{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
423 visninger | Oprettet:

Køb af bil og udlevering af service skema ?? {{forumTopicSubject}}

Hej jeg står i denne situation at have købt en superb årg2017 af forhandler i Jylland.

Finder ud af bilen er serviceret ved en forhandler alle årene i nyk f. Jeg ringer for at høre om jeg kan få udleveret fakturaer så jeg kan se hvad der er lavet og ikke lavet ved bilen men får afvide de ikke må udlevere dem hvilket jeg finder mærkeligt da jeg nu er ejer af denne bil.

Kan det være rigtigt man ikke kan få dem udleveret så man kender historien på sin bil ?? Mvh dennis


Kommentarer på:  Køb af bil og udlevering af service skema ??
 • #1   23. feb Ja lyder mærkeligt. Vi fik fuld historik via autoriseret forhandler, selvom vi købte andet sted. Evt ring til anden forhandler med stel nr og reg nr.


 • Kuga
  Kuga Online Tilmeldt:
  apr 2017

  Følgere: 1 Emner: 3 Svar: 143
  #2   23. feb Jeg tvivler på nogen forhandler må udlevere faktura som ikke er udstedt til den som står på faktura. Især pga. af nye GDPR vilkår og personfølsomme oplysninger, som vil fremgå af faktura og telefonumre og bilens nummerplade, og måske andet info som ikke må udleveres til andre.
  Generelt ville jeg sgu også overraskes hvis en ny ejer fik min persondetaljer og regninger udleveret, bare ved at ringe til Ford ;( Det ville være en ommer.

  Faktura følger ejer og ikke bilen, for det er jo ejeren som betaler.

  At du gerne vil se historik på services og reps afhænger jo helt af tidligere ejer, om der er brugt samme system, autoriseret mekaniker, og ingen alternative reps som er uden faktura, osv.. osv...
  Ford fører elektronisk service bog på deres biler idag, denne kan du nok få udtræk fra, hvis bilen's producent også har sådanne system. Det er anonymt nok til at man kan få den information udleveret, da det kun kædes med bilens VIN nummmer og ikke ejeren.

  Jeg har ikke afprøvet det på bil men jeg har afprøvet faktura delen i elgiganten, og du får ikke en faktura på en kaffemaskine hvis du ikke kan bevise du er den oprindelige køber smiley


 • #3   23. feb det må de ikke da der står følsom oplysninger på dem. smiley tidligere ejers navn og adresse osv

 • #4   23. feb Det har i sku nok ret i, ang data loven. Bøjer mig, og lytter. Havde jeg ikk lige tænkt. Dette er godt og vel 2 år siden. Men de kunne jo strege det over, i bytte for par gode flasker.

 • #5   23. feb Du får jo ikke udleveret værkstedsregninger med gamle ejers adresse mv. på, det er klart brud på GDPR. Måske vil værkstedet skrive en liste over de ting den har fået lavet, men kun hvis de er flinke.

  Desuden er bilen kun 4 år gammel. Nu ved jeg ikke hvor langt den har kørt, men sådan en vogn kører vel LongLife intervaller med 2 år/30.000 km?


 • #6   23. feb Men hvad hvis man bedte dem om at tudse de oplysninger over eller klippe det fra. Er udelukkende interesseret i historikken. Det er en tidligere leasingbil. Så det burde ikke stå andet end leasingfirmaet på faktura ?

 • #7   23. feb Den har kørt 230 allerede men fået helt ny motor da tandrem var sprunget ved 185. Og det kunne jeg godt tænke mig at have papire på hvis man en dag skulle videresælge

 • #8   23. feb Du kan da prøve, det værste der kan ske, er at de siger nej smiley

 • #9   23. feb Altså den burde jo være så ny at den har digital servicebog. Så hvis det er et Skoda værksted den er holdt med service hos, eller andet værksted der har betalt for adgangen til den digitale servicebog, så kan alle Skoda værksteder i dk slå den servicebog op, og udskrive den uden problemer. Der står ingen personfølsomme oplysninger i den.
  Ud over det, hvis den er holdt på et Skoda værksted. Så kan alle Skoda værksteder i dk slå den op i bilhistorik. Bilhistorikken er en del mere specifik, da alle rep på bilen står her i. Og burde ikke være et problem at få et print af, da der heller ikke i den står person følsomme oplysninger.


 • #10   23. feb hmm ja worth a try smiley

 • #11   24. feb "Den har kørt 230 allerede men fået helt ny motor da tandrem var sprunget ved 185. Og det kunne jeg godt tænke mig at have papire på hvis man en dag skulle videresælge"

  det har du vel fået dok. på da du købte den?


Kommentér på:
Køb af bil og udlevering af service skema ??

x