{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
618 visninger | Oprettet:

udspartling af bagskærme {{forumTopicSubject}}

Nogen som ved hvad det cirka vil koste at få begge bagskærme fixet efter nye skærme er svejst på. har prøvet at spartle selv men er ikke blevet ordenligt så tænker det må gøres af nogen som ved hvad de laver. eventuelt nogen herinde som ville kunne hjælpe? bor ved Haderslev i Sønderjylland. på forhånd tak.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  udspartling af bagskærme
  • #1   28. feb 2021 Nok ikke du vil høre, men det er ikke så svært selv, slet ikke nu de allerede er svejset på.

    Plastikpadding, og gerne en gummispartel, og pudse pudse pudse. Men sådan en finkornet "slibesvamp".

    Og så den rette farve lak seføli. Du kan nok ikke gøre det helt usynligt men man kan komme MEGET tæt på. Fx alene fordi bilens org farve kan være falmet lidt osv, kan du aldrig ramme helt samme nuance som org. (lidt som hvis du vil tilbygge et hus fra 80´erne og vil finde mursten magen til).

    Skal det se helt ensartet ud er du nok nødt til at lade hele bilen omlakere, men det bliver en hel del dyrere, en med hvad du kan gøre selv med for under 500 kr i Biltema.


  • #2   28. feb 2021 er det noget som er nemt at arbejde med? og kan det smides ovenpå i forvejen spartel som er prøvet påført på bilen?

  • #3   28. feb 2021 du skal slibe malingen væk før du begynder og putte mere spartel på

    ellers falder det bare af igen


  • #4   28. feb 2021 Hvis ikke man kan finde ud det er det jo sådan det er, men er alle svejsninger under niveau så man kan dække det med spartelmasse?

  • #5   1. mar 2021 Altså det er lidt som "Formning" i folkeskolen når man "legede med ler".

    Du KAN ikke få det "perfekt" usynligt" men man kan komme tæt på. Det meste det kræver er tid og finpudsning. Ikke nogen særlig uddannelse eller lign.

    Men sørg for at have det du skal bruge, alt fra klude pudsemiddel, osv her ville jeg tage en tur i BILTEMA. De har alt du skal bruge og kan også vejlede dig til det helt rigtige i netop din sitauation. Alternativt en eller anden lokal mekaniker, de "kender" typisk nogen som kan hjælpe dig videre.


Kommentér på:
udspartling af bagskærme

Annonce