{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
416 visninger | Oprettet:

Seat Cordoba 1999 1.6 SR 75 hk - gearkasse - 70-årig pensionist {{forumTopicSubject}}

Min nye ven Jens har sendt sin bil til den lokale mekker, den sprang pludselig ud af gear under motorvejskørsel, han slap speederen og den var tilbage i gear igen, det skete 2 gange mere på samme tur.
Bilen ryger som sagt på værksted, chefen konstaterer det er udrykkerlejet den er er galt med, og kan skifte det næste uge, hvilket der takkes ja til. Kobling og udrykkerlejet skiftes, og nu kan bilen så ikke gå i 3 gear, mekeren kan ikke finde fejlen, afleverer bilen efter 16 timers arbejde, til den forud aftalte pris, men bilen larmer nu hele tiden og den skal nu skrottes, siger Jens, den er uforudsigelig at køre i siger han, folk kigger efter ham når han kommer kørende, larmer en del.

Bøsninger, og forbindelser skulle være tjekket og fundet i orden, men værkstedet har givet op og udført det arbejde de selv har diagnostificeret, samt skiftet olie på gearkassen, der er fyldt 1/4 liter ekstra i, det er en kendt løsning på lyd fra 5-gear, men det fejlede jo ikke noget rent lydmæssigt da den blev indleveret på værkstedet.

Nogen løsninger ud over ny gearkasse ???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Seat Cordoba 1999 1.6 SR 75 hk - gearkasse - 70-årig pensionist
Kommentér på:
Seat Cordoba 1999 1.6 SR 75 hk - gearkasse - 70-årig pensionist

Annonce