Det er ny lydisolering i fordøre samt ekstra gummi, der bliver lagt i listen mellem ruderne i fordørene.

  Min blinkarm er blevet skiftet to gange, første gang på garantien. De går nemt i stykker - men den jeg har nu virker mere solid.

  Mit viskertræk blev skiftet på garantien. De har det med at gro fast. Mange smører viskertrækket for at undgå, at det gror fast.

  Nogen har problemer med antennesignalet - der kan komme vand i antennefoden, så den irrer. Det kan afhjælpes ved at smøre gevind.

  Nogen har også problemer med et aircondition-rør, der tærer. Det har jeg ikke oplevet.

  Jeg har skiftet kontakten til at åbne bagklappen med, da der var kommet vand i den gamle. Det resulterede i, at jeg i perioder ikke kunne åbne bagklappen. Jeg kunne selv skifte den, og kontakten kostede under 400 kr.

  Samtaler via bluetooth: Modtager kan ofte ikke høre, hvad der bliver sagt, da mikrofonen i bilen skratter meget. Det kan afhjælpes en hel del ved at lægge skumgummi omkring mikrofonen.

  Der er kun Norden-kort med. Og opdatering af kort koster 700-1000 kr. Jeg har ikke valgt at opdatere ...

  Det kan lyde af mange ting, men det er ting, der ikke er så dyre at skifte/reparere.

  Samlekvaliteten er ikke den bedste, der er en del knirkelyde - men prisen er også derefter.

  Bilen kører godt, motoren er bundsolid og kører godt. Alt i alt har jeg været nogenlunde tilfreds med bilen, som kører 22-24 km. på literen. Min rekord er over 28 km/l.

  Prøv at melde dig ind i grupperne "Clio IV Society Denmark" og "Renault Klubben Danmark" på Facebook - har kan du få meget hjælp og inspiration.

  Jeg tror ikke, at min næste bil bliver en Renault.


 • #17   2. jul Hvis vi ser bort fra nøglekortet, så synes jeg man får utrolig meget for pengene...

  Nøglekortet er en særlig form for diaré skabende opfindelse....

  Den er billig inden i, opleves både i materiale og samlekvalitet.
  Den støjer også lidt under kørsel... Men til den pris, så er det helt fair!
  God plads, kører udemærket og så har jeg ikke oplevet de store problemer med dem.

  Så klart pengene værd!


Kommentér på:
Så er der købt ny bil