{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
646 visninger | Oprettet:

Peugeot 307benzin tager ikke gassen {{forumTopicSubject}}

Hejsa, kigger på sårn en Peugeot 1.6 benzin fra 04. Den gik pludselig ud og kunne ikke starte, det problem fik jeg løst, det var den "fælles" tændspolebro der sidder oven på motoren. nu kan den starte og gå tomgang.

Problemet er nu at den ikke tagergassen overhovedet. Den har meldt fejl på (gasspjæld/gaspedalpotentiometer) Med fejlkoderne (p0121) og (p0123). Både gasspjæld og gaspedalpotentiometer er udskiftet og grundindstillet efterfølgende med ingen held. Den gør stadig nøjagtigt det samme. Har kigget lidt på ledninger fra gasspjæld til styreboksen som umiddelbart ser fint ud.

Er der nogen kendte fejl på de biler måske? Ved ikke helt hvad næste step skal være?

Har tjekket alle sikringer, Gaspedalpotentiomeret er udlæst på måleværdier og den flytter sig i takt man træder på pedalen. Kan ikke helt lige gennemskue hvad det kan være?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Peugeot 307benzin tager ikke gassen
  • #1   21. feb 2020 Har du haft stikket af til din ecu. der kan komme vand i det så de nåle i ecu hvor stikket går i tære over og knækker af. og har du målt igennem gang i alle ledninger fra gasspjældet. og til ecu og fra gas pedalen og der til også. for det ikke nok at se at de ser fine ud. da der nemt kan være et brud i en ledning du ikke kan se. eller et dårlig stik.

  • #2   21. feb 2020 Altså har målt alle fra gasspjæld til ecu men dog ikke fra gaspedal til ecu. Det må jeg lige prøve, synes bare det er et sjovt tilfælde at det lige også er gået i stykker med tændingsbroen. Har hørt lidt om at de skal nulstilles i motorværdier og genindlæere dem igen hvis den har mistet al strøm på bilen. Men ved ikke helt

Kommentér på:
Peugeot 307benzin tager ikke gassen

Annonce